Politik om beskyttelse af personoplysninger

20 marts 2019 købte Walt Disney Company nogle 21st Century Fox-virksomheder, herunder dem, der leverede de nedenfor beskrevne ydelser. Denne politik er opdateret til at afspejle denne transaktion.

Træder i kraft den: 14/11/2019

 INDLEDNING

National Geographic Channel Denmark ApS, Wildersgade 10B, 1408 København K, Danmark (”Virksomheden” eller ”os”), der kan kontaktes på e-mailadressen fngprivacy_dk@fox.com vil informere dig om, hvordan vi indsamler, bruger og videregiver personoplysninger fra og om dig via dette website og Virksomhedens tilknyttede mobilsites, applikationer og widgets (samlet benævnt ”Virksomhedstjenester”).

I oversigten nedenfor er der en indholdsfortegnelse og et kort sammendrag af denne Politik om beskyttelse af personoplysninger. Klik på linkene i hvert afsnit af sammendraget for flere oplysninger om Virksomhedens databehandling. 

Indholdsfortegnelse:

  1. HVAD OG HVEM DÆKKER DENNE POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER?
  2. HVILKE FORMER FOR PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OM DIG?
  3. HVORDAN BRUGER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?
  4. IFØLGE HVAD RETSGRUNDLAG BRUGER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?
  5. HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?
  6. HVEM KAN FÅ TILGANG TIL DINE PERSONOPLYSNINGER?
  7. BLIVER DINE PERSONOPLYSNINGER OVERFØRT TIL TREDJELANDE?
  8. HVAD ER DINE RETTIGHEDER MED HENSYN TIL DINE PERSONDATA?
  9. HVOR LÆNGE BEHANDLER VI DINE DATA?
  10. OPDATERINGER AF DENNE POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER
  11. HVORDAN KAN JEG KONTAKTE VIRKSOMHEDEN OM BEHANDLINGEN AF MINE PERSONOPLYSNINGER??

Sammenfatning:

 

Emne

Information

1.       

Hvad og hvem dækker denne politik om beskyttelse af personoplysninger?

Virksomheden er databehandler af de personoplysninger, vi indsamler fra og om dig via Virksomhedstjenesterne.

 

Denne Politik om beskyttelse af personoplysninger gælder alle brugere, både dem, der bruger Virksomhedstjenesterne uden at have registeret sig eller er abonnent, og dem, der har registreret sig eller abonnerer på en Virksomhedstjeneste.

 

Klik her for yderligere oplysninger

2.      

Hvilke former for personoplysninger indsamler vi om dig?

Virksomheden kan indsamle data fra og om dig.

 

Mere præcist indsamler Virksomheden (1) registreringsdata, (2) offentlige data og data (3) fra opslag, som du har accepteret, at sociale medier deler med Virksomheden, samt (4) aktivitetsdata.

 

Vi indsamler dog ikke hverken økonomiske oplysninger fra en udbyder af betalingsservice eller følsomme data, der relaterer sig til dig.

 

Klik her for yderligere oplysninger.

3.      

Hvordan bruger vi dine personoplysninger?

Den væsentligste årsag til, at vi indsamler data om dig, er, at levere Virksomhedstjenester og give dig mulighed for at interagere med sådanne tjenester.

 

Med dit foregående samtykke kan vi desuden sende dig tilbud, kampagner og markedsføringsinformation, herunder dem, der er baseret på dine personlige præferencer og vaner.

 

Klik her for yderligere oplysninger.

4.      

Ifølge hvad retsgrundlag bruger vi dine perosnoplysninger?

Dine personoplysninger bliver hovedsageligt indsamlet for at levere Virksomhedstjenester til dig.

 

I nogle tilfælde må vi muligvis også indsamle dine personlige data for at overholde gældende lovkrav og / eller for at beskytte Virksomhedens berettigede interesser.

 

Undladelse af at stille sådanne oplysninger til rådighed vil medføre, at det ikke er muligt at tilbyde dig vores Virksomhedstjenester.

 

Når dine personoplysninger er indsamlet til markedsføringsformål, har du mulighed for at undlade udlevering af dine personoplysninger til Virksomheden.

 

Klik her for yderligere oplysninger.

