Autoput kroz pakao

16+16+

Pogled unazad

01:56

Sinopsis

Džejmi Dejvis kreće u nove avanture, ali u izmenjenom timu. Uzda se u svoje kamione, ugled i nove vozače. Braća mu pomažu, ali prelomni trenutak je tu: u nove teritorije ili nazad kući? Dok se vozači bore na šest auto-puteva, on donosi krupne odluke.

Klipovi

Epizode

 • Žrtve rata

  +

  Zima je stigla i novajlija Džon spasava čistač snega iz zaleđene reke. Džejmi ide na nove puteve, a Kolin je na testu. Svi se opraštaju od "Heavy Rescue" legende.

 • Spasavanje kod crne tačke

  +

  Džejmijeve novajlije bore se u opasnom slepom uglu. Dok se Kolin snalazi u Alberti, Džejmijev brat preuzima posao, iako je početnik, a Brendon ima novu ulogu.

 • Ratna zona

  +

  Kad se sudare kamion s drvetom i tanker, spasavanje iz požara je najveći izazov u Kolinovoj karijeri. Dok biju snežne oluje, Al Kiring kreće uzbrdo, u bitku. Po ledenoj kiši, Džon se suočava s oštećenim traktorom i stiče iskustvo.

 • Praznični pakao

  +

  Dva dana pred Božić od Džona, Džejmijevog novajlije, zavisi hoće li raščistiti veliku gužvu na putu i dokazati se u višestrukom spasavanju. Al Kiring i Gord Bojd bore se u snežnoj noći da Kokihala put ostane prohodan.

 • Repriza spasavanja olupine

  +

  Al Kiring žuri da skloni s puta prevrnutu prikolicu i načini prohodnim put kroz Kanadu. Džejmi Dejvis se bori s preturenom prikolicom punom lekova. Džordi ima svoje probleme, a Kolin se u Alberti sam snalazi.

 • Ledena oluja

  +

  Ledena kiša je presekla komunikaciju i omela Džejmijeve operacije. Ken Monkhaus kreće na daleko brdo prekriveno ledom i ponovo proživljava najgori dan u svom životu.

 • Ne možeš protiv gravitacije

  +

  Al i Gord pokušavaju da spasu natovareni kamion koji se njiše na ivici provalije. Kolin se upušta u napetu vožnju u Alberti. Džejmi testira novog vozača, a Džon i Brendon spasavaju povređenu sovu.

 • Moja svrha je da štitim

  +

  Džejmijeva i Džejsonova ekipa se udružuju zbog velike nezgode ali Brendon dolazi u opasnosti i razmišlja o tome da li će ostati u poslu. Pokušaj da se ispravi kamion u Alberti kreće u neočekivanom smeru. Novi član tima Džejmija Dejvisa rizikuje život.

 • U poslednjem trenu

  +

  Dva tima predlažu različite strategije za raščišćavanje prometnog auto-puta. Veliko vozilo se nalazi u naizgled nemogućem položaju. Jedna ekipa prima hitan poziv usred velike misije spasavanja.

 • Nepomerljivi predmeti

  +

  Jednostavan posao se pretvara u urgentnu slagalicu kada prevrnuti kamion izbaci Džejmija sa puta. Rendi Džeknajf se suočava s jednim od najvećih i najtežih izazova karijere sa prevrnutim kamionom zarobljenim pod tovarom čelika.

 • Nervozni

  +

  Al i Gord su primorani da se kockaju sa najvećim poslom njihove sezone dok je auto-put zatvoren, a oba tegljača su napregnuta do krajnjih granica. U Alberti Džejmijeva ekipa se bori da izvede ogromnu vuču u lančanoj reakciji.

 • Pogled unazad

  +

  Kada stigne na tešku raskrsnicu, Džejmi gleda unazad na protekle četiri sezone, osvrćući se na svoje najzahtevnije vuče i uzbudljiva spasavanja. Poznata lica iz prošlosti i sadašnjosti objašnjavaju šta ih pokreće u ovom opasnom svetu.

 • Prelomna tačka

  +

  U finalu sezone Džejmi se vraća na put, preuzima kontrolu nad rotatorom prvi put posle više meseci. Ali nakon zime iza radnog stola, Džejmi je možda previše opušten da izbegne katastrofu na auto-putu.