Nauka o gluposti: Ekstremni sportovi

16+16+

Utorak 08:50

Izvuci

Epizoda 1 - Sezona 4
01:03

Sledeće emitovanje

 1. Utorak 7 februar u 08:50

  Nauka o gluposti 5, 7. epizoda (Sezona 5)

 2. Sreda 8 februar u 08:50

  Nauka o gluposti 5, 10. epizoda (Sezona 5)

 3. Četvrtak 9 februar u 08:50

  Nauka o gluposti 5, 3. epizoda (Sezona 5)

Sinopsis

Istražili smo svemir Nauke o gluposti kako bismo saznali šta se desi kada zavisnici od adrenalina prkose logici i potpuno zanemaruju nauku.

Klipovi

Epizode

 • Nauka o gluposti 3, 19

  +

  Treća sezona serije koja kombinuje nauku s ludim i bolnim snimcima. U ovoj epizodi smo izdvojili najomiljenije sportske nezgode i otkrili načine da se povredite i ponizite u hokeju, fudbalu i skoku u vis.

 • Nauka o gluposti 3, 20

  +

  Treća sezona serije koja kombinuje nauku s ludim i bolnim snimcima. Ova epizoda je kompilacija najpogrešnijih vratolomija i otkriva načine da se povredite i ponizite dok uskačete u kantu, bljujete vatru ili ispaljujete pejntbol.

 • Božićni specijal

  +

  Ovo je serija koja kombinuje okorelu nauku sa nekim od najluđih snimaka. U ovom božićnom specijalu otkrivamo koliko načina postoji da se povredite i izblamirate prilikom pravljenja grudvi, vožnji sanki i plesanja na božićnim zabavama.

 • Mačke

  +

  Ove emisije kombinuju ozbiljnu nauku s nekim od najspektakularnijih i najbolnijih snimaka, a ovo je specijal o mačkama. Saznajemo na koje sve načine naše mačke mogu da se izblamiraju ili povrede skačući sa glatkih površina ili stajanjem na ogradi.

 • Psi

  +

  Ove emisije kombinuju ozbiljnu nauku s nekim od najspektakularnijih i najbolnijih snimaka, a ovo je specijal o psima. Saznajemo na koje sve načine naši psi mogu da se izblamiraju ili povrede pokušavajući da uhvate frizbi ili vozeći skejtbord.

 • Divljina

  +

  Nauka o gluposti se vraća. Volimo da gledamo druge kako se glupiraju - po mogućstvu na spektakularan način. U "Nauci o gluposti" naučnici otkrivaju kako i zašto se avanture pretvaraju u nezgode.