Izgubljeni gradovi: Albert Lin

6+6+
National Geographic
Izgubljeni gradovi: Albert Lin

Sinopsis

Serijal “Izgubljeni gradovi” na kanalu National Geographic prikazuje vrhunska arheološka dostignuća, neverovatne vizuelne efekte i pravo istraživanje na putu do neverovatnih otkrića. Serijal “Izgubljeni gradovi” spaja avanturu, nauku i arheologiju kroz priče voditelja Alberta Lina. Naš ambiciozni pristup spaja 3D skeniranje najinteresantnijih predela antike. Ovaj serijal prikazaće emotivne priče kroz savremene slike u oživljavanju misterija prošlosti.

Epizode

 • Tvrđava vitezova templara

  +

  Naš istraživač i naučnik Albert Lin odlazi u grad Akru, u Izraelu, kako bi pronašao izgubljeno blago misterioznih vitezova templara.

 • Tvrđava vitezova templara

  +

  Naš istraživač i naučnik Albert Lin odlazi u grad Akru, u Izraelu, kako bi pronašao izgubljeno blago misterioznih vitezova templara.

 • Gradovi na nebesima

  +

  Albert Lin, istraživač za "National Geographic", penje se na najviše vrhove Kolumbije, Jordana i Perua kako bi otkrio tajne drevnih civilizacija.

 • Eldorado: Zlatni grad

  +

  Istraživač za National Geographic i naučnik Albert Lin putuje u Kolumbiju u Južnoj Americi, kako bi otkrio istinu o legendi o Eldoradu.

 • Drevni gradovi od kamena

  +

  Albert Lin, istraživač za "National geographic", traži tajne vitezova templara, Stounhendž i misteriozni kameni grad u Tihom okeanu. Potraga ga vodi širom sveta, duboko ispod površine vode i u nebeske visine.

 • Ukleti grad Tihog okeana

  +

  Istraživač za National Geographic i naučnik Albert Lin putuje u Mikroneziju u srce Tihog okeana, kako bi istražio drevni grad-ostrvo Nan Madol. Istražiće grobnice, hramove i ritualna mesta izgrađena na veštačkim ostrvima, koje je progutala džungla.

 • Tajno poreklo Petre

  +

  Albert Lin putuje u Petru u nameri da otkrije poreklo jednog od najstarijih gradova na svetu. Uprkos višegodišnjem istraživanju, Lin dolazi do nekoliko šokantnih novih otkrića.

 • Ostrvo Inka na nebu

  +

  Istraživač Albert Lin putuje u planine Perua. Lin će, koristeći savremenu LIDAR tehnologiju, istražiti poreklo jednog od najstarijih arheoloških nalazišta, Maču Pikčua.

 • Stounhendž

  +

  Hiljadama godina pre nego što je izgrađen Stounhendž, isti predeo nastanjivao je neobičan drevni narod. Albert Lin kreće na avanturu po Engleskoj i Skandinaviji kako bi otkrio njihove tajne.