Bezakonje na okeanima

16+16+

Poznato lice

Epizoda 1 - Sezona 1
02:08

Sinopsis

Šokantni video-snimak prikazuje četiri čoveka kako se drže za olupinu u moru. Hici odjekuju. Ljudi su brutalno ubijeni, jedan po jedan. Karsten fon Hoslin u mračnim dubinama nailazi na šverc droge, trgovinu ljudima, ilegalni ribolov i piratstvo.

Klipovi

Epizode

Sezona 1
 • Zločin

  +

  Snimak na Jutjubu prikazuje pucnjavu sa broda, ljude u moru koji su brutalno ubijeni i posadu koja slavi. Karsten fon Heslin je privatni detektiv. Lov na ubice će ga odvesti širom sveta za piratima, trgovcima ljudima i krijumčarima droge.

 • Svedok

  +

  Došlo je do velikog napretka u istrazi nakon što je otkriven drugi snimak ubistava. Karsten susreće odbeglog bivšeg ribara, a u Bangladešu razotkrivamo mračan svet krijumčarenja migranata.

 • Slučaj

  +

  Karsten na Filipinima nalazi još svedoka i otkriva da je umešan još jedan brod. U potrazi za motivom, uputi se na Sejšele i upozna mračnu stranu multimilionerskog reketiranja. Novi trag ga odvodi na drugu stranu.

 • Kapetan

  +

  Karsten u Keniji istražuje moguću vezu između međunarodne mreže trgovine drogom i ubistava na snimku. On se uputi duboko u teritoriju bande i razgovara sa dilerima i krijumčarima.

 • Žrtve

  +

  Šokantan video prikazuje četvoricu muškaraca koji se drže za olupinu u moru. Odzvanja pucanj. Muškarci su brutalno ubijeni, jedan po jedan. Karsten se upusti u mutne dubine okeana bezakonja da bi istražio ubistva.

 • Završna igra

  +

  Sa ishodom na vidiku, Karsten čini poslednji napor da dobije dodatne dokaze koje će izneti vlastima. Nailazi na neverovatne tvrdnje o potapanju Ping Šina 101, ali ga dobro obavešteni informatori savetuju da ne istražuje dalje.