Auto SOS

16+16+

Subota 14:00

Četvrtak u 22:00

00:30

Sledeće emitovanje

 1. Subota 23 oktobar u 02:35

  Volvo P1800 (Sezona 4)

 2. Subota 23 oktobar u 04:10

  Volvo P1800 (Sezona 4)

 3. Subota 23 oktobar u 14:00

  Brz hečbek (Sezona 2)

Sinopsis

Serijal “Auto SOS” vraća se sa 8. sezonom, ovog puta najboljom. Zaljubljenici u automobile, Faz Taunshend i Tim Šo, nastavljaju svoj zadatak da pronađu klasične automobile sa vlasnicima kojima je potrebna pomoć.

Klipovi

Epizode

 • Jaguar XJ-S V12

  +

  Tim i Faz putuju u Vulverhempton kako bi radili na jaguaru XJ-S. Ovo je poznati britanski automobil koji je, nažalost, zanemaren.

 • Fiat X1/9

  +

  Tim i Faz imaju hitan slučaj u serijalu "Auto SOS". Stiv, pedesettrogodšnji vlasnik fijata X1/9, boluje od raka i želi da vidi svog sina kako vozi automobil pre nego što bude prekasno.

 • Folksvagen vizard

  +

  Tim i Faz prvi put spasavaju prilagođeni automobil, modifikovanu folksvagen bubu po imenu folksvagen vizard.

 • Džensen interseptor

  +

  Tim i Faz putuju u Sauthempton kako bi radili na automobilu džensen interseptor iz 1969. Vlasnik vozila je Nik, koji je obožavao svoj automobil dok nije oboleo od ekstremnog oblika artritisa.

 • Rols rojs 1929

  +

  Tim i Faz putuju u Linkolnšir, gde ih čeka rols-rojs kupe iz 1929. Ovo vozilo je bilo vrhunac luksuza početkom 20. veka.

 • Pežo 106 reli

  +

  Tim i Faz putuju u Norfolk, gde ih čeka stari sportski hečbek. Vozilo pripada 21-godišnjem studentu Seni, čija je porodica zaljubljena u automobile.

 • Reno alpina 110

  +

  Tim i Faz rade na renou alpini 110 iz 1972. Vozilo pripada Gvidu, nekadašnjem vlasniku italijanskog restorana, koji ga je kupio pre 20 godina. Međutim, Gvido se smrtno razboleo i nije napredovao dalje od rastavljanja vozila na delove.

 • Bedford HA

  +

  Tim i Faz preuzimaju najveći projekat dosad u pokušaju da restauriraju raspadnuti bedford HA, kamion za dostavu sladoleda iz 1978. godine. Zarđali kamion pripada Barbari, čija se porodica već nekoliko generacija bavi prodajom sladoleda.

 • Ford kortina 3

  +

  Tim i Faz rade na fordu kortini iz 1973, koji je nekada bio najprodavaniji automobil u Velikoj Britaniji. Međutim, danas je ovaj model retkost. Vozilo pripada 53-godišnjem piscu Bobiju koji već 20 godina pokušava da vrati svoje vozilo na put.

 • Bond buba

  +

  Tim i Faz zalaze u neobičan svet bond bube. Ovo vozilo na tri točka užasno se loše prodavalo. Automobil pripada 69-godišnjem Janu, čiji je san o pridruživanju klubu vlasnika ovog automobila naglo prekinula Parkinsonova bolest.