Ekspres za nedođiju

16+16+
Ekspres za nedođiju

Sinopsis

Širom prostrane i neukroćene divljine, mnogi Amerikanci žive potpuno odvojeno od ostatka sveta. Iako su samodovoljni, ovim ljudima pre ili kasnije nedostaju potrepštine poput goriva, municije, hrane ili lekova koje im dostavlja Eksperte za nedođiju.

Epizode

Sezona 1
 • Dobro došli u divljinu

  +

  U Ajdahu vozač glisera reaguje na poruku o opasnosti i mora noću da savlada Snejk river ne bi li spasao prijatelja. Pilot na Aljasci mora hitno da dostavi lekove. U Montani teretne konje dovode do krajnjih granica ne bi li što pre dopremili opremu do osmatračnice.

 • Požar u kanjonu

  +

  U Montani ekipa mora da isporuči žive ribe do planinskog jezera pre nego što im u cisterni nestane kiseonika. Na Aljasci pilot dostavlja namirnice izgubljenim kamperima. U Ajdahu vozač glisera pomaže u izgradnji kuće uništene u požaru i spasava otkačeni čamac.

 • Izgubljen u tundri

  +

  U Montani Endi i Čak odgovaraju na SOS signal prijatelja dijabetičara zarobljenog u divljni. U Ajdahu vozač glisera nailazi na nešto neočekivano kad pristane da odveze jednog pustinjaka duboko u kanjon Hels. Na Aljasci Rob ostavlja tragača za zlatom u divljini.

 • Grizli

  +

  Pilot s Aljaske Rob dobija poziv od prijatelja u nevolji. U Montani, Endi i Čak kreću u oluju da isporuče zalihe. A pilot džet čamca Brus mora na kreativan način da spasi helikopter iz Hels Keniona.

 • Ludilo na Aljasci

  +

  U Hels Kenionu, pilot džet čamca Brajs se noću bori s rekom da stigne do ranča gde je stanarka Keli primetila pumu. Na Aljaski, vozač Rodžer trguje da obezbedi gorivo komšijama, ali mora da pređe preko nesigurnog leda na reci.

 • Bandit i Promrzli

  +

  U Skventni na Aljasci, vozač Rodžer se bori da izbegne promrzline nakon kvara na saonicama na putu da pomogne čudacima. U Vilou, goniči pasa Džef i Pol Herman žure da isporuče lek, ali alfa mužjak Čarli odbija saradnju.

 • Održavanje vatre

  +

  Brajs dostavlja dve mazge i traži gas za jednog farmera. Džef i Pol spajaju svoje grupe da bi savladali dubok sneg i dostavili vetrenjaču čoveku koji živi daleko od civilizacije. Rodžer i Majra dostavljaju pseću hranu za trku psećih zaprega.

 • Kraj puta

  +

  Na Aljasci Rodžer mora da dostavi namirnice porodici koja živi 140 km daleko, ali kad se zaglavi u divljini, problem rešava strpljenjem i kreativnošću. U Hels Kenjonu Brajs sakuplja drva za potpalu, za čitavu sezonu, postarijem usamljeniku.