Nestali: Potraga za Kodijem Dajalom

16+16+
Nestali: Potraga za Kodijem Dajalom

Sinopsis

Jula 2014. Roman Dajal Mlađi, sin legendarnog istraživača Romana Dajala Starijeg, nestaje pokušavajući da sam pređe stazu u najopasnijoj džungli Centralne Amerike. Dokazi brzo navode porodicu Dajal da poveruje u prljavu igru.

Epizode

Sezona 1
 • Iščezao

  +

  Kada Roman Dajal sazna da je njegov sin je nestao u Kostariki, on pretražuje stotine kvadratnih kilometara nacionalne prašume Korkovado, ali ne nalazi ništa. Verujući da se radi o prljavoj igri, Roman angažuje američke islednike Karsona i Kenu.

 • Glavni osumnjičeni

  +

  Roman pretražuje Korkovado sa Dženkinsom, poslednjim ko je video Kodija živog. Kodijev ranac se pojavljuje u ambasadi SAD u Kostariki. Roman i Pegi sada znaju da je njihov sin izašao živ iz džungle i vratio se u primorski gradić Puerto Himenez.

 • Putovanje u džunglu

  +

  Ken i Karson veruju da je Pata de Lora osoba od interesa u slučaju Kodijevog nestanka i on ubrzo postaje glavni osumnjičeni. Ken i Karson izveštavaju o svojim nalazima Romana, koji im daje svoj blagoslov da nastave sa istragom.

 • Saslušanje

  +

  Karson obećava da će Pata zaštititi lokalna policija, on priznaje koji je ubio Kodija: Guičo i njegova dva sina. Roman sumnja; on smatra da je Pata lažov i nepouzdan svedok. Roman suočava Kena i Karsona i među njima dolazi do svađe.

 • Očeva molba

  +

  Ken i Karson nastavljaju istragu, ali bez ikakve najave, pred njima se pojavljuje prepreka kakvu nisu očekivali. Mislili su da mogu dobiti priznanje od Guiča korišćenjem lokalnih doušnika, ali se ispostavilo da svi ti doušnici rade za Guiča.

 • Konfrontacija

  +

  Ken i Karson se vraćaju u Kostariku i nalaze se sa Pegi i Romanom. Uz pomoć Pata de Lora, povešće pse tragače u džunglu da traže Kodijeve ostatke. Javlja im se Patov rođak koji im saopštava da je Pat priznao da je ubio Kodija i zakopao njegovo telo.