5.      

Hvordan behandler vi dine personoplysninger?

Sikkerheden af dine data er en prioritet for os. Derfor har Virksomheden implementeret passende administrative, tekniske og fysiske foranstaltninger, der er udviklet til at beskytte dine personoplysninger mod tab, tyveri, uautoriseret brug, videregivelse eller ændringer.

 

Klik her for yderligere oplysninger.

6.      

Hvem kan få tilgang til dine personoplysninger?

 

Virksomheden kan dele dine personoplysninger med (i) serviceudbydere, (ii) vores associerede selskaber, herunder medlemmer af "The Walt Disney Family of Companies",

 og (iii) nationale myndigheder, når det tillades af gældende lovgivning.

 

Klik her for yderligere oplysninger.

7.      

Bliver dine personoplysninger overført til tredjelande?

Dine personoplysninger kan blive overført til andre lande i eller uden for EØS. I overensstemmelse med gældende lovgivning sikrer vi altid, at relevante og passende foranstaltninger er taget for at beskytte dine personoplysninger.

 

Klik her for yderligere oplysninger.

8.      

Hvad er dine rettigheder med hensyn til dine personoplysninger?

Ifølge den generelle databeskyttelsesforordning (EU) 2016/679, der trådte i kraft den 25. maj 2018, har du ret til at anmode om adgang til, supplere, opdatere, ændre og slette dine personoplysninger.

 

Klik her for yderligere oplysninger.

9.      

Hvor længe behandler vi dine data?

Dine personlige data bliver generelt gemt i vores systemer i den periode, der er nødvendig for at forsyne dig med Virksomhedstjenester.

 

Klik her for yderligere oplysninger.

10.    

Opdateringer af denne Politik om beskyttelse af personoplysninger.

Virksomheden kan ændre eller opdatere denne Politik om beskyttelse af personoplysninger.

 

Se venligst ikrafttrædelsesdatoen øverst i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger for at se seneste opdatering.

11.     

Hvordan kan jeg kontakte virksomheden om behandlingen af mine personoplysninger?

Du kan kontakte os på denne e-mailadresse: fngprivacy_dk@fox.com.

 

  1. HVAD OG HVEM DÆKKER DENNE POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER?

Virksomheden er databehandler af personoplysningerne (f.eks. oplysninger, der identificerer en specifik person, som fulde navn eller e-mailadresse), via Virksomhedstjenesterne, der bliver behandlet i overensstemmelse med vilkårene i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger.

Denne Politik om beskyttelse af personoplysninger og vores cookiepolitik gælder alle, herunder både dem, der gør brug af Virksomhedstjenesterne uden at have registreret sig eller er abonnent, og dem, der har registreret sig eller abonnerer på en Virksomhedstjeneste.

Som angivet i vores betingelser for anvendelse, er Virksomhedstjenesterne rettet mod en generel målgruppe. De er ikke målrettet mod børn og indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn under 16 år.

  1. HVILKE FORMER FOR PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OM DIG?

Virksomheden indsamler (1) registreringsdata, når du tilmelder dig en Virksomhedstjeneste, (2) offentlige oplysninger og opslag, du deler via Virksomhedstjenesterne (3), oplysninger, du har samtykket til, at sociale medier må dele med Virksomheden (4) og aktivitetsoplysninger, når du logger på internettet og interagerer med en Virksomhedstjeneste.  Mere specifikt indsamler Virksomheden disse former for oplysninger om dig:

