Nemoguća mašina

Sreda 3 januar 09:05

16+16+
Beach House Pictures Pte Ltd
Nemoguća mašina

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 3 januar u 09:05

  Brzina budućnosti

Sinopsis

Ovu osmodelnu seriju vodi tehnološki duet koji će se u svakoj tematskoj epizodi, u rasponu od robota sposobnih za dešifrovanje ljudskih emocija, pa do "Folksvagenovog" plovećeg automobila, sastati sa konstruktorima u cilju razumevanja tehnologije.

Epizode

Sezona 1
 • Revolucija robota

  +

  U ovoj epizodi "Nemogućih mašina" Maks i Miša kreću na putovanje da otkriju neke od sprava koje rade najteže poslove. Videće ogromne mašine za seču drveta u Nemačkoj, izložbu robota u Japanu i naučiti o timskom radu od bespilotnih letilica u SAD.

 • Superljudi

  +

  Dizajner i preduzetnik Maks Makmurdo i inženjer i internet zvezda Miša Polak kreću na globalni put da pronađu visoko tehnološke načine da se pretvore u nadljude: superbrze, superjake i samo malo zgodnije.

 • Brzina budućnosti

  +

  Maks Mekmurdo i Miša Polak kreću u vrtoglavu budućnost automobila na putu koji će omogućiti susrete s nekim od najluđih, najpametnijih i najboljih visokotehnoloških vozila na planeti.

  Sledeće na programu
  Sreda 3 januar u 09:05
  6+6+
  Na National Geographic
 • Čovek protiv mašine

  +

  "Maks Mekmurdo i Miša Polak idu na globalno putovanje ne bi li otkrili da li su mašine zaista bolje, pametnije i jače od ljudskih bića. Oni će ići rame uz rame sa nekim od najinteligentnijih i najveštijih robota na svetu."

 • Sprave za putovanje

  +

  Inženjer i guru za spravice Miša Polak i Maks Makmurdo uplivavaju u budući lični transport. Otkrivaju neverovatne sprave za istraživanje mora i pilotiranje i grade sopstvenu leteću mašinu.

 • Vreme za igru

  +

  Miša Polak i Maks Makmurdo istražuju budućnost zabave. Traže haj-tek mašine namenjene zabavi i sportu. Prave i sopstveni igru-sport, njihovu verziju klasične arkadne igre koja fizičku spremnost fudbala prenosi u virtuelni svet.