Neverovatni dr Pol

Subota 21:50

16+16+
©National Geographic
Neverovatni dr Pol

Sledeće emitovanje

 1. Subota 28 novembar u 21:50

  Na početku je uvek gadno (Sezona 6)

 2. Subota 28 novembar u 22:30

  Srećan rođendan, kravice! (Sezona 7)

 3. Nedelja 29 novembar u 21:00

  Trebalo bi prikrpiti (Sezona 6)

Sinopsis

U ovoj sezoni serijala "Neverovatni dr Pol" veterinari imaju pune ruke posla dok trče od hitnih slučajeva na farmi do hitnih lečenja u klinici. Izazovni slučajevi završavaju se prelepim uspesima i ekipa Veterinarske stanice dr Pola spremna je za ludu vožnju.

Epizode

 • Ples na točkovima

  +

  Vratio se! U ovoj epizodi serijala "Neverovatni dr Pol" doktor dolazi u kliniku sa osmehom na licu. Pol je operisao skočni zglob i ima glanc nova invalidska kolica. Dr Pol će morati šest nedelja da izbegava dodir sa tlom.

 • Ekspresno sa Severnog pola

  +

  U ovoj epizodi serijala "Neverovatni dr Pol" stigla je sezona neobičnih slučajeva, ludih potera i malo božićne magije. Doktor se još oporavlja od operacije zgloba i dolazi u stanicu u kolicima.

 • Potraga za Kamelotom

  +

  Porodica Pol se oprašta od svog voljenog Kida. Kid je bio član porodice mnogo godina, a u poslednje vreme je živeo kod Čarlsa i Bet. Iako se u ovoj epizodi opraštamo od Kida, ima još uvek mnogo "polovskih" trenutaka.

 • Više od mačke

  +

  Veterinari su spretni poput mačaka dok rešavaju svaki slučaj i leče svakog pacijenta. Gomila goveda čeka doktore Pola i Nikol, koji odlaze u Klej Knob da pregledaju stado. Dr Brenda u klinici leči anatolijskog pastirskog psa po imenu Darsi.

 • Ljubav na smrznuti pogled

  +

  Ove nedelje centralni Mičigen pogodila je mećava. Od psećih kriza do lažnih uzbuna i nestalih mačaka, doktori će morati dobro da se obuku i zasuču rukave.

 • Iskreno, draga…

  +

  Pacijenti veterinarske stanice dr Pola uspeli su da se uvale u ozbiljne nevolje. Burska koza se upetljala u žičanu ogradu i ima povredu opasnu po život, a vajmarski ptičar je u ozbiljnoj nevolji. Međutim, nisu sve povrede uvek samoizazvane.

 • Superboul dr Pola

  +

  Dr Pol pregleda hiljade životinja svake godine, ali samo je jedan mali poni uspeo da zaokupira njegovo srce. U pitanju je Čarli, minijaturni konj. U ovoj epizodi istražićemo prelep odnos koji dr Pol gaji prema ovom konjiću.

 • Dozvola za odmor

  +

  Zima je na zalasku, ali ipak će udariti Mičigen jednom, poslednjom olujom. Ove nedelje srednji Mičigen suočava se sa ledenim temperaturama i mećavom. Rad za veterinare u stanici dr Pola zato je još teži nego inače.

 • Nemačke doge naših života

  +

  Tenzije kulminiraju dok se veterinari suočavaju s najizazovnijim slučajevima dosad. Dr Emili se hvata ukoštac sa dva zaustavljena porođaja i leči žrtvu borbe pasa, čija je povreda nastala izvan radnog vremena veterinarske stanice.

 • Mali Pol

  +

  Četiri omiljena veterinara Amerike suočavaju se sa teškim pitanjima u još jednom prezauzetom danu. Veterinari imaju pune ruke posla sa bodljikavim slučajevima, rogatim kravama i povređenim minijaturnim konjem. Biće to još jedna luda epizoda za dr Pola.

 • Jedna po jedna doga

  +

  Ove nedelje doktor Pol i Dajana zbližavaju se sa kučetom nemačke doge, koje traži svoj novi dom. Kao da kuče nije dovoljna briga za dr Pola, veterinarsku stanicu opsedaju gomile životinja kojima je potrebna pomoć.

 • To nije dozvoljeno!

  +

  Stiglo je proleće u Mičigen i sa njim mnogo mladunčadi domaćih životinja! Od teladi do jarića, svi novi slučajevi okupiraće ekipu dr Pola. Dodajte i bodljikavog ljubimca i pile koje se bori sa parazitima, i veterinari imaju pune ruke posla.

 • Životinje su ljubav

  +

  Ove nedelje u serijalu "Neverovatni dr Pol" veterinari brinu o krznenim bebama svih vrsta, od kutije pune mačića do jarerta koji se ne oseća baš dobro. Međutim, nije sve slatko i umiljato. Dr Nikol nailazi na mnogo krvi u štali.

 • Novi Polov svet

  +

  Omiljeni veterinar veterinarske stanice dr Pola se oprašta, ali ne pre nego što gomila neobičnih slučajeva prođe kroz kliniku. Veterinari se suočavaju sa haskijima, očaravajućim mačićima, bodljikavim stvorovima i emotivnim rastankom od dr Emili.

 • Mačja groznica

  +

  Ove nedelje u veterinarskoj stanici dr Pola veterinari leče mačke. Od prehlađene seoske mačke do nove majke mačića i energične mačke koja je odlučila da izgrebe celu kliniku, mačji haos je tek uvod u ludilo ovonedeljnih slučajeva.

 • Krava u gradu

  +

  Od novih veterinara do mladunčadi, ova epizoda serijala "Neverovatni dr Pol" prepuna je iznenađenja. Tokom izazovnih poseta farmama, dr Pol i Brenda puštaju nove veterinare Lisu i Reja da vode kliniku.

 • Dobra pseća vila

  +

  Novi dlakavi prijatelji, lepo vreme i ponosni roditelji znače samo jedno: leto se vratilo u Mičigen. Ovog puta u serijalu "Neverovatni dr Pol" veterinari imaju pune ruke posla kako bi spremili klijente za sajam okruga Izabela.

 • Gospodar krila

  +

  Ove nedelje ima mnogo nevolja u veterinarskoj stanici dr Pola. U stanicu dolaze emu sa slomljenom nogom, konj sa neobičnim oticanjem na nozi i mastif koji ne može da ostane na nogama. Od mačeta do naduvenog teleta, sve životinje su dobrodošle.

 • Proklet ako uradim, proklet ako ne

  +

  Ove nedelje nema mnogo zabave dok veterinari jure po centralnom Mičigenu kako bi pomogli životinjama svih vrsta i veličina. Ima raznih slučajeva, od svadljive krave do egzotičnih reptila. Dr Pol i Čarls leče Sema, dvogodišnjeg izložbenog konja.

 • Ovde, tamo, emu je svuda

  +

  Svi trčkaraju tamo-amo. Nedelja počinje sa 10 nemirnih goveda, koja su možda skotna. Zatim jedan od frizijaca dr Pola ne korača kako bi trebalo. Dr Pol i Čarls istražuju problem ovog konja.