Ćorkirani u inostranstvu

Ponedeljak 23:00

16+16+
Ćorkirani u inostranstvu

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 26 februar u 23:00

  Loši prijatelji (Sezona 11)

 2. Utorak 27 februar u 01:45

  Loši prijatelji (Sezona 11)

 3. Nedelja 4 mart u 22:00

  Istiniti dobri momak (Sezona 6)

Sinopsis

Deveta sezona „Ćorkiranih u inostranstvu“ nastavlja da prati zapadne putnike koji se nađu u borbi za opstanak, zatočeni u nekim od najsmrtonosnijih regiona sveta.

Epizode

 • Čista hemija u Britaniji

  +

  Kada je britanska policija sprovela raciju u njegovoj laboratoriji za proizvodnju kokaina, diler Piter Triton bio je primoran da beži. Ali nije odoleo da preuzme poslednju isporuku iz Ekvadora. Specijalci ga hvataju na delu.

 • Hapšenje na meksičkoj granici

  +

  Stiv Peterson je potpuno prihvatio opuštenu kulturu Južne Kalifornije, a kada mu se ukazala prilika da prošvercuje 120 kg marihuane iz Meksika, oberučke ju je prihvatio. Njegov plan je osujetila policija u Tihuani nakon čega je završio u zatvoru.

 • Narko-bos sa 19 godina

  +

  Simon Blignaut 2012. godine ima unosan posao kao najveći diler droge u Johanesburgu. Ali kada je šef pošalje u Boliviju da ugovori veliku isporuku droge, 19-godišnja Simon je u velikom problemu. Ubrzo shvata da su je prevarili i da mora da beži.

 • Prevaren u pustinji

  +

  Novinar Fil Koks vraća se u Sudan da istraži navode o nezakonitom korišćenju hemijskog oružja. Međutim, tamo saznaje da je njegova glava ucenjena i da je tražen, živ ili mrtav. Pokušava da se javi svojoj ženi, ali da li će ona uspeti da ga spase?

 • Beg od Al Kaide

  +

  Nakon susreta sa pobunjenicima, fotograf Metju odlučuje da je dovoljno testirao sreću. Kidnapuje ga sirijska Al Kaida, koja ga tuče i muči. Ima priliku da pobegne, pa mora da izabere - da spasi sebe ili da ostane sa drugim američkim zarobljenicima.

 • Loši prijatelji

  +

  Nakon što ga žena i sin ostave, marinac Lemar posvećuje se provodu sa najboljim prijateljem Domom. Nakon što mu vojska oduzme čin, dugovi počinju da se gomilaju. Ali ukazuje mu se prilika da zaradi na brzinu švercujući kokain iz Kolumbije.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 26 februar u 23:00
  12+12+
  Na National Geographic
  Sledeće na programu
  Utorak 27 februar u 01:45
  12+12+
  Na National Geographic