  1. Registreringsoplysningerer de oplysninger, du sender for at registrere dig til en Virksomhedstjeneste, f.eks. oprettelse af en konto, opslag med kommentarer, modtagelse af et nyhedsbrev eller deltagelse i en konkurrence. Registreringsoplysninger kan eksempelvis være fornavn, efternavn, e-mailadresse, køn, land, postnummer og fødselsdato.
  2. Offentlige oplysninger og opslag, der består af kommentarer eller indhold, du slår op på Virksomhedstjenesten, og de personoplysninger om dig, der er med i disse opslag eller indhold, der kan omfatte et navn, brugernavn, kommentarer, likes, status, profiloplysninger og billede. Offentlige oplysninger og opslag er altid offentlige, hvilket betyder, at de er tilgængelige for alle, og kan blive vist i søgeresultater på eksterne søgemaskiner.
  3. Data fra sociale medier.Hvis du åbner eller logger på en Virksomhedstjeneste via et socialt medie eller forbinder en FNG-service til et socialt medie, kan de oplysninger, vi indsamler, også omfatte dit bruger-id og/eller brugernavn tilknyttet det pågældende sociale medie, alle oplysninger eller indhold, du har samtykket til, at det sociale medie deler med os, såsom dit profilbillede, e-mailadresser eller vennelister, og alle personoplysninger, du har gjort offentligt tilgængelige på det pågældende sociale medie. Når du åbner Virksomhedstjenesterne via sociale medier, eller når du forbinder en Virksomhedstjeneste til sociale medier, giver du Virksomheden bemyndigelse til at indsamle, lagre og bruge sådanne personoplysninger og indhold, i henhold til denne Politik om beskyttelse af personoplysninger.
  4. Når du åbner og interagerer med Virksomhedstjenesterne, kan vi indsamle visse oplysninger om disse besøg. For at tillade at du opretter forbindelse til Virksomhedstjenesterne, kan vores servere f.eks. modtage og registrere oplysninger om din computer, enhed og browser, herunder potentielt din IP-adresse, browsertype og andre software- eller hardwareoplysninger. Hvis du åbner Virksomhedstjenesterne fra en mobil eller en anden enhed, kan vi indsamle en unik enhedsidentifikator, der er tildelt den pågældende enhed, geolokationsdata eller andre transaktionsbaserede oplysninger om den pågældende enhed. Hvis du åbner Virksomhedstjenesterne fra en mobil eller en anden enhed, kan vi indsamle en unik enhedsidentifikator, der er tildelt den pågældende enhed, geolokationsdata eller andre transaktionsbaserede oplysninger om den pågældende enhed. Cookies og andre sporingsteknologier (som cookies, pixels, web-beacons Adobe Flash-teknologi, normalt kaldet «Flash cookies«) kan også blive indsamlet. Disse teknologier kan blive brugt til at indsamle og lagre oplysninger om din brug af Virksomhedstjenesterne, såsom sider, du har besøgt, videoer og andet indhold, du har set, søgeforespørgsler, du har kørt, og annoncer, du har set. Se vores cookiepolitik for yderligere oplysninger
  5. Oplysninger fra andre kilder. Vi kan supplere de oplysninger, vi indsamler med oplysninger fra andre kilder, såsom offentligt tilgængelige oplysninger om dine aktiviteter online og offline fra sociale medier og kommercielt tilgængelige kilder.

Vi indsamler ikke:

  • Økonomiske oplysninger fra en betalingstjenesteudbyder:i visse tilfælde kan vi benytte en uafhængig betalingstjeneste for at give dig mulighed for at købe et produkt eller gennemføre en betaling (“Betalingstjeneste”). Hvis du ønsker at købe et produkt eller gennemføre en betaling ved hjælp af en Betalingsservice, bliver du omdirigeret til et website med en Betalingstjeneste. Alle omlysninger, du giver en Betalingstjeneste, bliver underlagt den relevante Betalingstjenestes Politik om beskyttelse af personoplysninger, og ikke denne Politik om beskyttelse af personoplysninger. Vi har ingen kontrol over og fralægger os ansvaret for enhver Betalingstjenestes brug af oplysninger, der er indsamlet via alle Betalingstjenester.
  • Følsomme oplysninger: Vi beder dig om ikke indsende eller videregive eventuelle følsomme oplysninger (f.eks. CPR-nummer, information vedrørende race eller etnisk oprindelse, politisk overbevisning, religiøs eller
    filosofisk overbevisning, helbredsoplysninger, oplysninger om straffedomme og lovovertrædelser eller fagforeningsmæssige tilhørsforhold) på eller gennem websitet eller på anden måde.

