Neverovatni dr Pol

Petak 21:10

16+16+
@ National Geographic Channels
Neverovatni dr Pol

Sledeće emitovanje

 1. Petak 10 april u 09:25

  Čarls juriša (Sezona 3)

 2. Petak 10 april u 16:25

  Neverovatno (Sezona 5)

 3. Petak 10 april u 21:10

  Dušo, napolju je hladno (Sezona 3)

Sinopsis

U ovoj sezoni serijala "Neverovatni dr Pol" sve vrvi od novih slučajeva. Doktori jure na sve strane, od hitnih poseta veterinarskoj stanici do odlaska na farme na terenske slučajeve. Spremite se za ludu vožnju!

Epizode

 • Ples na točkovima

  +

  Vratio se! U ovoj epizodi serijala "Neverovatni dr Pol" doktor dolazi u kliniku sa osmehom na licu. Pol je operisao skočni zglob i ima glanc nova invalidska kolica. Dr Pol će morati šest nedelja da izbegava dodir sa tlom.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 4 maj u 21:05
  Na National Geographic WILD
  Sledeće na programu
  Utorak 5 maj u 09:30
  Na National Geographic WILD
 • Ekspresno sa Severnog pola

  +

  U ovoj epizodi serijala "Neverovatni dr Pol" stigla je sezona neobičnih slučajeva, ludih potera i malo božićne magije. Doktor se još oporavlja od operacije zgloba i dolazi u stanicu u kolicima.

 • Potraga za Kamelotom

  +

  Porodica Pol se oprašta od svog voljenog Kida. Kid je bio član porodice mnogo godina, a u poslednje vreme je živeo kod Čarlsa i Bet. Iako se u ovoj epizodi opraštamo od Kida, ima još uvek mnogo "polovskih" trenutaka.

 • Više od mačke

  +

  Veterinari su spretni poput mačaka dok rešavaju svaki slučaj i leče svakog pacijenta. Gomila goveda čeka doktore Pola i Nikol, koji odlaze u Klej Knob da pregledaju stado. Dr Brenda u klinici leči anatolijskog pastirskog psa po imenu Darsi.

 • +

 • +