Auto SOS

16+16+

Petak 22:00

Jaguar MK2

01:52

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 18 decembar u 12:10

  Anglijski anđeli (Sezona 1)

 2. Utorak 19 decembar u 12:10

  Roverov povratnički auto (Sezona 1)

 3. Sreda 20 decembar u 12:10

  Stagov trijumf (Sezona 1)

Sinopsis

Upoznajte majstora mehaničara Faza Taunsenda i radio i TV voditelja Tima Šoa, dva momka opsednuta automobilima, kako potpuno renoviraju automobile širom Britanije u nadi da će nekim voljenim vozilima vratiti stari sjaj.

Klipovi

Epizode

 • Fiat Dino

  +

  Kompanija za proizvodnju automobila Bugati pokušava da napravi još bolji model auta nakon Vejrona. Mnogi automobili su tokom godina pretili zaveštanju Vejrona, pa kompanija želi da nadmaši samu sebe izgradnjom novog modela.

 • Jaguar Mk. 2

  +

  Jaguar Mk2 je u Tonijevoj porodici više od 40 godina. Zbog komplikacija nakon operacije, on ne može da popravi auto. Faz pokušava da upali motor, a Tim pravi delove za auto u pokušaju da ga poprave na vreme.

 • Mercedes-Benz 230sl

  +

  Faz Taunshend i Tim Šo nastavljaju potragu za klasičnim automobilima i vlasnicima koji ih zaslužuju. Momke očekuju veliki izazovi u borbi protiv uporne rđe, delova koji se teško nalaze i neispravnih motora.

 • Aston martin DB 6

  +

  Stiv poseduje „aston martin DB6“ više od dvadeset godina. Nakon što su ozbiljan pad i hronični zdravstveni problemi uzeli svoj danak, restauracija britanskog klasika mu je sada van domašaja. Tim će morati da nađe izuzetno skupe delove za auto.

 • Reno 5 GT Turbo

  +

  Tim i Faz su se upustili u francusku legendu iz osamdesetih moćni renо 5 GT turbo. Vlasnik automobila Ben bio je na pola njegove obnove kada je doživeo ozbiljno otkazivanje organa i njegov voljeni GT je ostao nedovršen projekat.

 • Fiat 500

  +

  Tim i Faz sređuju italijansku legendu: fiat 500 iz 1967; njihov najmanji auto, ali jedan od najvećih izazova. Niz porodičnih tragedija je sprečio Dankana, vlasnika automobila, da ga obnovi, ali tu na scenu stupa „Auto SOS“.

 • Sanbim alpin

  +

  Omiljeni automobilski entuzijasti Faz Taunsend i Tim Šo nastavljaju svoju misiju traženja klasičnih automobila čiji vlasnici zaslužuju pomoć.

 • Kejterham 7

  +

  Tim i Faz su se dočepali legendarnog britanskog sportskog automobila koji je san svih trkača-amatera: kejterham 7. Auto pripada posvećenom mužu i ocu Džejsonu koji je često vozio svoj automobil na stazu da ispuni svoju potrebu za brzinom.

 • Kamion Ostin

  +

  Tim i Faz bave se jednim od neopevanih heroja Drugog svetskog rata: uslužnim kamionom Ostin 10 iz 1941. godine, radnom mašinom britanske vojske.

 • Mazda Rx-7

  +

  Svima omiljeni ljubitelji vozila Faz Taunzhend i Tim Šo nastavljaju svoju potragu za klasičnim automobilima sa zaslužnim vlasnicima.