Forbundne tjenester 

Virksomhedstjenesterne kan også være forbundet med websites, herunder sociale medier, der drives af selskaber, der ikke er associeret med os, og som kan indeholde reklamer eller andet indhold, funktionalitet, spil, nyhedsbreve, konkurrencer eller applikationer, der er udviklet og vedligeholdes af disse virksomheder. Virksomheden er ikke ansvarlig for disse virksomheders privatlivspraksis, og når du forlader Virksomhedstjenesterne eller klikker på en annonce, bør du kontrollere den politik om beskyttelse af personoplysninger, der gælder for den anden tjeneste.

  1. HVORDAN BRUGER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Vi bruger de personoplysninger, vi indsamler fra og om dig, til at:

  1. Levere Virksomhedstjenester og funktioner til dig;
  2. Give dig mulighed for at kommentere indhold og deltage i spil, konkurrencer eller belønningsprogrammer;
  3. Yde kundesupport og svare på forespørgsler;
  4. Overholde loven eller juridisk proces; og/eller besvare anmodninger fra offentligheden og offentlige myndigheder;
  5. Måle, analysere og forbedre disse Virksomhedstjenester og funktioner;
  6. Beskytte Virksomhedens og andres rettigheder. Der kan være tilfælde, hvor Virksomheden kan bruge dine personoplysninger, herunder situationer, hvor Virksomheden i god tro mener, at en sådan behandling er nødvendig for at: (i) beskytte, håndhæve eller forsvare de juridiske rettigheder, privatlivets fred, sikkerhed eller ejendom tilhørende Virksomheden, vores associerede selskaber eller deres medarbejdere, agenter kontrahenter, licensgivere og leverandører (herunder håndhævelse af vores aftaler og vores betingelser for anvendelse); (ii) beskytte sikkerheden, personoplysninger og sikkerheden for brugere af Virksomhedstjenesterne eller offentligheden; (iii) beskytte Virksomheden og andre involverede tredjeparter mod svindel eller i forbindelse med risikostyring;
  7. Gennemføre en virksomhedstransaktion, såsom en påtænkt eller faktisk omstrukturering, fusion, salg, joint venture, tildeling, overføring eller anden afhændelse af Virksomhedens forretning, aktiver eller lagerbeholdning (herunder i forbindelse med en konkurs eller lignende procedurer). Hvis Virksomheden eksempelvis er involveret i en fusion eller overføring af alle eller en betragtelig del af sin forretning, kan Virksomheden - som en del af denne transaktion - videregive eller overføre dine personoplysninger til den part eller de parter, der er involveret i transaktionen;
  8. Ved at tillade funktionaliteten social deling; hvis du logger ind med eller forbinder en konto på et socialt medie med Virksomhedstjenesterne, kan vi dele dit brugernavn, billeder og likes samt dine aktiviteter og kommentarer med andre brugere af Virksomhedstjenesterne og med dine venner, der er knyttet til dit sociale medie. Vi kan også dele samme personoplysninger med udbyderen af sociale medier;
  9. Forbedre din oplevelse med både online og offline Virksomhedstjenester ved at levere indhold, du kan finde relevant og interessant;
  10. Med dit forudgående samtykke, sende (via e-mail, SMS, telefon, chat og sociale medier) tilbud, kampagner og anden markedsføringsinformation til dig om Virksomhedstjenesterne, tjenester/produkter fra tredjeparter, der er aktive i medierne, tv, film, trykkeri- og / eller rejsebranchen, herunder virksomheder i koncernen og co-brandede tjenester eller funktioner, såsom konkurrencer eller andre kampagner arrangeret sammen med en tredjepart eller tilknyttet selskab, der kan være hostede på Virksomhedstjenesterne eller på en tjeneste hos det associerede selskab eller en tredjepart;
  11. Med dit forudgående samtykke, sende markedsføringsinformation til dig, der er tilpasset dine interesser og behov ved hjælp af de kommunikationskanaler, der er fastlagt under j) ovenfor.

 Vi kan anvende anonymiserede oplysninger eller oplysninger, der ikke længere identificerer dig personligt, også indirekte, (eksempelvis statistik) til ethvert formål, eller dele det med tredjeparter. 

