Čovek protiv podvala

16+16+
Čovek protiv podvala

Sinopsis

Internet je prepun kratkih snimaka na kojima se vidi kako amateri širom sveta izvode neverovatne, zabavne i opasne vratolomije. Snimci prikazuju hrabrost i veštinu ili običnu glupost snimljenu mobilnim telefonom i iz zabave okačenu na internet.

Epizode

Sezona 1
 • Obrtna stolica na duvanje

  +

  Tim Šo i Badi Monro proučavaju rodeo na mlazni pogon. Odlučni da budu najbolji, prave obrtnu stolicu s dva motora i pokušavaju da otkriju da li je nemačka fudbalska ekipa izvela fantastičan trik na auto-putu ili je reč o zaveri.

 • Let sa solitera

  +

  Genijalnost Tima Šoa je na proveri – mora da napravi lebdeću dasku kojom se može upravljati. Uradiće maksimalni slobodan pad sa složenom opremom na petnaestospratnici. Da bi završili raspravu, kupuju nameštaj za skijanje po barskim stolicama.

 • Trajekt i džet-ski

  +

  Na Kavkazu Tim Šou i kaskader-zamorče Badi Monro pokušavaju da odtrpaju sanke. U Engleskoj Tim zavrti Badija u traktorskoj gumi. A na Crnom moru dvojac iskušava vodene opasnosti kada pokušaju da se skijaju na vodi iza brzog trajekta.

 • Badi protiv voza

  +

  U Čehoslovačkoj Tim Šou i njegov kaskader Badi Monro pokušavaju da skijaju uzbrdo na mlazni pogon. U Minhenu Tim izaziva Badija da se trka protiv voza između dve stanice. A u Somersetu pokušavaju da lansiraju jedinstveni vatromet domaće izrade.

 • Vazdušni tenis

  +

  Na aerodromu kod Berlina Tim Šou i kaskader Badi pokušavaju da igraju tenis na krilima dvokrilca iz 1940. U severozapadnoj Engleskoj dvojac dovodi tri vatrogasne cisterne zbog Badijevog pokušaja da lebdi u vazduhu na platformi na vodeni pogon.

 • Spajdermen s usisivačem

  +

  Internet je pun snimaka u kojima amateri širom sveta izvode opasne vratolomije. Tim Šou živi za smišljanje i izradu pronalazaka. Želi da razotkrije istinu iza ovih snimaka. Uz pomoć saradnika Badija Monroa pokušava da rekonstruiše te vratolomije.