Neverovatni dr Pol

Subota 21:05

16+16+
©National Geographic
Neverovatni dr Pol

Sledeće emitovanje

 1. Subota 26 septembar u 21:05

  Ovde, tamo, emu je svuda (Sezona 9)

 2. Subota 26 septembar u 21:50

  Doktor sa čudnim rukavicama (Sezona 5)

 3. Subota 26 septembar u 22:40

  Sam svoj majstor (Sezona 5)

Sinopsis

U ovoj sezoni serijala "Neverovatni dr Pol" sve vrvi od novih slučajeva. Doktori jure na sve strane, od hitnih poseta veterinarskoj stanici do odlaska na farme na terenske slučajeve. Spremite se za ludu vožnju!

Epizode

 • Ples na točkovima

  +

  Vratio se! U ovoj epizodi serijala "Neverovatni dr Pol" doktor dolazi u kliniku sa osmehom na licu. Pol je operisao skočni zglob i ima glanc nova invalidska kolica. Dr Pol će morati šest nedelja da izbegava dodir sa tlom.

 • Ekspresno sa Severnog pola

  +

  U ovoj epizodi serijala "Neverovatni dr Pol" stigla je sezona neobičnih slučajeva, ludih potera i malo božićne magije. Doktor se još oporavlja od operacije zgloba i dolazi u stanicu u kolicima.

 • Potraga za Kamelotom

  +

  Porodica Pol se oprašta od svog voljenog Kida. Kid je bio član porodice mnogo godina, a u poslednje vreme je živeo kod Čarlsa i Bet. Iako se u ovoj epizodi opraštamo od Kida, ima još uvek mnogo "polovskih" trenutaka.

 • Više od mačke

  +

  Veterinari su spretni poput mačaka dok rešavaju svaki slučaj i leče svakog pacijenta. Gomila goveda čeka doktore Pola i Nikol, koji odlaze u Klej Knob da pregledaju stado. Dr Brenda u klinici leči anatolijskog pastirskog psa po imenu Darsi.

 • Ljubav na smrznuti pogled

  +

  Ove nedelje centralni Mičigen pogodila je mećava. Od psećih kriza do lažnih uzbuna i nestalih mačaka, doktori će morati dobro da se obuku i zasuču rukave.

 • Iskreno, draga…

  +

  Pacijenti veterinarske stanice dr Pola uspeli su da se uvale u ozbiljne nevolje. Burska koza se upetljala u žičanu ogradu i ima povredu opasnu po život, a vajmarski ptičar je u ozbiljnoj nevolji. Međutim, nisu sve povrede uvek samoizazvane.

 • Superboul dr Pola

  +

  Dr Pol pregleda hiljade životinja svake godine, ali samo je jedan mali poni uspeo da zaokupira njegovo srce. U pitanju je Čarli, minijaturni konj. U ovoj epizodi istražićemo prelep odnos koji dr Pol gaji prema ovom konjiću.

 • Dozvola za odmor

  +

  Zima je na zalasku, ali ipak će udariti Mičigen jednom, poslednjom olujom. Ove nedelje srednji Mičigen suočava se sa ledenim temperaturama i mećavom. Rad za veterinare u stanici dr Pola zato je još teži nego inače.

 • Nemačke doge naših života

  +

  Tenzije kulminiraju dok se veterinari suočavaju s najizazovnijim slučajevima dosad. Dr Emili se hvata ukoštac sa dva zaustavljena porođaja i leči žrtvu borbe pasa, čija je povreda nastala izvan radnog vremena veterinarske stanice.

 • Mali Pol

  +

  Četiri omiljena veterinara Amerike suočavaju se sa teškim pitanjima u još jednom prezauzetom danu. Veterinari imaju pune ruke posla sa bodljikavim slučajevima, rogatim kravama i povređenim minijaturnim konjem. Biće to još jedna luda epizoda za dr Pola.

 • Jedna po jedna doga

  +

  Ove nedelje doktor Pol i Dajana zbližavaju se sa kučetom nemačke doge, koje traži svoj novi dom. Kao da kuče nije dovoljna briga za dr Pola, veterinarsku stanicu opsedaju gomile životinja kojima je potrebna pomoć.

 • To nije dozvoljeno!

  +

  Stiglo je proleće u Mičigen i sa njim mnogo mladunčadi domaćih životinja! Od teladi do jarića, svi novi slučajevi okupiraće ekipu dr Pola. Dodajte i bodljikavog ljubimca i pile koje se bori sa parazitima, i veterinari imaju pune ruke posla.

 • Životinje su ljubav

  +

  Ove nedelje u serijalu "Neverovatni dr Pol" veterinari brinu o krznenim bebama svih vrsta, od kutije pune mačića do jarerta koji se ne oseća baš dobro. Međutim, nije sve slatko i umiljato. Dr Nikol nailazi na mnogo krvi u štali.

 • Novi Polov svet

  +

  Omiljeni veterinar veterinarske stanice dr Pola se oprašta, ali ne pre nego što gomila neobičnih slučajeva prođe kroz kliniku. Veterinari se suočavaju sa haskijima, očaravajućim mačićima, bodljikavim stvorovima i emotivnim rastankom od dr Emili.

 • Mačja groznica

  +

  Ove nedelje u veterinarskoj stanici dr Pola veterinari leče mačke. Od prehlađene seoske mačke do nove majke mačića i energične mačke koja je odlučila da izgrebe celu kliniku, mačji haos je tek uvod u ludilo ovonedeljnih slučajeva.

 • Krava u gradu

  +

  Od novih veterinara do mladunčadi, ova epizoda serijala "Neverovatni dr Pol" prepuna je iznenađenja. Tokom izazovnih poseta farmama, dr Pol i Brenda puštaju nove veterinare Lisu i Reja da vode kliniku.

 • Dobra pseća vila

  +

  Novi dlakavi prijatelji, lepo vreme i ponosni roditelji znače samo jedno: leto se vratilo u Mičigen. Ovog puta u serijalu "Neverovatni dr Pol" veterinari imaju pune ruke posla kako bi spremili klijente za sajam okruga Izabela.

 • Gospodar krila

  +

  Ove nedelje ima mnogo nevolja u veterinarskoj stanici dr Pola. U stanicu dolaze emu sa slomljenom nogom, konj sa neobičnim oticanjem na nozi i mastif koji ne može da ostane na nogama. Od mačeta do naduvenog teleta, sve životinje su dobrodošle.

 • Proklet ako uradim, proklet ako ne

  +

  Ove nedelje nema mnogo zabave dok veterinari jure po centralnom Mičigenu kako bi pomogli životinjama svih vrsta i veličina. Ima raznih slučajeva, od svadljive krave do egzotičnih reptila. Dr Pol i Čarls leče Sema, dvogodišnjeg izložbenog konja.

 • Ovde, tamo, emu je svuda

  +

  Svi trčkaraju tamo-amo. Nedelja počinje sa 10 nemirnih goveda, koja su možda skotna. Zatim jedan od frizijaca dr Pola ne korača kako bi trebalo. Dr Pol i Čarls istražuju problem ovog konja.

  Sledeće na programu
  Subota 26 septembar u 21:05
  Na National Geographic WILD
  Sledeće na programu
  Nedelja 27 septembar u 22:40
  Na National Geographic WILD