Aerodromsko obezbeđenje: Brazil

12+12+
National Geograhic
Aerodromsko obezbeđenje: Brazil

Sinopsis

Međunarodni aerodorom u Sao Paulu najprometniji je u Južnoj Americi. Ovde, savezna policija radi danonoćno kako bi sprečila ilegalne aktivnosti. Najveća pretnja su falsifikovani dokumenti i krijumčarenje droge.

Epizode

Sezona 5
 • Kokainska optužba

  +

  Savezna policija na Međunarodnom aerodromu u Sao Paulu radi danonoćno kako bi sprečila ilegalne aktivnosti. Najveća pretnja je šverc kokaina. Policija hapsi ženu koja nosi mnogo malih paketića kokaina. Međutim, žena tvrdi da je nevina.

 • Srčani kokain

  +

  Savezna policija na Međunarodnom aerodromu u Sao Paulu radi danonoćno kako bi sprečila ilegalne aktivnosti. Najveća pretnja je šverc kokaina. Žena je uhvaćena dok je švercovala kokain u paketićima izbeljivača za kosu.

 • Kokainska drama

  +

  Savezna policija na Međunarodnom aerodromu u Sao Paulu radi danonoćno kako bi sprečila ilegalne aktivnosti. Najveća pretnja je šverc kokaina. Agenti hapse dva različita krijumčara kokaina, čiji proizvod je obeležen na isti, neobičan, način.

 • Kokainske kombinacije

  +

  Savezna policija na Međunarodnom aerodromu u Sao Paulu radi danonoćno kako bi sprečila ilegalne aktivnosti. Najveća pretnja je šverc kokaina. Agenti su uhapsili dva različita švercera na letu za Etiopiju.