Nemoguće popravke

12+12+
©National Geographic
Nemoguće popravke

Sinopsis

Dokumentarni serijal "Nemoguće popravke" prikazuje dešavanja iza scene kod nekih od najvećih i najsloženijih mašina, kako bi otkrio najneverovatnije zadatke radnika iz svih krajeva sveta. Ogromne mašine i složene operacije čine srž ovog serijala.

Epizode

Sezona 1
 • Seča šume uz pomoć helikoptera

  +

  Majk Dejvidson nalazi se na jednom od najmoćnijih helikoptera na svetu, na zadatku da podigne milione kilograma odsečenog drveta iz šume, dok velike popravke, jaki vetrovi i šumski požari prete uspešnom izvršenju zadatka.

 • Brza dostava kalijumskog đubriva

  +

  Majk Dejvidson nalazi se na neverovatnom putovanju po Litvaniji u velikim vozovima napunjenim do samih granica kapaciteta. Voz putuje na sovjetskim šinama duž granice s Belorusijom, prema Baltičkom moru, gde ogromni brodovi čekaju tovar.

 • Junaci evro vozova

  +

  Majk Dejvidson se vozi vozovima na zadatku da preveze težak teret kroz Švajcarsku do Holandije. Ovo putovanje prolazi kroz četiri države i Alpe, dok teške popravke i nemogući rokovi predstavljaju izazov za ekipu.

 • Železnica Panamskog kanala

  +

  Majk Dejvidson istražuje dešavanja iza scene u železnici Panamskog kanala i kako radnici popravljaju šine, motore za lokomotive i tragaju za vozom u vodama prepunim krokodila. Ovo je neverovatna avantura na jednoj od najvažnijih železnica na svetu.

 • Dostava ribe iz dubine

  +

  Majk Dejvidson odlazi do Kariba kako bi pomogao na popravkama nekadašnjih vojnih brodova, koji su postali srž operacije uzgajanja riba na otvorenom okeanu.

 • Bušenje tunela u gradu

  +

  Majk Dejvidson odlazi ispod površine jednog od najvećih jezera na svetu kako bi istražio projekat bušenja tunela u jednom od najbrže rastućih gradova na svetu. Od transporta do popravki sve u vezi sa ovim projektom je ogromno, uključujući i probleme.