Ćorkirani u inostranstvu: Zločin i kazna

12+12+
©National Geographic
Ćorkirani u inostranstvu: Zločin i kazna

Sinopsis

Serijal "Ćorkirani u inostranstvu" prikazuje slučajeve hapšenja, zatvaranja i užasa u zatvorima, daleko od kuće. Sve je dopunjeno intimnim intervjuima i prikazivanjima događaja koji su doveli do boravka iza rešetaka.

Epizode

 • Uhapšen zbog alkohola

  +

  Nakon pada koji mu je prekinuo karijeru, skijaš Nik Bruer i saradnik smišljaju plan da švercuju kokain u Evropu u flašama vina. Kuvar Gordon Malok započinje nov život u Saudijskoj Arabiji, ali švercom vina postaje zvezda u lokalnim klubovima.

 • Pakao hašiša

  +

  Australijanac Mark Obrajen pridružuje se indijskom ašramu u potrazi za prosvetljenjem, ali nekoliko loših odluka odvodi ga do drugačijeg životnog prostora – u zatvor. Dejvid Kunkel pokušava da švercuje hašiš iz Avganistana u Nemačku.

 • Žurka je gotova

  +

  Prekomerni rad i beskrajne žurke dovode Majkla Singa do propalog braka i depresije. Stari prijatelj mu nudi da zajedno švercuju kokain i Majkl odmah prihvata ponudu. Šverc mu postaje novo zanimanje, ali ubrzo upada u probleme.

 • Izdan i uplašen

  +

  Teksaski rođaci Paris i Marlon putuju u Peru zbog uzbudljive poslovne prilike. Međutim, nisu svesni da ih čeka prevara koja će rastrzati njihovu porodicu.

 • Zatvoren na Tajlandu

  +

  Džimi daje otkaz u pošti i otvara bar na Tajlandu, ali ubrzo počinje da trguje metamfetaminom. Policija ubrzo provaljuje Džimija, hapsi ga i šalje u zatvor. Martin Garnet je uhapšen švercujući pet kilograma heroina i zna da mu je život okončan.

 • Majke krijumčari

  +

  Život Tabite Ričis je izvan kontrole. Ona je kokainski zavisnik, retko posećuje svoja dva mlada sina i nema mnogo preostalih opcija. Prijatelji joj nude odmor u Kolumbiji kako bi se sredila i Tabita prihvata.

 • Upoznavanje sa mafijom

  +

  Karlos Kvidžas je greškom pritvoren u Meksiku i mučen zbog krijumčarenja droge. U najopasnijem zatvoru u Meksiku, on će morati da očvrsne kako bi preživeo. FBI sprema spektakularno hapšenje da bi uhvatili mafijaša Frenka Kulotu.