Aerodromsko obezbeđenje: Rim

Ponedeljak 22:00

12+12+
National Geograhic
Aerodromsko obezbeđenje: Rim

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 25 septembar u 10:00

  Veliko hapšenje (Sezona 7)

 2. Ponedeljak 25 septembar u 22:00

  Metode prenošenja droge (Sezona 7)

 3. Ponedeljak 2 oktobar u 10:00

  Metode prenošenja droge (Sezona 7)

Sinopsis

Od jutra do mraka, na rimskom aerodromu "Fjumičino" radnici obezbeđenja pokušavaju da spreče trgovinu drogom, ilegalnu emigraciju i pljačkanje prodavnica.

Epizode

 • Krijumčarenje narko-novca

  +

  Na rimskom aerodromu "Fjumičino" policija zaustavlja grupu koja krijumčari novac od droge za Afriku. Agenti zaustavljaju ženu koja ima sumnjiv paket vezan za svoje telo. Potom agenti zaustavljaju čoveka koji putuje bez pasoša.

 • Sveti krijumčar

  +

  Agenti zaustavljaju studenta koji tvrdi da je došao da poseti Vatikan, ali paketi zašiveni za njegovu košulju govore drugačiju priču. Albanska porodica je uhvaćena s lažnim pasošima.

 • Rimu, s ljubavlju

  +

  Agenti ispituju muškarca koji tvrdi da putuje u Rim kako bi se sreo sa ženom koju voli, ali agenti pronalaze ne baš romantično iznenađenje u njegovom donjem vešu. Kasnije, otac i sin su uhvaćeni s lažnim pasošima.

 • Kokainske pidžame

  +

  Na najposećenijem aerodromu u Italiji policija pleni kokain skriven u pidžamama i plišanim igračkama. Putnici su zaustavljeni na carini.

 • Sveci i grešnici

  +

  Italijanska policija zaustavlja čoveka koji pokušava da prokrijumčari heroin i pretresa putnika iz Londona. Danas i papa stiže na "Fjumičino".

 • Didžej diler

  +

  Na rimskom aerodromu "Fjumičino" agenti pritiskaju di-džeja i plesačicu. Kasnije, dva putnika tvrde da se ne poznaju, ali snimci s nadzornih kamera pokazuju suprotno.

 • Skriveni heroin

  +

  Agenti zaustavljaju muškarca koji krije kokain u koferu, kao i ženu koja nosi predmete natopljene kokainom. Kasnije, jedan putnik ima pozitivan test na eksploziv i agenti kreću u akciju.