Fenomeni

6+6+
Phenoms © 2018 Fox Sports 1, LLC. All rights reserved.
Fenomeni

Sinopsis

Možda im ne znate imena, ali ovi fudbaleri u usponu se nadaju da će učiniti svoje zemlje ponosnim na predstojećem Svetskom prvenstvu. Pridružite nam se i upoznajte grupu mladih i odlučnih fudbalera na njihovom putovanju ka tituli najboljeg na svetu.

Epizode

Sezona 1
 • Napadači

  +

  Upoznajte se sa životima pet najboljih mladih napadača dok se bore za svoje mesto pod suncem na Svetskom prvenstvu 2018. godine. Golovi donose slavu, a ovih pet napadača u usponu su željni pobede.

 • Odbrambeni igrači

  +

  Upoznajte mlade odbrambene igrače, u različitim fazama njihovih karijera, dok pokušavaju da uđu u anale fudbala. Borba za mesto u nacionalnim timovima zahteva šokantnu količinu istrajnosti. Saznajte šta pokreće njihovu odlučnost.

 • Golmani

  +

  U svetu fudbala postoji jedna ličnost koja nesumnjivo trpi veći pritisak od ostalih igrača - golman. Upoznajte se sa životima 4 mlada golmana koji se bore da dokažu da je njihova mentalna i fizička snaga dovoljno jaka za poslednju liniju odbrane.

 • Plejmejkeri

  +

  Snaga i izdržljivost su važni u fudbalu, ali mentalna snaga je ono što donosi pobedu. Upoznajte četiri plejmejkera dok se bore sa preprekama koje određuju karijeru u pokušaju da postanu "mozak" nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu 2018.

 • Kreatori

  +

  Dok se Svetsko prvenstvo približava, raste napetost među mladim i ambicioznim fudbalerima koji se bore za mesto u svojim nacionalnim timovima. Upoznajte petoricu krilnih igrača i napadača na putu do velike fudbalske scene.