Autsajderi: Život na ivici

16+16+
Autsajderi: Život na ivici

Sinopsis

U eri tehnologije, svet je umrežen, a neki ljudi bi da se sklone. Tamo gde ih niko neće naći: iznad “mreže" - u drveću, ispod - po pećinama, van “mreže" - na dalekim ostrvima, i nad njom - po vrhovima planina. Za njih prava skrovišta nemaju cenu

Epizode

Sezona 1
 • Usred nedođije

  +

  Danas je malo pustih mesta. U pećinama Ozark planina, Džo Rej spasava stvari od poplave. Na jezeru Mičigen, Dan Barton prehranjuje porodicu. U krošnji drveta u Vašingtonu, Dok i Dženi obezbeđuju hranu. U planinama Ajdaha, nomad seli svoj kamp

 • Ko nađe, njegovo

  +

  Džo iz pećine traži neobičnu stvar koju trampi za municiju. Ber Klo sme da ulovi jednog medveda. Den Barton i porodica žive na zalihama sa Biver Ajlenda. Nalaze 500 kg "upotrebljivog" materijala u jezeru. Dok Levereti silazi iz krošnje zbog zaliha..

 • U ponor

  +

  Oni koji biraju izolaciju moraju da se prilagode i traže način da opstanu. Pošto je medved uništio baštu, Dok i Džin traže nove izvore hrane. Ber Klo na konjima prenosi materijal. Den Barton svakodnevno gomila zalihe.

 • Krv i znoj

  +

  Džo Rid mora da obezbedi hranu, pa lovi vepra. Dok je bolestan, pa Džini traži lek u šumi. Ber Klo kreće na put do svog prvog kampa s Hansom i Konanom. Den Barton mora da diže drvo koje mu je palo na kamionet.

 • Nema odmora za iscrpljene

  +

  U izolaciji svaki dan je novi izazov. Džo Rej štiti svoj samotnjački stil života. Dok i Džini proširuju kućicu na drvetu. Ber Klo putuje do ivice civilizacije. Den Barton priprema sklonište pre zahlađenja.

 • Krv, znoj i jelen

  +

  Van ucrtanih karata ništa se ne poklanja i sve mora da se zasluži. Čovek gradi egzistenciju od temelja sa dve ruke, u krvi i znoju. Rad je težak, ali za one koji izaberu ovaj put, dobro urađen posao znači dobro ispunjen život.

 • U najgorem slučaju

  +

  Stara izreka poznata kao "Marfijev zakon kaže – ako nešto može da krene naopako, krenuće naopako. Na ivici civilizacije to znači da uvek budete spremni na najgore. Ovde, daleko od modernog sveta, sile prirode predstavljaju teške izazove.

 • Van zone sigurnosti

  +

  Na ivici civilizacije život se odvija od sezone do sezone. Kad stigne jesen, temperature padaju i oni van ucrtanih teritorija počinju pripreme za najteže doba godine. Ovde uvek moraju da budu spremni za ono što ih čeka.