Evropa odozgo

Subota 09:10

6+6+
National Geographic
Evropa odozgo

Sledeće emitovanje

 1. Subota 8 avgust u 09:10

  Poljska

 2. Subota 8 avgust u 10:00

  Španija

Sinopsis

Evropa odozgo istražuje iz vazduha Nemačku, Italiju, Holandiju, Poljsku, Španiju i Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi prikazali najveće kulturne i geografske znamenitosti Evrope iz novog ugla.

Epizode

Sezona 1
 • Holandija

  +

  Neverovatno vazdušno putovanje po Holandiji otkriva drevne vetrenjače, futurističke staklene bašte i najveću logorsku vatru na svetu.

 • Italija

  +

  Neverovatno vazdušno putovanje kroz Italiju otkriva kako se vade brodovi u Veneciji, kako ribare u Siciliji i zimsku školu vožnje za superautomobile.

 • Nemačka

  +

  Neverovatno vazdušno putovanje po Nemačkoj otkriva fabriku veličine grada, zamak kao iz bajki i najveće kopneno vozilo na svetu.

 • Ujedinjeno Kraljevstvo

  +

  Krenite na neverovatno živopisnu avanturu Prolazom divova i vozite se kroz londonske ulice dok kamere iz vazduha daju novu perspektivu na najveće znamenitosti Ujedinjenog Kraljevstva.

 • Španija

  +

  Leteće kamere pružaju neverovatan pogled na najveće znamenitosti Španije, kao što je pogled iz ptičje perspektive na Sagradu familiju. Kamere beleže lovce na školjke kako se spuštaju niz strme litice.

  Sledeće na programu
  Subota 8 avgust u 10:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Poljska

  +

  Vazdušne kamere lete iznad najvećih znamenitosti Poljske. Kamere beleže sve, od od najvećeg dvorca na svetu do vatrometa u Krakovu, istražujući usput borbu za život evropskog bizona.

  Sledeće na programu
  Subota 8 avgust u 09:10
  6+6+
  Na National Geographic