Automobili iz snova - Unutar fabrike

6+6+
©National Geographic
Automobili iz snova - Unutar fabrike

Sinopsis

Serijal prikazuje nastanak najluksuznijih vozila, od prvog zavarivanja do poslednjeg glancanja. Automobili imaju 16 cilindara, motore od šest litara i čak 1.500 konjskih snaga. Oni koji mogu da plate milion evra mogu da dobiju automobilsku zver.

Epizode

Sezona 1
 • Aston Martin ventidž

  +

  Firma Aston Martin, čija vozila su korišćena u brojnim filmovima o Džejmsu Bondu, predstavlja svoj najnoviji automobil: aston martin V8 ventidž.

 • Lamborgini hurakan evo

  +

  Lamborgini pravi luksuzne automobile već decenijama. Zvuk njihovih motora je jedinstven i to im je, verovatno, najkarakterističnija osobina.

 • Bentli kontinental GT W12

  +

  Engleska kraljevska porodica kupuje automobile marke Bentli. Pored izuzetnog luksuza i visokog kvaliteta, automobili su poznati i po svojim performansama.

 • Bugati kajron

  +

  Bugati je legendarni brend u automobilskoj industriji i među ljubiteljima četvorotočkaša. Francuska firma, koju je u francuskoj osnovao italijanski industrijalista po imenu Bugati, uspela je da uradi nemoguće.

 • Rimak C2

  +

  Najbrži električni automobili dolaze iz Hrvatske. Proizvođač ovih vozila je firma "Rimac automobili" i smeštena je u blizini Zagreba, u gradu Sveta Nedelja.

 • Porše tejkan turbo S

  +

  Nemački proizvođač luksuznih automobila prepoznao je promene i proizveo luksuzni električni automobil. Ime vozila je Porše Tejkan turbo S, a kupac dobija najmoćniju verziju u seriji.