  1. PÅ HVILKET RETSGRUNDLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER

Behandling af dine personoplysninger til formålene i: 

  1. Afsnit 3 fra a) til c) i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger er nødvendigt for levering af de anmodede tjenester, og det er derfor obligatorisk, da disse tjenester elles ikke kunne leveres;
  2. Afsnit 3 d) i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger under gældende lovgivning, og derfor også obligatorisk; og
  3. Afsnit 3 e) til g) i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger med udgangspunkt i Virksomhedens og dens modparters berettigede interesser, der er tilstrækkeligt balanceret med dine interesser, da databehandlingen bliver udført inden for de grænser, der er strengt nødvendige for at udføre sådanne aktiviteter. Denne databehandlingsaktivitet er ikke obligatorisk, og du kan gøre indsigelse til enhver tid, som beskrevet i Afsnit 11 i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger. medmindre selskabet har en berettiget interesse i at fortsætte behandlingen.

Behandling af dine personoplysninger til andre formål i:

  • Afsnit 3 h) er skønsmæssig, men uden dit samtykke er det ikke muligt at forbinde en konto på et socialt medie med Virksomhedstjenesten, så du må logge på Virksomhedstjenesten ved hjælp af en anden mekanisme;
  • Afsnit 3 ij) til k) er skønsmæssig, men uden dit samtykke er det ikke muligt for Virksomheden at tilføre dig personligt indhold, generisk markedsføringsinformation fra virksomhedens eller tredjeparters tjenester/produkter eller information, baseret på dine interesser og behov, og for at kunne levere co-brandede tjenester.

Du kan trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage til formålene i Afsnit 3 i) til k) på ethvert tidspunkt ved at sende information til den e-mailadresse, du finder i Afsnit 11 nedenfor. Bemærk venligst, at aktiviteterne i afsnit 3 (i) kan udføres ved hjælp af cookie tracking teknologi. For mere information om, hvordan du deaktiverer cookies, se vores cookiepolitik. Endelig kan du trække dit samtykke tilbage eller modsætte direkte markedsføring vedrørende aktiviteterne i afsnit 3 j) og k) ved enten, at du er registreret, ændrer indstillinger i din brugerprofil eller, hvis du ikke er registreret, via samtykkehåndteringsværktøjet til rådighed på vores website eller ved at følge instruktionerne i vores meddelelse til dig.

 

Nedenfor er der en uddybende oversigt om emnet ovenfor:

Formål med databehandlingen

Retsgrundlag

Frivillig eller nødvendig udlevering af personoplysninger

Afsnit 3 a): Levering af Virksomhedstjenester (f.eks. når brugerregistrering er nødvendig)

Opfyldelse af aftalen

Udlevering er nødvendig

Undladelse af at stille oplysninger til rådighed gør vores levering af Virksomhedstjenesterne umulig

Afsnit 3 b): Brugerens interaktioner (kommentarer, konkurrencer, deltagelse, osv.).

Opfyldelse af aftalen

Udlevering er nødvendig

Undladelse af at stille oplysninger til rådighed vil medføre forringede Virksomhedstjenester

Afsnit 3 c): Kundesupport

Opfyldelse af aftalen

Udlevering er nødvendig

Undladelse af at stille oplysninger til rådighed gør vores levering af Virksomhedstjenester umulig

Afsnit 3 d): Overholdelse af retlige forpligtelser

Retlige forpligtelser

Udlevering er obligatorisk

Undladelse af at stille oplysninger til rådighed gør vores levering af Virksomhedstjenesterne umulig

Afsnit 3 e): Analyser og forbedring af Virksomhedstjenesterne

Berettiget interesse

Udlevering er ikke obligatorisk

Du kan udøve din ret til at modsætte sig behandling af dataene, men vi kan fortsætte med at behandle de givne oplysninger, så vi har en berettiget interesse i at fortsætte sådanne forhold, som er af interesse for dig.

Afsnit 3 f): Beskyttelse af Virksomheden og tredjeparters interesser

Berettiget interesse

Udlevering er ikke obligatorisk

Du kan udøve din ret til at modsætte sig behandling af dataene, men vi kan fortsætte med at behandle de givne oplysninger, så vi har en berettiget interesse i at fortsætte sådanne forhold, som er af interesse for dig.

