Ćaskanje sa zvezdama

16+16+

David Byrne

01:19

Sinopsis

Voditelj Nil de Gras Tajson dovodi poznate ličnosti, naučnike i komičare kako bi istražili razne teme svemira. Ova emisija predstavlja mešavinu nauke i pop kulture na jedinstven način.

Klipovi

Epizode

 • Potpredsednik Al Gor

  +

  Voditelj Nil de Gras Tajson prikazuje svoj intervju sa aktivistom za zaštitu životne sredine i bivšim podpredsednikom Amerike Alom Gorom. Tajsonu se pridružuje kovoditelj Čak Najs.

 • Bil Naj

  +

  Naš domaćin Nil deGras Tajson intervjuisaće jednog od najuglednijih američkih predavača, Bila Najea. Tajsonu će se pridružiti komičar Čak Najs, inženjer i naučnik Emili Kalandreli kako bi diskutovali o komunikacijama, nauci o ljubavi, pa čak i o Bilovom izgledu.

 • Vird Al Janković

  +

  Voditelj Nil de Gras Tajson prikazuje svoj intervju sa poznatim pevačem parodija "Vird Al" Jankovik. Tajsonu se pridružuje komičar i voditelj Majson Zajid, kao i kolega astrofizičar Čarls Liu u razgovaru o tome kako"Vird Al" komponuje nauku u svoje parodije.

 • Voditelj vesti Den Rader

  +

  Voditelj Nil de Gras Tajson intervjuiše novinara i voditelja vesti na CBS, Dena Radera. Tajsonu se pridružuju voditeljka Pola Paundstoun i profesor novinarstva Džef Džarvis, da razgovaraju kako se nauka i znanje šire kroz vesti.

 • Reditelj Daren Aronofski

  +

  Voditelj Nil de Gras Tajson prikazuje svoj intervju sa rediteljem nominovanim za Oskara, Darenom Aronofskijem. Tajsonu se pridružuje voditeljka Paula Pandstoun i astrofizičar Čarls Liu kako bi razgovarali o pripovedanju, ljudskoj psihologiji i smrti.

 • Autor Patriša Kornvel

  +

  Voditelj Nil de Gras Tajson prikazuje svoj intervju sa autorkom krimi-romana Patrišom Kornvel. Tajsonu se pridružuje komičar i voditelj Met Kiršen i forenzički patolog Rebeka Folkert da bi objasnili kako funkcioniše forenzika.

 • Autor Džordž R.R.Martin

  +

  Voditelj Nil de Gras Tajson intervjuiše autora "Igre prestola" Džordža R.R.Martina. Tajsonu se pridružuju kovoditelj Met Kiršen i stručnjak za srednji vek Raša Kirakosijan, kako bi detaljno istražili nauku i prošlost iz "Igre prestola".

 • Američka svemirska komanda

  +

  Voditelj Nil de Gras Tajson prikazuje bazu američke avijacije Tul na Grenlandu, kao i intervju sa generalom svemirske komande, Džonom Rejmondom. Tajsonu se pridružuje kovoditelj Čak Najs.

 • Glumac Džef Goldblum

  +

  Voditelj Nil de Gras Tajson intervjuiše glumca i štrebersku ikonu Džefa Goldbluma, kako bi razgovarali o temama od povratka dinosaurusa do toga da damo naše adrese vanzemaljcima. Tajsonu se pridružuju kovoditelj Čak Najs i paleontolog Ros Mekfi.

 • Novinarka Kristijan Amanpur

  +

  Nil deGras Tajron i međunarodni ratni analitičar Kristijan Amanpur vode debatu o novinarskoj objektivnosti. U studiju, komičar Eugen Mirman i novinar Azmat Kan upoređuju radoznalost i poricanje činjenica.

 • Glumica Ana Diver Smit

  +

  Nil de Gras Tajson i glumica Ana Devir Smit istražuju kakve uloge umetnost i nauka imaju u društvu. U studiju, komičar Judžin Mirman i sociolog Doroti Roberts raspravljaju o društvenim tabu temama.

 • Glumac Džek Blek

  +

  Nil de Gras Tajson zadivljuje glumca i muzičara Džeka Bleka u razgovoru o veličini svemira.

 • Glumac Džejms Marsden

  +

  Voditelj Nil de Gras Tajson i glumac Džejms Marsden istražuju nade i strahove od veštačke inteligencije, inspirisane tematskim parkom u seriji "Zapadni svet".