Publicidad
https://assets-natgeotv.fnghub.com/Shows/274.jpg
 • ĆORKIRANI U INOSTRANSTVU

OPIS

Od otmica do krijumčarenja droge, ova serija nam priča o ljudima koji su bili zarobljeni u inostranstvu.

Od otmica i mučenja do budalastih priča za krijumčarenje droge, ova uzbudljiva serija prikazuje surove priče o ljudima koji su krenuli u avanturu sa nadom za brzu zaradu i našli se u situacijama gorim od svojih najstrašnijih noćnih mora.

U ovim novim epizodama pratite priče još ljudi koji su se našli u situacijama gorim od svojih najužasnijih strahova.

Od propalog naselja u južnom Londonu do zatvora u Barbadosu, epizoda „Uhapšena i trudna" je priča Zare Vitaker o siromaštvu, slomljenom srcu i međunarodnom krijumčarenju droge. Zara je tačno znala šta radi kad je prihvatila da švercuje kokain u Britaniju. Međutim, tada nije znala da je trudna, da će biti uhvaćena, da će se poroditi iza rešetaka i morati da se odrekne od svoje bebe. Ovo je njena priča.

Dok su američke trupe napadale pobunjenike u iračkom gradu Tal Afar 2004. godine, reporteri Skot Tejlor i Zejnep Tugrul bili su tamo da bi izveštavali sa fronta. Međutim, uskoro su i samo postali novinarska priča kad su ih pobunjenici uhvatili i optužili da su američki špijuni. Nalazeći se u paklenom svetu mučenja i pretnji egzekucijom, da li će ovaj par moći da preživi u epizodi„Kidnapovani u Iraku"?

Kad sе Zoji Mekgeri upoznaje sa muškarcem za vreme putovanja u Nigeriji, mislila je da je upravo srela novog prijatelja. Međutim, kad ju je nakon nekoliko meseci nazvao i preklinjao je da dođe u Ekvador kako bi mu pomogla, ispostavilo se da mu nije trebala verovati. U "Majstoru obmane" policija pronalazi Zojin ranac prepun kokaina njenog prijatelja. Završila je sa osmogodišnjom kaznom za krijumčarenje droge, dok je njen čovek jednostavno nestao.

 

VODIČ KROZ EPIZODE

 • Ćorkirani u inostranstvu: Potraga za g. Ljubaznim
  Kada je nastavnik Hauard Marks pristao da pomogne starom prijatelju da obavi preprodaju droge, nije ni slutio da je to bio početak nove karijere.
 • Ćorkirani u inostranstvu: Beg iz meksičkog zatvora
  Surferi Majk i Mejs su uhvaćeni prilikom švercovanja marihuane tokom jedrenja uz meksičku obalu. Da li su uspeli da izbegnu zatvor i stignu kući?
 • Ćorkirani u inostranstvu: Fantastična Arizona
  Englez Šon je zaveden novcem i glamurom šverca droge. Ali kada je uvredio lokalnog mafijaškog šefa, njegov svet se okrenuo naglavačke.
 • Ćorkirani u inostranstvu: Zmije u avionu
  Tom Kračfild je bio jedan od najvećih američkih švercera reptila. Kada je konačno uhvaćen, poslat je ozloglašeni, brutalan zatvor.
 • Ćorkirani u inostranstvu: Hipi mafijaši
  Priča o Ediju Padilji, koji je pomogao formiranje Bratstva večne ljubavi, čiji zadatak je bio švercovanje droge preko meksičke granice.
 • Ćorkirani u inostranstvu: Vijetnamski ratni zarobljenici: Mekejn i Brejs
  Neverovatna priča o dvojici pilota zarobljenih tokom Vijetnamskog rata, Džonu Mekejnu i Ernestu Brejsu, koji su preživeli uzajamno se pomažući.
 • Ćorkirani u inostranstvu: Mafijaš iz Las Vegasa
  Kada je mafija ponudila nagradu za njegovo ubistvo, Frenk je ušao u program zaštite svedoka i otvorio vrata istrage o kriminalu u Las Vegasu.
 • Ćorkirani u inostranstvu: Živ zakopan
  Kada je Roj kidnapovan u Iraku dok je radio za američku vojsku, krenuli su u potragu za mestom gde je zatočen - pre nego što bude prekasno.
 • Ćorkirani u inostranstvu: Brz, opasan i uhapšen
  Kada ulični trkač i mangup Rik sazna da je njegova devojka trudna, on ulazi u kriminalne vode da bi obezbedio egzistenciju svojoj porodici.
 • Ćorkirani u inostranstvu: Pravi Argo
  Saznajte pravu istinu o oskarom nagrađenom filmu „Argo“ i Mendezovom hrabrom planu spasavanja šestoro diplomata tokom iranske talačke krize.
REKLAMA

VIDEO