Napuštene građevine

Subota 15:00

6+6+
©National Geographic
Napuštene građevine

Sledeće emitovanje

 1. Subota 15 jun u 15:00

  Rat dronova (Sezona 7)

 2. Subota 15 jun u 16:00

  Kamen (Sezona 7)

 3. Subota 15 jun u 17:00

  Pucanj u Mesec (Sezona 7)

Sinopsis

U novoj sezoni, gledaoci će videti delove neverovatnih inženjerskih poduhvata, ogromne napuštene gradove, jezive ostatke krvavih sukoba i još mnogo toga. Svaka od ovih ukletih ljuštura ima svoju jedinstvenu priču.

Epizode

 • Palata megalomana

  +

  Grandiozni ostaci prekomernih ambicija tiranina iz Iraka, ukleti neboder u Bangkoku i poznata trkačka staza u Americi. U ovim ruševnim građevinama čuju se odjeci prošlosti i svaka od njih ima svoju priču.

  Sledeće na programu
  Subota 6 jul u 16:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Nasukani levijatan

  +

  Distopijske relikvije nasukane na obalama Kaspijskog mora, ruševine naučnog skandala u Argentini, i američki zatvor sa iznenađujućom prošlošću. U ovim ruševnim građevinama čuju se odjeci prošlosti i svaka ima svoju priču.

  Sledeće na programu
  Subota 6 jul u 17:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Skriveno čudo Nijagare

  +

  Kraljevsko odmaralište upleteno u mrežu korupcije, neverovatan inženjerski poduhvat sakriven iza Nijagarinih vodopada i blago koje se krije pod zemljom. U ovim ruševnim građevinama čuju se odjeci prošlosti i svaka ima svoju priču.

  Sledeće na programu
  Subota 6 jul u 18:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Apokaliptični neboder

  +

  Svet iz bajki koji je osmislio umirući čovek, neboder pretvoren u vertikalni sirotinjski kvart i mesto rođenja poznatog čudovišta. U ovim ruševnim građevinama čuju se odjeci prošlosti i svaka ima svoju priču.

  Sledeće na programu
  Subota 13 jul u 16:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Ruševine carstva

  +

  Britansko utvrđenje koje je postalo bizaran zoološki vrt, okrutna škola za sam vrh sovjetskog društva i izgubljeni svet koji krije tajne nestalog naroda. U ovim ruševnim građevinama čuju se odjeci prošlosti i svaka ukleta zgrada ima svoju priču.

  Sledeće na programu
  Subota 13 jul u 17:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Nevolje u raju

  +

  Centar za godišnji odmor nacističkih simpatizera, moćna tvrđava osvojena na neobičan način i razrušen hotel koji je postao Meka za ljubitelje Elvisa Prislija. U ovim ruševnim građevinama čuju se odjeci prošlosti i svaka ukleta zgrada ima priču.

  Sledeće na programu
  Subota 13 jul u 18:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Ratni eksperimenti

  +

  Mesto gde se odigrao genijalni eksperiment u doba rata, tvrđava koja je izdržala Napoleonovu opsadu i rajsko ostrvo sa vojnom prošlošću. U ovim ruševnim građevinama čuju se odjeci prošlosti i svaka ukleta zgrada ima jedinstvenu priču.

 • Drevni susreti

  +

  Dvorac sa prkosnom prošlošću, sumorna građevina koja je bila izvor nade i neobične građevine koje su podigli ekskomunicirani vernici. U ovim ruševnim građevinama čuju se odjeci prošlosti i svaka ukleta zgrada ima jedinstvenu priču.

 • Susret s vanzemaljcima

  +

  Kosmička relikvija u Džordžiji koja je imala susret sa neidentifikovanim signalom, drevno skrovište za sudnji dan u Francuskoj i ostaci britanske eksplozivne prošlosti. U ovim ruševnim građevinama čuju se odjeci prošlosti i svaka ima svoju priču.

 • Blago za koje vredi umreti

  +

  Ukleta ustanova od koje su se lokalci ježili, drevno čudo koje je unakazio savremeni diktator i mesto na kojem se desila klasična prevara Divljeg zapada. U ovim ruševnim građevinama čuju se odjeci prošlosti i svaka ima svoju priču.

 • Tunel terora

  +

  Vojno utvrđenje na Filipinima, ustanova iz koje je izašla američka sportska legenda, i engleska relikvija u kojoj se održala filmska senzacija. U ovim ruševnim građevinama čuju se odjeci prošlosti i svaka ima svoju priču.