Necenzurisano sa Majklom Verom

16+16+

Trejler

Epizoda 4 - Sezona 1
00:51

Sinopsis

Zamislite da je Hanter S. Tompson imao foto-aparat umesto olovke. Bez banalne naracije. Bez unapred definisane ideje. Umesto toga, putovanje otkrića. Gledajte kao novinarstvo postaje književnost u jedinstvenoj seriji nezaustavljivog Majkla Vera.

Epizode

Sezona 1
 • Lov na veštice

  +

  Papua Nova Gvineja je ostrvska nacija koja pronalazi svoj put ka modernom svetu, ali za sobom vuče prastare tradicije. Tako imamo verovanja u kletve, magiju i veštice.

 • Lov na iranske špijune

  +

  Iran ih je osudio. Jednom su smatrani teroristima. Podržavali su ih američki političari. Vodila ih je žena. Ovo su Mudžahedin-e-halk: iranska disidentska grupa koju je Majkl sreo tokom rata. Jesu li oni teroristi ili borci za slobodu? I gde su sada?

 • Poslednji kralj Afrike

  +

  Kralj Msvati III je poslednji preostali apsolutni vladar Afrike, koji vlada čitavim Svazilendom i njegovim stanovništvom. Zapadni mediji prikazuju Svazilend kao naciju u problemu, a stanovništvo kao napaćen narod pod vlašću egocentričnog kralja.

 • Ratovi Nedelje mode

  +

  Radni dopisnik nam se ovog puta javlja pravo iz srca Njujorka, sa Nedelje mode, kako bi saznao značenje mode.

 • Za majku Rusiju

  +

  U zaraćenoj istočnoj Ukrajini koju drže pobunjenici Majkl se upoznaje s Noćnim vukovima: motociklističkom bandom koju podržava Kremlj. Majkl saznaje o zadatku Noćnih vukova na prvoj liniji fronta i traži njihovog vođu Hirurga u Moskvi.

 • Kubanski rum i revolucija

  +

  Poslednjih meseci svi smo videli slike "nove" Kube. Slike ostrva sa jarko crvenim Ševijima na kaldrmama, slike plavih plaža kojima šetaju lepotice u bikinijima. Nedaleko od Amerike smešten je novi raj za bogate i radoznale turiste.

 • Južnjački šarm

  +

  Svi znamo stereotip o južnjacima kao o dobrim momcima i devojkama koje završavaju školu. Ali da li su stereotipi tačni? Majkl kreće u akciju u nadi da će otkriti dušu juga. Od fudbala do vere, od porodice do hrane, nije sve onako kako se čini.

 • Paparaci

  +

  Majkl kreće u akciju sa paparacima, prateći ih dok traže, slikaju i prodaju fotografije slavnih - uvek u potrazi za savršenim snimkom. Majkl otkriva komplikovan i tajansven svet iza šljaštećih stranica tabloida.