Afsnit 3 g): Virksomhedstransaktioner

Berettiget interesse 

Udlevering er ikke obligatorisk

Du kan nyttja din rätt till att motsätta dig behandling av uppgifterna, men vi kan komma att fortsätta behandlingen av uppgifterna förutsatt att vi har berättigat intresse för att fortsätta sådan som överväger ditt intresse.

Afsnit 3 h): Deling på sociale medier

Samtykke

Udlevering er valgfri

Du kan udøve din ret til at modstå behandling uden den anden konsekvens end at skulle logge ind med en anden konto.

Afsnit 3 i): Tilpasning af din brugeroplevelse

Samtykke

Udlevering er valgfri

Du kan til enhver tid udøve din ret til at tilbagekalde dit samtykke uden anden konsekvens end at du ikke længere vil modtage indhold fra os, som du kan finde af interesse

Afsnit 3 j): Generisk markedsføring

Samtykke

Udlevering er valgfri

Du kan til enhver tid udøve din rettighed til at trække dit samtykke tilbage, uden anden konsekvens end det, vil du ikke længere modtage nogen markedsføringsinformation

Afsnit 3 k): Målrettet markedsføring

Samtykke

Udlevering er valgfri

Du kan til enhver tid udøve din rettighed til at trække dit samtykke tilbage, uden anden konsekvens end det, vil du ikke længere modtage nogen markedsføringsinformation

 

  1. HVORDAN BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

Dine personoplysninger bliver behandlet med både elektroniske og manuelle hjælpemidler med passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger under hensyntagen til det aktuelle tekniske niveau, implementeringsomkostningerne og den pågældende behandlings art, omfang, sammenhæng og formål samt risiciene af varierende sandsynlighed og alvor for fysiske personers rettigheder. Virksomheden har især implementeret passende administrative, tekniske, personalemæssige og fysiske foranstaltninger for at beskytte personoplysninger i dens besiddelse mod tab, tyveri eller uautoriseret brug, videregivelse eller ændringer.

  1. HVEM KAN FÅ TILGANG TIL DINE PERSONOPLYSNINGER?

Virksomheden kan dele dine personoplysninger til formålene i Afsnit 3 ovenfor med følgende kategorier af modtagere i EU eller uden for EU, i overensstemmelse med og inden for grænserne af bestemmelserne i Afsnit 7 nedenfor:

  1. Tredjepartsudbydere, der er betroet behandlingsaktiviteter og behørigt udnævnt som databehandlere, når det kræves af gældende lovgivning, eksempelvis cloud-udbydere, andre enheder i koncernen, tjenesteudbydere, der medvirker til eller supporterer Virksomhedstjenesten, og dermed, som eksempel og uden begrænsning, virksomheder, der leverer IT-services, eksperter, konsulenter og advokater.
  2. Virksomheder som følge af mulige fusioner, spaltninger eller andre omdannelser; og
  3. Associerede selskaber: Vores partnere omfatter medlemmer i The Walt Disney Family of Companies. Du kan få mere at vide om Company Affiliates ved at kontakte privacycontact@disney.com.
  4. Med dit forudgående samtykke kan selskabet dele dine personlige data med forretningspartnere, der opererer inden for følgende sektorer medier, radio, film, udgivelse og / eller rejse for at sende dig marketingkommunikation.
  5. Kompetente myndighederfor at overholde gældende lovgivning.

 

  1. BLIVER DINE PERSONOPLYSNINGER OVERFØRT TIL TREDJELANDE?

Dine personoplysninger kan blive overført til andre lande i eller uden for EØS, især til USA. Nogle lande uden for EØS er godkendt af Europa-Kommissionen, da de anses for at have et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau i henhold til EØS-standarderne. Hele listen med disse lande kan ses på http://ec.europa.eu/justice/data-protection/international-transfers/adequacy/index_en.htm. Ved overføringer fra EØS til lande, som Europa-Kommissionen ikke anser for tilstrækkeligt sikre, har vi truffet passende fysiske foranstaltninger, der er udviklet til at beskytte dine personoplysninger og overføring af dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove, såsom standardkontraktbestemmelser, der er vedtaget af Europa-Kommissionen i Artikel 45 og 46 i EUs generelle forordning om databeskyttelse 2016/679 ( “Reglerne for privatlivets fred”).

