Fabrika hrane

Petak 14:50

6+6+
National Geographic
Fabrika hrane

Sledeće emitovanje

 1. Petak 27 januar u 06:00

  Moć brašna (Sezona 1)

 2. Petak 27 januar u 14:50

  Moć brašna (Sezona 1)

 3. Petak 27 januar u 15:05

  Šolja mi se preliva (Sezona 4)

Sinopsis

Iza svake kese čipsa, konzerve piva i kockica čokolade krije se neverovatan proizvodni proces, koji približava ove proizvode širokim masama. Serijal "Fabrika hrane" istražuje neverovatne procese koji su potrebni u proizvodnji omiljenog jela.

Epizode

 • Velika igra

  +

  Epizoda "Fabrike hrane" povodom važne utakmice otkriva kako se prave čokoladna pica, halapenjo papričice, pivo i slatki čipotl čili.

  Sledeće na programu
  Petak 24 februar u 19:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Noć veštica

  +

  Iza svake kesice čipsa, konzerve piva i kockice čokolade krije se neverovatan proizvodni proces koji približava ove proizvode širokim masama. Serijal "Fabrika hrane" istražuje neverovatne procese koji su potrebni u proizvodnji omiljenog jela.

  Sledeće na programu
  Petak 24 februar u 19:30
  6+6+
  Na National Geographic
 • Roštilj u dvorištu

  +

  Roštiljska epizoda serijala "Fabrika hrane" prikazuje gurmanski roštilj-sos, ražnjiće od ananasa, vegetarijanske pljeskavice i ručno pravljene začine.

 • Dan Kanade

  +

  Serijal "Fabrika hrane" proslavlja Dan Kanade klasičnim puter-tartovima, bombonama od javorovog sirupa, sladoledom smor i patriotskom Cezar salatom.

 • Ljubav

  +

  U serijalu "Fabrika hrane" počinje napad afrodizijaka s ukiseljenim šparglama, čili karamelom, svežim cveklama i ukusnim sirupom od čokolade i makadamija.

 • Zimski raspust

  +

  Iza svake kesice čipsa, konzerve piva i kockice čokolade krije se neverovatan proizvodni proces koji približava ove proizvode širokim masama. Serijal "Fabrika hrane" istražuje neverovatne procese koji su potrebni u proizvodnji omiljenih jela.

 • Dan zahvalnosti

  +

  Serijal "Fabrika hrane" proslavlja Dan zahvalnosti uz gomilu punjenja za ćurku, bezglutensku pitu od bundeve, zalogaje u obliku ćurke i sveži preliv od brusnica.

 • Proslava

  +

  Serijal "Fabrika hrane" priprema se za najveću proslavu do sada - s tamalima od čilija i sira, margaritama od tekile, čipsom s aromom gvakamolea i meksičkim svadbenim kolačem s aromom limuna i cimeta.

 • Veče uz film

  +

  Serijal "Fabrika hrane" servira savršen meni za veče uz film: čokoladne bombonice smarti, slatko-slanu mešavinu kikirikija, gurmanski sladoled-sendvič i keksiće mun paj.

 • Rođendani

  +

  U posebnoj rođendanskoj epizodi, serijal "Fabrika hrane" servira sladoled s aromom rođendanske torte, jestive činije od vafla, gomile šećerne pene i ogromnu čokoladnu pinjatu.

 • Dan zaljubljenih

  +

  Serijal "Fabrika hrane" proslavlja Dan zaljubljenih s penušavim vinom, testeninom u obliku srca, ukusnim čizkejkom i šećernim prstenom, koji je postao tradicija na veridbama.

 • Uskrs

  +

  Serijal "Fabrika hrane" slavi Uskrs lizalicama u obliku šargarepe, ogromnim čokoladnim jajima, ukusnim zalogajima mančmeloua i tradicionalnim zemičkama sa krstom.