Neverovatni dr Pol

Ponedeljak 21:05

16+16+
@ National Geographic Channels
Neverovatni dr Pol

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 24 februar u 16:25

  Neverovatna dr Brenda (Sezona 4)

 2. Ponedeljak 24 februar u 21:05

  Poliverova putovanja (Sezona 8)

 3. Utorak 25 februar u 09:20

  Poliverova putovanja (Sezona 8)

Sinopsis

U ovoj sezoni serijala "Neverovatni dr Pol" veterinari imaju pune ruke posla dok trče od hitnih slučajeva na farmi do hitnih lečenja u klinici. Izazovni slučajevi završavaju se prelepim uspesima i ekipa Veterinarske stanice dr Pola spremna je za ludu vožnju.

Epizode

 • Volim "mu"!

  +

  Ove nedelje, centralni Mičigen obiluje kravama, lavežom i zavetima! Dehidrirani jazavičar zbrinut je u Veterinarskoj stanici dr Pola. Dr Emili odlazi 50 km od klinike da pregleda konja sa grčevima u stomaku.

 • Udica, najlon i lemur

  +

  Leto je na izlaznim vratima, ali to ne sprečava klijente dr Pola da uleću kroz vrata. Poslom pretrpana nnedelja tera sve u klinici, od zaposlenih do životinja, u potragu za odmorom. Dr Pol koristi vikend da zameni stetoskop štapom za pecanje, dok on i Dijana odlaze na otvoreno more.

 • Klopanje

  +

  Ove nedelje u serijalu "Neverovatni dr Pol" ima mnogo trauma i drama. Prase je u nevolji i treba mu pomoć cele ekipe klinike kako bi preživelo. Ekipa se suočava sa svačim, od naduvenih teladi do mačaka sa larvama, čak je i jedan emu povređen.

 • Neka konj bude sa tobom

  +

  Još jedna luda nedelja u kojoj se dr Pol, dr Brenda i dr Emili susreću sa mačkama koje imaju zatvor, konjima koji ispuštaju gasove, ali i prosidbom iznenađenja!

 • Doktora je pregazio irvas

  +

  Tokom jeseni u Mičigenu, lišće opada i ekipa Veterinarske stanice dr Pola upada u rutinu. Uzbuna van radnog vremena pretvara se u trodnevnu dramu sa mladunčetom irvasa.

 • Nove mačke u kvartu

  +

  Ovaj put u "Neverovatnom dr Polu" životinje zovu i doktor ih okuplja. Veterinari će videti svašta, otrovane pse, drske mačke, posete starog prijatelja kojem treba pomoć. Tater kreće u sopstvenu avanturu.

 • Lavež i nevreme

  +

  Sedi! Ostani! Odlično ćete se provesti uz dr Pola ove nedelje. Od posečenih repova do čupanja bodlji i slomljenih kolena, doktori u Veterinarskoj stanici dr Pola spremni su da pomognu ovim povređenim psima.

 • Greška u vremenu

  +

  Dr Emili mora da spase smrtno bolesnog psa koji ima kombinaciju psećeg parvo virusa i bakterijsku infekciju. U međuvremenu, dr Pol pokušava da spase konja koji se guši, zeca koji postaje slep i prasence sa slomljenim kukom.

 • Mačkasti Božić

  +

  Deda Mraz stiže ove nedelje u "Neverovatni dr Pol". Uprkos lošem vremenu, ekipa je odlučna da zadrži visok moral. Krila su slomljena baš kao i stvari, izgleda da će ovo biti lep Božić.

 • Kung-fu ugrizi

  +

  Ove nedelje u serijalu "Neverovatni doktor Pol" doktori Veterinarske stanice dr Pola bombardovani su slučajevima čak četiri napadnuta psa.

 • Ne možeš da se nosiš sa zubima

  +

  Novi veterinar kreće na put! Dr Mišel odabrala je dobru nedelju. Opake bikove treba okupiti, konju treba pregledati zube i za kraj nedelje, treba proveriti nekoliko trudnoća. Usput će se i jedna koza okoziti i jedno mače će imati težak problem sa šapom.

 • Bolest na oba konja

  +

  Opaka bolest pogodila je kliniku ove nedelje i mnogi zaposleni nisu došli na posao. Dr Pol i dr Emili nemaju dovoljno osoblja i zajedno moraju da reše slučajeve koji pristižu, od povređenih nogu do udubljenih lica i amputiranih ušiju.

 • Ona radi naporno za zečeve

  +

  Ove nedelje u serijalu "Neverovatni dr Pol" veterinari pokušavaju da pomognu paru opasnih majki koje se bore da se porode. Bore se sa mnogo pasa u lošem stanju koji su stigli u kliniku, ali i priskaču u pomoć nekim divljim alpakama.