Du har ret til at anmode om en kopi af ovennævnte forholdsregler og yderligere information om dine personoplysninger ved at kontakte Virksomheden på adresse, du finder i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger, Afsnit 11.

  1. HVAD ER DINE RETTIGHEDER MED HENSYN TIL DINE PERSONDATA?

Ifølge Reglerne for privatlivets fred, der trådte i kraft den 25. maj 2018, har til enhver tid ret til:

  1. at få bekræftelse om, hvorvidt dine personlige data eksisterer for at modtage en kopi af det, for at blive informeret om både indholdet og kilden samt om yderligere oplysninger, der henvises til i denne privatlivspolitik, med henblik på at behandle dine personlige data, modtagerkategorierne, eventuelle automatiske beslutninger (hvis det er tilfældet), den forventede periode, som vi vil gemme den (hvis muligt), samt de sikkerhedsforanstaltninger, vi har vedtaget for overførsler udenfor EØS;
  2. kontrollere nøjagtigheden af ​​dine personoplysninger og anmode om rettelse, opdatering eller ændring
  3. anmode om sletning eller anonymisering af dine personlige data, hvor: 
      • dine personoplysninger behandles i strid med gældende lov
      • dine personlige oplysninger er ikke længere nødvendige for de formål, som vi har indsamlet det for;
      • vi har en juridisk forpligtelse til at slette det
      • du har gjort indsigelse mod behandlingen af ​​legitime grunde, og vi har ingen tvingende og overbevisende legitime grunde til at fortsætte behandlingen.

d. for legitime grunde protestere mod behandlingen af ​​dine personoplysninger, der behandles på grundlag af vores berettigede interesse (som omtalt umiddelbart ovenfor)

e. anmode om, at Virksomheden begrænser behandlingen af ​​dine personlige data, hvor:

        • du bestrider nøjagtigheden af ​​personoplysningerne, indtil vi har taget tilstrækkelige skridt til at korrigere eller verificere dens nøjagtighed;
        • behandlingen er ulovlig, men du vil ikke have os til at slette dataene;
        • Vi har ikke længere brug for personoplysningerne med henblik på behandlingen, men du har brug for det til etablering, motion eller forsvar af juridiske krav. eller du har gjort indsigelse mod behandlingen på grundlag af berettiget af legitime interesser, indtil du har kontrolleret, om Virksomheden har overbevisende legitime grunde til at fortsætte behandlingen.

f. modtage en elektronisk kopi af dine personlige data, hvis du ønsker at indlæse dine personlige data, som du har leveret til Virksomheden, når personoplysningerne behandles automatisk og behandlingen er enten (i) baseret på dit samtykke, eller (ii) nødvendigt for udførelsen af ​​Virksomhedens tjenester.

g. indgive en klage til den relevante tilsynsmyndighed.

Med hensyn til ovenstående rettigheder kan du sende din anmodning til adressen angivet i Afsnit 11 nedenfor. I din anmodning bedes du inkludere din e-mailadresse, navn, adresse og telefonnummer og tydeligt angive de oplysninger, du vil have tilgang til, ændre, opdatere, begrænse eller slette. 

Husk, at selv efter du har annulleret din konto, eller hvis du beder os om at slette dine personoplysninger, kan kopier af nogle oplysninger fra din konto stadig kunne vises under visse omstændigheder, hvor du eksempelvis har delt oplysninger med sociale medier eller andre tjenester, eller eksempelvis når opbevaring af sådanne kopier er nødvendige for at overholde lovgivningen eller juridisk bistand.  På grund af cache-teknologien er din konto muligvis ikke straks utilgængelig for andre.  Vi kan også opbevare backup-oplysninger, der relaterer sig til din konto, på vores servere i et specifikt tidsrum efter annullering, eller efter din anmodning om sletning, for at overholde gældende lovgivning.

