Hitler: Izgubljeni snimci Trećeg rajha

16+16+
©National Geographic
Hitler: Izgubljeni snimci Trećeg rajha

Sinopsis

Serijal na TV kanalu National Geographic, „Hitler: Izgubljeni snimci Trećeg rajha”, istražuje život Adolfa Hitlera, jedne od najomraženijih ličnosti savremene prošlosti. Ovaj serijal prati njegov dramatični uspon, tiransku vladavinu, opsednutost ubijanjem i konačni pad. Serijal istražuje kulturološke, društvene i političke uslove koji su oblikovali Hitlera u vođu koji je uspeo da navede milione Nemaca da ga podrže u masovnim ubistvima i ratovanju. Ovaj intiman serijal otkriva najveće opsesije nacističkog vođe, njegove najbliže međuljudske odnose i strahove. Koristeći dosad neemitovan, arhivski materijal, ovaj serijal donosi priču o Adolfu Hitleru, čoveku koji je od seoskih krajeva Austrije došao do toga da postane simbol zla u ljudima. 

Epizode

Sezona 1
 • Austrijanac

  +

  Ova epizoda istražuje Hitlerov uspon u popularnosti.

 • Uspon

  +

  Ova epizoda istražuje uspon Adolfa Hitlera na poziciju kancelara i vođe Nemačke.

 • Treći rajh

  +

  Ova epizoda istražuje kako je Hitler nemačku vlast pretvorio u diktaturu i njegov put ka proširenju Trećeg rajha.

 • Mesečar

  +

  Ova epizoda istražuje početak Hitlerovog genocidnog rata.

 • Poslednje rešenje

  +

  Dok se Nemačka suočava sa ogromnim gubicima u ratu, posebno u borbi sa Sovjetskim Savezom, Hitler se okreće planu da ubije sve Jevreje. Pod Hitlerovom naredbom, nacisti počinju deportaciju Jevreja, iz svih delova Evrope, u koncentracione logore.

 • Hitler: Izgubljeni snimci Trećeg rajha

  +

  Serijal "Hitler: Izgubljeni snimci Trećeg rajha", istražuje život Adolfa Hitlera, jednog od najomraženijih ličnosti u savremenoj istoriji. Ovaj serijal prati njegov dramatičan uspon, tiransku vladavinu i konačan pad.