Aerodromsko obezbeđenje: Prva klasa

12+12+
National Geographic
Aerodromsko obezbeđenje: Prva klasa

Sinopsis

Dva najprometnija aerodroma u Južnoj Americi su aerodromi Horhe Čavez u Limi, u Peruu, i Eldorado u Bogoti u Kolumbiji. Savezna policija radi danonoćno kako bi sprečila ilegalne aktivnosti.

Epizode

Sezona 1
 • Velika hapšenja

  +

  Videćete najveće zaplene kokaina na aerodromima u Kolumbiji i Peru. Čovek putuje u DR i skriva kokain u dečijim policama. Maćeha i pastorka skrivaju kokain u jaknama. Majka sa detetom skriva kokain u paketićima hrane i dečijoj odeći.

 • Zamalo da umakne

  +

  Priče o osumnjičenima koji su zamalo umakli carinicima na aerodromima u Kolumbiji i Peruu. Farmer zamenjuje svoj kofer sa saradnikom na terminalu. Čovek je progutao kokain i ušao na avion, ali uhapšen je pri sletanju zahvaljujući međunarodnoj policijskoj saradnji.

 • Sve je u porodici

  +

  Roditelji sa decom uhapšeni su zbog švercovanja droge. Od aerodromskog obezbeđenja u Kolumbiji i Peruu do hapšenja porodica koja švercuju kokain. Majka sa decom koja putuje u Barselonu skriva kokain u paketićima hrane.

 • Zadržan i prkosan

  +

  Šverceri obično prkose službenicima, ali na kraju se slome. Videćete slučajeve protestovanja i odbijanja saradnje na aerodromu u Kolumbiji i Peruu. Sestre poriču da su progutale drogu, ali priznaju onda kad jedna od njih otkrije da je trudna.

 • Uhapšen i izdan

  +

  Nasamareni prevoznici i izdani ljudi. Radnici aerodromskog obezbeđenja u Kolumbiji i Peruu moraju da budu oprezni. Dečko jedne žene zamolio ju je da ponese flaše. Žena nema pojma da se u flašama nalazi tečni kokain.

 • Rizičan posao

  +

  Krijumčarenje droga je rizičan posao. U serijalu Aerodromsko obezbeđenje Kolumbije i Perua, osumnjičeni pokušavaju na sve načine da izbegnu otkrivanje. Par koji putuje u Punta Kanu krije nešto. Čovek je sve rizikovao zbog novca.

 • Najstariji i najmlađi krijumčari

  +

  Videćete najstarije i najmlađe krijumčare u serijalu Aerodromsko obezbeđenje: Prva klasa. Žena je švercovala rekordnu količinu kokaina. Devetnaestogodišnji student krijumčari drogu kako bi pomogao bolesnoj majci.

 • Česti letači

  +

  Ovi krijumčari često lete. U serijalu Aerodromsko obezbeđenje: Prva klasa, videćete Španca sa kokainom koji se pretvara da je iznenađen. Čovek koji švercuje kokain u Dominikansku Republiku tvrdi da je tamo već putovao.