Ćorkirani u inostranstvu

18+18+
National Geographic
Ćorkirani u inostranstvu

Sledeće emitovanje

 1. Utorak 31 decembar u 00:00

  Ostavljeni i očajni (Sezona 3)

 2. Utorak 31 decembar u 01:00

  Uhvaćen u Kolumbiji (Sezona 3)

 3. Sreda 1 januar u 00:00

  Tinejdžerske mule za drogu (Sezona 3)

Sinopsis

„Ćorkirani u inostranstvu“ je dokumentarna dramska serija koja prati putnike sa zapada u borbi za opstanak, zatočene u nekim od najsmrtonosnijih regiona sveta. Bilo da su to kradljivci, krijumčari droge ili žrtve otmica, priče su zapanjujuće napete.

Epizode

 • Hapšenje zbog metamfetamina u Tajlandu

  +

  Džimi je poštar u Votfordu i mrzi svoj posao. Dobija ponudu da otvori bar u Tajlandu. Bar postaje hit, ali Džimi počinje da diluje drogu i biva uhapšen. U zatvoru ne manjka nasilja i on mora da uradi sve da bi preživeo. Izgubiće tri zuba dok odsluži četiri godine i jedan mesec u zatvoru.

 • Pali na grčkoj granici

  +

  Dajvid i njegov prijatelj Tom su dvojac iz Kalifornije koji je 1969. počeo šverc marihuane u koferima do Havaja. Poneseni novcem, veoma brzo su započeli mnogo veći posao: prevoz 110 funti trave iz Avganistana do Nemačke u lend roveru.

 • Ćorkirani u inostranstvu

  +

  "Ćorkirani u inostranstvu" vraća se sa 12. sezonom.

 • Pakao meksičkog kartela

  +

  Teksasanin Karlos Kihas je srećan, porodični čovek čija devojka Ana nosi njihovo prvo dete. Međutim, njegov život se menja iz korena kada ga u Meksiku nepravedno zatvore i muče zbog trgovine drogom. Unutar jednog od najopasnijih zatvora, ovaj poslušni građanin mora da postane gangster.

 • Narko kralj vina

  +

  Nik Bruer je šampion u skijanju koji se vraća kući i počinje da prodaje pilule na jugu Francuske. Njegov status u mediteranskom podzemlju raste i on dobija zadatak da u Argentini odradi posao svog života. Sve polazi naopako kada on i njegov partner smišljaju plan da u Evropu dovezu 330 kg heroina.

 • Izdaja u Bangkoku

  +

  Devetnaestogodišnja igračica iz Los Anđelesa dobija priliku života da zaigra klubu na Tajlandu. Tamo se zaljubljuje u čoveka po imenu Filip, ali ova veza će postati prava noćna mora. Uhvaćena sa Filipovim heroinom, završava u ozloglašenom tajlandskom zatvoru.

 • Pad u džungli

  +

  Kit Stansel leti iznad kolumbijske džungle u potrazi za tajnim laboratorijama koje prave drogu. Motori se iznenada gase i avion se ruši. Putnike su okružili naoružani čuvari. Dvoje je ubijeno i Kit je zarobljen. Narednih pet godina izgladnjivan je i mučen.

 • Ludilo u Panami

  +

  Kanađanka Kristina Džoko, stara 21 godinu, obožava da troši novac, zabavlja se i uzima drogu. Otkrila je opijate i život joj se urušio. Bez novca, ponuda da prenosi kokain iz Paname čini joj se kao lak zadatak. Ali njena avantura koštaće je pet godina života.

 • Hapšenje zbog indijskog hašiša

  +

  Australijski hipik Mark O'Brajen nezadovoljan je životom. Pridružuje se manastiru u Indiji koji vodi guru Ošo. Jedna od članica manastira nagovara Marka da švercuju egzotični hašiš iz Amsterdama. Mark završava u zloglasnom zatvoru Javanda.

 • Zamka Perua

  +

  Rođaci iz Teksasa, Paris i Marlon, oduvek su hteli da budu preduzetnici. Prihvatili su da vode auto-perionicu u Limi u Peruu. Ali Lima ima mračnu stranu i njihov pohod prema zaradi vodi ih do velike opasnosti. Pred njima je hapšenje, pokušaj ubistva i izdaja.