Nauka o gluposti

16+16+

Sreda 21:05

Izvuci

Epizoda 1 - Sezona 4
01:03

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 2 decembar u 10:05

  Epizoda 15 (Sezona 8)

 2. Sreda 2 decembar u 10:30

  Epizoda 12 (Sezona 8)

 3. Sreda 2 decembar u 18:05

  Nauka o gluposti 3, 19 (Sezona 3)

Sinopsis

"Nauka o gluposti" vraća se sa 8. sezonom. Dalas Kembl vodi serijal u kojem se pomoću nauke analiziraju najluđi amaterski snimci ikada uhvaćeni kamerom. U svakoj epizodi emituje se 40 do 50 snimaka nesrećnih slučajeva.

Klipovi

Epizode

 • Epizoda 1

  +

  U ovoj epizodi učimo o padovima pri skretanju u kartingu, kako se pada dok se koristi spoljni motor i o padovima pri iskakanju iz aviona bez padobrana.

 • Epizoda 2

  +

  "Nauka o gluposti" vraća se sa 8. sezonom. Dalas Kembl vodi serijal u kojem se pomoću nauke analiziraju najluđi amaterski snimci. U ovoj epizodi učimo o padovima do kojih dolazi prilikom bacanja mreže za ribolov.

 • Epizoda 3

  +

  U ovoj epizodi učimo o padovima koji nastaju pri upotrebi tobogana na naduvavanje, o vežbanju legionara uz zamah i izvođenju salta prilikom kajtinga.

 • Epizoda 4

  +

  U ovoj epizodi učimo o nauci koja se krije iza padova prilikom dvostrukog salta unazad na skijama. Naučićemo i o karbonizaciji i kako hodati niz stepenice na rukama.

 • Epizoda 5

  +

  U ovoj epizodi učimo o nauci iza padova prilikom pravljenja tornja od šampanjca i poletanja paraglajderom i o zakonima fizike koji se kriju iza vrtloga.

 • Epizoda 6

  +

  U ovoj epizodi učimo o nauci koja se krije iza padova prilikom vožnje bicikla nizbrdo u urbanim sredinama. Videćemo nauku pri razbijanju jaja i saznaćemo tajne surfovanja na najvećim talasima.

 • Epizoda 7

  +

  "Nauka o gluposti" vraća se sa 8. sezonom. Dalas Kembl vodi serijal u kojem se pomoću nauke analiziraju najluđi amaterski snimci. U ovoj epizodi učimo o nauci iza padova do kojih dolazi kada se vozi snoubord bez snega.

 • Epizoda 8

  +

  "Nauka o gluposti" vraća se sa 8. sezonom. Dalas Kembl vodi serijal u kojem se pomoću nauke analiziraju najluđi amaterski snimci. U ovoj epizodi učimo o nauci iza padova do kojih dolazi prilikom vožnje snouborda na travi.

  Sledeće na programu
  Sreda 2 decembar u 21:05
  12+12+
  Na National Geographic
  Sledeće na programu
  Subota 5 decembar u 12:05
  12+12+
  Na National Geographic
 • Epizoda 9

  +

  U ovoj epizodi učimo o nauci koja se krije iza padova prilikom surfovanja kajakom, vožnje bicikla uz greben i rušenja drveća.

 • Epizoda 10

  +

  U ovoj epizodi učimo o nauci koja se krije iza padova nastalih prilikom izvođenja krofni vozilima, sipanja vode i izvođenja stoja na rukama.

 • Epizoda 11

  +

  "Nauka o gluposti" vraća se sa 8. sezonom. Dalas Kembl vodi serijal u kojem se pomoću nauke analiziraju najluđi amaterski snimci. U ovoj epizodi učimo o nauci iza padova do kojih dolazi kada se izvode skokovi trotinetom.

 • Epizoda 12

  +

  "Nauka o gluposti" vraća se sa 8. sezonom. Dalas Kembl vodi serijal u kojem se pomoću nauke analiziraju najluđi amaterski snimci. U svakoj epizodi prikazaćemo 40 do 50 snimaka nesrećnih slučajeva.

  Sledeće na programu
  Sreda 2 decembar u 10:30
  12+12+
  Na National Geographic
 • Epizoda 13

  +

  "Nauka o gluposti" vraća se sa 8. sezonom. Dalas Kembl vodi serijal u kojem se pomoću nauke analiziraju najluđi amaterski snimci. U ovoj epizodi učimo o nauci iza padova do kojih dolazi kada vozite automobil po plaži.

 • Epizoda 14

  +

  "Nauka o gluposti" vraća se sa 8. sezonom. Dalas Kembl vodi serijal u kojem se pomoću nauke analiziraju najluđi amaterski snimci. U ovoj epizodi otkrićemo nauku iza padova prilikom učenja kajtinga.

  Sledeće na programu
  Sreda 2 decembar u 21:30
  12+12+
  Na National Geographic
  Sledeće na programu
  Subota 5 decembar u 12:30
  12+12+
  Na National Geographic
 • Epizoda 15

  +

  "Nauka o gluposti" vraća se sa 8. sezonom. Dalas Kembl vodi serijal u kojem se pomoću nauke analiziraju najluđi amaterski snimci. U ovoj epizodi otkrićemo nauku o padovima do kojih dolazi prilikom tegljenja broda.

  Sledeće na programu
  Sreda 2 decembar u 10:05
  12+12+
  Na National Geographic
 • Epizoda 16

  +

  U ovoj epizodi učimo o nauci koja se krije iza predatorskog lova, o upravljanju helikopterom i o tome šta je zapaljivost.