Evropa odozgo

6+6+

Nedelja 11 decembar 21:00

Promo

Sezona 4
01:00

Sledeće emitovanje

 1. Nedelja 11 decembar u 21:00

  Božić (Sezona 4)

 2. Ponedeljak 12 decembar u 00:50

  Božić (Sezona 4)

 3. Četvrtak 15 decembar u 09:05

  Božić (Sezona 4)

Sinopsis

Pomoću ekskluzivnog pristupa ključnim lokacijama, prikazaćemo Evropu iz nove, ptičje perspektive, prateći promene godišnjih doba.

Klipovi

Epizode

 • Škotska

  +

  Snimci Škotske iz vazduha otkrivaju neverovatan projekat za stvaranje struje iz energije talasa, prelep dvorac na vrhu planine i prvi teren za golf dosad izgrađen.

 • Danska

  +

  Vazdušno putovanje iznad Danske prikazuje elektranu na čijem krovu se nalazi skijalište, zatim tradicionalne kuće napravljene od morske trave i nova evropska veza.

 • Srbija

  +

  Leteći iznad Srbije, snimamo selo koje ima jedinstven način branja paprike. Posmatramo avangardne spomenike, uklesane u udaljenim brdima i snimamo jedinstven neboder, kao i sinagogu iz bajke.

 • Belgija

  +

  Vazdušno putovanje iznad Belgije otkriva rad na organizaciji popularnog festivala, glancanje zgrade u obliku kristala i proceduru čišćenja najviše crkve u državi, od koje se dobija vrtoglavica.

 • Bugarska

  +

  Jedinstvena ptičja perspektiva otkriva tajne Bugarske, koja se smatra evropskom zemljom ruža.

 • Rumunija

  +

  Ovo vazdušno putovanje Rumunijom prikazuje najveću pravoslavnu crkvu na svetu, parnu lokomotivu na uskim šinama i proslavu Božića u Drakulinom dvorcu.

 • Božić

  +

  Vazdušno putovanje iznad Evrope otkriva poštansku kancelariju koja najviše voli Božić. Zatim, serijal prati neverovatan voz svetla i paradu drevnog čudovišta.

  Sledeće na programu
  Nedelja 11 decembar u 21:00
  6+6+
  Na National Geographic
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 12 decembar u 00:50
  6+6+
  Na National Geographic

Special