Isušivanje okeana

12+12+

Sreda 1 maj 21:00

Četvrtkom u 22:00

00:30

Sledeće emitovanje

 1. Subota 20 april u 12:00

  Isušivanje okeana: Tajni zadaci (Extra)

 2. Subota 20 april u 13:00

  Isušivanje okeana: Savršena oluja (Extra)

 3. Subota 27 april u 12:00

  Tajne nacista (Sezona 1)

Sinopsis

Isušivanje okeana zalazi duboko u nepoznato. Ovo je istinski epski serijal koji uvodi podvodna istraživanja i naučnu ilustraciju u novo doba. Ambiciozna istraživanja, napredak u naučnom radu i inovativna tehnologija omogućuju naučnicima i istoričarima da otkriju tragove najvećih podvodnih misterija kao nikada pre.

Klipovi

Epizode

 • Kriminalno podzemlje

  +

  Misteriozne olupine aviona na Karibima i u američkim jezerima i potonuli ostaci u okeanima otkrivaju istorijsku vremensku liniju nemilosrdnog rata protiv trgovine ljudima.

  Sledeće na programu
  Sreda 1 maj u 21:00
  12+12+
  Na National Geographic
  Sledeće na programu
  Četvrtak 2 maj u 09:05
  12+12+
  Na National Geographic
 • Mit o piratskom brodu Tihog okeana

  +

  Komadići porcelana i pčelinjeg voska dovode do 250 godina stare olupine i zaboravljene trgovačke rute velikih teretnih brodova u Pacifiku.

 • Uspon mafije

  +

  U okeanima, jezerima i rekama u Americi, sakrivene olupine svedoče o usponu američke mafije, tokom dvadesetih godina prošlog veka.

 • Skrivena istorija

  +

  Olupine brodova pod vodom, izgubljena bojna polja i dinosaurusi leže sakriveni, čekajući da arheolozi otključaju njihove tajne koristeći savremenu tehnologiju.

  Sledeće na programu
  Sreda 8 maj u 21:00
  12+12+
  Na National Geographic
  Sledeće na programu
  Četvrtak 9 maj u 09:05
  12+12+
  Na National Geographic
 • Tajne dinosaurusa

  +

  Paleontolozi putuju od Patagonije do Kanade kako bi "razbili" popularne predrasude o dinosaurusima i otkrili prave "Parkove iz doba Jure" na američkom kontinentu.

 • Vreme

  +

  Od fosila titanosaurusa do potopljenih pećina Maja, pa čak i katastrofe lova na kitove sa trideset dva broda, nauka otkriva tajne skrivene istorije.

 • Aljaska

  +

  Serijal isušuje vode Aljaske i kreće u potragu za legendarnim brodom koji je nestao pre 150 godina, u udaljenom delu Sjedinjenih Država, koji je nekada bio poznat kao "Ruska Amerika".

 • Invazija SAD

  +

  Veruje se da jedna olupina potiče od rata iz 1812. godine. Jedna umetnica otkriva povezanost svojih predaka sa paljenjem Bele kuće.

 • Krvava voda

  +

  Istinita priča o jednom od najvećih zločina na moru: potapanje broda "MV Lukona" i njegove posade, kako bi se došlo do isplate od osiguranja.