Jukonsko zlato

16+16+

Ponedeljkom u 20.55

00:30

Sinopsis

Danas je cena zlata rekordno visoka, pa je i zlatna groznica jaka. Uprkos naučnim i tehnološkim dostignućima, rudarski život se nije mnogo promenio. Mašine su veće i dublje kopaju, ali je posao težak, rizičan, prljav, a zarada neizvesna.

Klipovi

Epizode

 • Povratak kući

  +

  Berni se sukobljava sa najiskusnijim radnikom, sinom Džeretom. Nakon priprema, Kris se nalazi sa partnerkom Nikom i troje dece. Karl nalazi veliko zlato. Veliki Al se vraća na Jukon u invalidskim kolicima, u nadi da će promeniti život.

 • Lov na blago

  +

  Berni nalazi naznake zlata, ali se bori za početak vađenja. Nika i Kris ovaraju fabriku za ispiranje tražeći prvo zlato u sezoni. Karl koristi stare mape da pronađe zlato u Last Čensu. Crvena traka odlaže Kenov i Gijomov nov rudarski poduhvat.

 • Jaka kiša i loša sreća

  +

  Krisu i Niki se dozer zaglavio u blatu dok otvaraju svoju najveću žilu. Berni eksploatiše svoje postrojenje za ispiranje do krajnjih granica. Karlu jaka kiša kvari posao. Veliki Al otvara novu jamu nadajući se boljem zlatu.

 • Prihvati haos

  +

  Nika i Kris se bore s kvarovima i vodom, ali novi član ekipe može da preokrene stvari. Kena pritiska trudna žena da se vrate kući zbog porođaja, a sezona počinje. Karl traži novo nalazište. Bernija perfekcionizam košta ekipe - Džaret nestaje.

 • Za krv ili novac

  +

  Ken i Gijom žure s ispiranjem pre nego što Ken ode. Berni skoro gubi drugog člana ekipe posle svađe sa mlađim sinom Justinom. Velikom Alu se kockanje sa novom jamom isplatilo. Karl i ekipa ispiraju rekordnih 200 unci zlata u jednoj nedelji.

 • Period očaja

  +

  Nika i Kris se bore sa popravkom bagera koju ne mogu da priušte. Gijom radi sam. Ken je otišao kući zbog rođenja sina. Karl traži pomoć od porodice. Bernijev sin Džaret se vraća i pomaže da se ispiranje nastavi.

 • Boli kao đavo

  +

  Kada se Ken vrati, on i Gijom povećavaju proizvodnju u pokušaju da spasu sezonu. Kris se nosi sa stresom jer mu kvarovi gase rudnik. Berni i Šari vode sinove do velike zarade. Veliki Al ostavlja rudnik zbog prve godišnjice smrti njegove supruge.

 • Dvostruki kvar

  +

  Kris se trudi da počne nepredkinu proizvodnju dok mu Nikin mlađi brat smeta. Kenov i Gijomov plan da pokrenu dve linije za ispiranje propada nakon što jedna pada sa kamiona, a druga se nepovratno kvari.

 • Osveta odltajmera

  +

  Karl dovodi dodatnu pomoć da završi Dredž Kat, ali ne ispunjava svoj cilj. Berni prekida poslove u Litl Blanšu kada je otkrio da su oldtajmeri bili skuplji nego što je očekivao.

 • Ka cilju

  +

  Nikin brat daje otkaz, ostavljajući nju i Krisa na cedilu na kraju sezone. Ken i Gijom kopaju duboko da bi ostvarili veliku zaradu. Karl se bori s vodom i vremenom da ostvari svoj cilj. Veliki Al ugrožava svoje zdravlje da bi bio na nuli.

 • Odlučnost, petlja i slava

  +

  Odlučnost, Petlja i Slava prikazuje najemocionalnije i najdramatičnije sadržaje iz prethodne četiri sezone da biste stekli uvid u ono što je potrebno da budete kopač zlata na Jukonu.