 • Svinja je kicoš

  +

  Ovo je epizoda prepuna hvatanja bikova, jurnjave za teladima i skičućih prasića. Doktori imaju pune ruke posla u onome što rade najbolje: spasavanju životinja u nevolji, iako to nije uvek jednostavno.

 • Nešto Polovo i nešto novo

  +

  Zima polako jenjava, ali životi brzo pristižu u Kliniku dr Pola. Sva tri lekara sarađuju na slučajevima bolesnih goveda, a u kliniku stižu i dva mala ponija, kao i tele brazilskog bika.

 • Ždrebe Monti

  +

  Ova nedelja prepuna je prvih iskustava za veterinare u Veterinarskom centru dr Pola. Doktor Pol leči kopitare i obavlja porođaje jedan za drugim. Emili leči dehidrirano prase u gepeku pikapa.

 • Igra koza

  +

  Ove nedelje u serijalu "Neverovatni dr Pol" proleće je stiglo u Centralni Mičigen i donosi sezonu rađanja. Ludilo za bebama opselo je veterinare u klinici Dr Pola. Lekari imaju pune ruke posla sa bebama… i nekim besnim majkama.

 • Krava ti je upoznala majku

  +

  Došlo je proleće i nema manjka drame sa majkama, dok se veterinari bore sa slučajevima novih majki, hraniteljskih majki i svega ostalog tokom ove nedelje u serijalu "Neverovatni dr Pol". Epizoda se završava na Dan majki, sa tortom za Dijanu.

 • Još se jedan bori sa doktorom

  +

  Luda nedelja lažnih uzbuna, stalnih uzbuna i dobrog starog istraživanja za veterinare u Veterinarskom centru dr Pola. Čak ni šut konja u glavu neće zaustaviti dr Pola.

 • Novi pilići u jatu

  +

  Ove nedelje u serijalu "Neverovatni dr Pol", nedavno venčani Čarls i Bet Pol stvaraju novo jato. Nakon mnogo nedelja čekanja Čarls je konačno izlegao sedam novih mladunaca pauna i malo pile, koje je nazvao Henrijeta.

 • Dobar lov na vunu

  +

  Seoski vašar 2018. održava se u Okrugu Izabela i dr Pol ima pune ruke posla da održi životinje zdravim. Pratimo tri takmičara kroz njihove uspone i padove, dok spremaju životinje za takmičenje.

  Sledeće na programu
  Nedelja 1 mart u 21:05
  AllAll
  Na National Geographic WILD
 • Miševi i are

  +

  U ovoj epizodi "Neverovatni dr Pol", u bolnici se pojavljuje novo lice, dr Nikol Arsi. Od krmača koje cvile do delinkventnih magaraca i magičnih ara, veterinari moraju da obave svoj posao po svaku cenu.

  Sledeće na programu
  Utorak 25 februar u 21:10
  AllAll
  Na National Geographic WILD
  Sledeće na programu
  Sreda 26 februar u 09:25
  AllAll
  Na National Geographic WILD
 • Lepotica i pčele

  +

  U centralnom Mičigenu, leto je u punom jeku i veterinarsku stanicu dr Pola opsedaju patke, kučići i razni problemi sa vimenima. Da stvar bude još gora, Dijana je odsutna zbog operacije leđa i ekipa mora da radi dvostruko više.

  Sledeće na programu
  Sreda 26 februar u 21:05
  AllAll
  Na National Geographic WILD
  Sledeće na programu
  Četvrtak 27 februar u 09:25
  AllAll
  Na National Geographic WILD
 • Mjaukanje zauvek

  +

  Leto je stiglo u centralni Mičigen i stvari se zagrevaju u Veterinarskoj stanici dr Pola. Od slomljenih nogu do zapelih trudnoća, leto nikako ne donosi vreme za odmor.

  Sledeće na programu
  Četvrtak 27 februar u 21:10
  AllAll
  Na National Geographic WILD
  Sledeće na programu
  Petak 28 februar u 09:25
  AllAll
  Na National Geographic WILD
 • Razlog za brigu

  +

  U ovoj epizodi "Neverovatnog dr Pola", doktor postaje pacijent. Decenije jahanja uzrokovale su da dr Pol dobije artritis u desnom gležnju.

  Sledeće na programu
  Petak 28 februar u 21:05
  AllAll
  Na National Geographic WILD
  Sledeće na programu
  Sreda 4 mart u 09:25
  AllAll
  Na National Geographic WILD
 • Poliverova putovanja

  +

  Ove nedelje u serijalu "Neverovatni dr Pol", veterinari koriste najbolje fore kako bi lečili prelome, uganuća, okrete i prevrtanja, kao i jednog od najvećih zečeva kojeg su doktori ikada videli.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 24 februar u 21:05
  AllAll
  Na National Geographic WILD
  Sledeće na programu
  Utorak 25 februar u 09:20
  AllAll
  Na National Geographic WILD