Ćorkirani u inostranstvu

18+18+
©National Geographic
Ćorkirani u inostranstvu

Sinopsis

Najdramatičniji serijal na televiziji vraća se sa deset priča o drogi, prevari i neverovatnim padovima.

Epizode

 • Pop zvezda i krijumčar

  +

  Džimi Bauer se bavi pevanjem još od tinejdžerskih dana i postao je zvezda u Južnoj Americi. Međutim, karijera mu stagnira i potreban mu je novac. Stari poznanik nudi mu da proguta i tako prokrijumčari heroin. Džimi pristaje.

 • Majka, krijumčar droge

  +

  Samohranoj majci Melani Di Egido smestio je njen kolumbijski kolega prilikom drugog krijumčarenja droge u Ekvador. Policija ju je uhvatila i Melani pristaje da bude svedok saradnik i pomgone im da uhapse ostatak bande u zamenu za slobodu.

 • Manekenka, krijumčar droge

  +

  Garajn Džouns je odrastao u siromaštvu u Misuri Sitiju u Teksasu. Jureći za novcem i slavom, on odlazi u Los Anđeles i radi kao striper pod imenom Mister Fantazi. Postaje i uspešan maneken i glumi u spotu sa Bijonse. Ali uskoro će izgubiti sve.

 • Korejski kralj ekstazija

  +

  Džesi Moskel je buntovnik od rođenja. Odrastao je u strogom hrišćanskom kultu u Njujorku i odlučuje da prekrši sva pravila pijući alkohol i drogirajući se. Međutim, zbog zavisnosti gubi kontrolu i beži u Južnu Koreju da radi kao učitelj.

 • Bajker na tajnom zadatku

  +

  Nakon hapšenja, trgovac drogom Čarls Falko suočava se sa nekoliko decenija iza rešetaka. On sklapa dogovor sa vlastima i postaje doušnik. Prvi put Čarls Falko govori pred kamerama o tome kako je uspeo da se infiltrira u motociklističku bandu Vagose.

 • Trgovac oružjem na tajnom zadatku

  +

  Trgovac oružjem Piter Blič čvrsto se drži zakona. Međutim, kada teroristička organizacija kontaktira s njim radi snabdevanja, on pristaje da ode na tajni zadatak za britansku tajnu obaveštajnu službu kako bi sprečio masakr nevinih ljudi.

 • Kralj trave

  +

  Kanadski igrač hokeja Rajan Filips predodređen je da bude zvezda. U ranoj tinejdžerskoj dobi odabran je da igra u juniorskoj ligi i ubrzo postaje profesionalac. Pored hokeja, Rajan pokreće profitabilno krijumčarenje marihuane iz Kanade u SAD.

 • Kolumbijska izdaja

  +

  Samohranoj majci Heder Ebling očajnički je potreban preokret u životu. Kolega sa posla Deni poziva je na put u Kolumbiju i ona pristaje. Pri povratku, u Denijevom prtljagu nađena je droga. Heder je takođe uhapšena i poslata u ozloglašeni zatvor.

 • Beg iz peruanskog zatvora

  +

  Tina Majers je striptizeta i povremena dilerka droge koja se bori da preživi u Orlandu. Tina je dobila priliku da krijumčari drogu iz Perua i zaradi ozbiljan novac. Ona donosi odluku zbog koje će rizikovati sopstveni život.

 • Pad mafijaša iz Majamija

  +

  Mafijaš iz Majamija Toni Galeota maher je sa striptiz barovima. Međutim, nakon što otvori novi bar u Panami, konkurencija mu smešta optužbe za trgovinu drogom i ljudima. Toni je zatvoren u La Hoji, jednom od najgorih zatvora na svetu.