Vi giver dig også mulighed for at vælge vores brug og videregivelse af dine personoplysninger til markedsføringsformål.  Du kan trække dit samtykke tilbage til:

  • Modtagelse af elektroniske oplysninger fra os. Hvis du fremadrettet ikke ønsker at modtage markedsføringsrelaterede e-mails fra os, kan du framelde dig modtagelsen af sådanne markedsføringsrelaterede e-mails ved enten at følge vejledningerne i framelding i vores information, eller, hvor følgende funktionalitet er tilgængelig på dette website, ved at ændre dine præferencer i indstillingerne af din brugerprofil, hvis du er registreret bruger, eller, hvor følgende funktionalitet er tilgængelig på dette website, gennem værktøjet til samtykkeadministration på vores website, hvis du ikke er registreret bruger. Du kan også sende en anmodning til adressen i Afsnit 11 i Politikken om beskyttelse af personoplysninger. Under alle omstændigheder kan Virksomheden fortsætte med at sende dig administrativ information, der relaterer sig til levering af Virksomhedstjenesterne.
  • Vores deling af dine personoplysninger med Associerede selskaber eller forretningspartnere til deres markedsføringsformål.Hvis du foretrækker, at vi ikke deler dine personoplysninger fremadrettet med associerede selskaber og/eller forretningspartnere til deres direkte markedsføring, kan du framelde dig denne deling, hvor følgende funktionalitet er tilgængelig på dette website, ved at ændre dine præferencer i indstillingerne af din brugerprofil, hvis du er registreret bruger, eller, hvor følgende funktionalitet er tilgængelig på dette website, gennem  værktøjet til samtykkeadministration på vores website, hvis du ikke er registreret. Du kan også sende en anmodning til adressen i Afsnit 11 i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger.

I alle ovennævnte tilfælde kan vi kontakte dig og bede dig om flere oplysninger, som er nødvendige for at behandle din anmodning korrekt.

 

  1. HVOR LÆNGE BEHANDLER VI DINE DATA?

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt ud fra det formål, som oplysningerne oprindelig blev indsamlet til, som fastsat i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger.  Følgende perioder for opbevaringsbegrænsning gælder til enhver til for behandlingen af dine personoplysninger til de formål, der er angivet nedenfor:

  1. Oplysninger indsamlet i henhold til Afsnit 3 a) til h) i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger, bliver opbevaret i den perioden Virksomhedstjenesterne bliver leveret og i perioden for forældelsesfristen i henhold til gældende lovgivning, efter afslutning af Virksomhedstjeneste;
  2. Oplysninger indsamlet i henhold til afsnit 3 h) i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger bliver opbevaret i det tidsrum, det er nødvendigt at logge til Virksomhedstjenesten via et socialt netværk; og
  3. Oplysninger, indsamlet til formålet i henhold til Afsnit 3 i) bliver opbevaret i i løbet af dets brug og i højst 12 måneder derefter;
  4. Oplysninger, indsamlet til formålet i henhold til Afsnit 3 j) bliver opbevaret i i i løbet af dets brug og i højst 2 år derefter
  5. Oplysninger, indsamlet til formålet i henhold til Afsnit 3 k) bliver opbevaret i løbet af dets brug og i højst 2 år derefter.

Ved udgangen af opbevaringsperioden bliver dine personoplysninger enten annulleret, anonymiseret eller sammenlagt.

 

  1. OPDATERING AF DENNE POLITIK OM BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER.

Virksomheden kan ændre eller opdatere denne Politik om beskyttelse af personoplysninger uanset grunden (herunder, men ikke begrænset til ændringer i gældende lovgivning, fortolkninger, beslutninger, meninger og ordrer, der relaterer sig til sådan gældende lovgivning.

Se venligst ikrafttrædelsesdatoen øverst i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger for at se, hvornår den senest blev opdateret. Alle ændringer i denne Politik om beskyttelse af personoplysninger bliver meddelt ved offentliggørelsen af den revideret Politik om beskyttelse af personoplysninger på Virksomhedstjenesterne. Hvis vi foretager væsentlige ændringer til denne Politik om beskyttelse af personoplysninger, der ændrer behandlingsformen eller udvider vores rettigheder til brug af personoplysninger, vi allerede har indsamlet fra dig, meddeler vi dig dette og giver dig mulighed for vælge vores fremadrettede brug af disse personoplysninger, som kan være krævet af gældende lovgivning.

  1. KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål vedrørende denne Politik om beskyttelse af personoplysninger, kan du kontakte os på denne e-mailadresse fngprivacy_dk@fox.com.