Najbolji superautomobil

Petak 18 decembar 22:00

6+6+
Cry Havoc Productions
Najbolji superautomobil

Sledeće emitovanje

 1. Petak 18 decembar u 22:00

  Aston Martin DBS superleđera

 2. Petak 25 decembar u 22:00

  Ferari portofino

 3. Petak 1 januar u 22:00

  Bentli kontinental GT

Sinopsis

Današnji superautomobili su neverovatna mešavina dizajna i nauke. Serijal “Najbolji superautomobili” saznaće kako je to ostvareno i vodiće gledaoce iza scene najvećih automobilskih firmi kako bi otkrili ključne tajne za uspeh ovih mašina.

Epizode

Sezona 1
 • Aston Martin DBS superleđera

  +

  Firma Aston Martin nema prostora za grešku. Oni su poslednja nezavisna automobislka firma koja se bori da opstane u svetu kojim upravljaju ogromni konglomerati. Kako bi opstali, firma mora da zameni svoj najbolji izum, DBS superlegeru.

  Sledeće na programu
  Petak 18 decembar u 22:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Ferari portofino

  +

  Najpopularniji i najprodavaniji model ferarija mora da bude zamenjen. Firma se danas vraća u igru sa novim, prerađenim automobilom pod nazivom portofino. To je automobil sa prednjim pogonom, koji treba da nasledi čuvenu ikonu.

  Sledeće na programu
  Petak 25 decembar u 22:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Bentli kontinental GT

  +

  Automobil omiljen među reperima, sportistima i milionerima poznat je pod nazivom bentli kontinental GT. U poslednjih 15 godina, to je bio najprodavaniji luksuzni sportski automobil na svetu.

  Sledeće na programu
  Petak 1 januar u 22:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Lamborgini aventador SVJ

  +

  Lamborgini aventador SVJ je najglasniji, najhrabriji superautomobil koji je proizvela kuća razjarenog bika. To je i poslednji automobil sa italijanskim V12 motorom koji je dizajnirala i proizvela firma iz Sant Agate Bolonjeze.

 • Pagani huajra roudster

  +

  To je prelepa skulptura i remek-delo automobilizma. Mašina napravljena za velike brzine, koja ruši zakone fizike. Ovo je pagani huajra.

 • Porše tajkan

  +

  Porše se trka protiv vremena i svojih konkurenata kako bi napravio svoj prvi električni automobil. Malo automobila je bilo tako važno i nosilo toliko prestiža kao što to čini tajkan.