Neverovatni dr Pol

Četvrtak 21:15

16+16+
@ National Geographic Channels
Neverovatni dr Pol

Sledeće emitovanje

 1. Četvrtak 21 februar u 09:15

  Veterinari spremni, idemo! (Sezona 2)

 2. Četvrtak 21 februar u 16:25

  Veterinari spremni, idemo! (Sezona 2)

 3. Četvrtak 21 februar u 21:15

  Veterinari spremni, idemo! (Sezona 2)

Sinopsis

Nastavak sage o porodičnom poslu, dok se dr Jan Pol, njegova desna ruka Čarls, uvek spokojna dr Brenda i osoblje veterinarske klinike nose sa dramama stvarnog života bavljenja veterinarskom medicinom u ruralnom Mičigenu.

Epizode

 • Praseća posla

  +

  Morsko prase uzrokuje haos na klinici dr Pola. Tele Houp je rođeno sa iščašenim kukom. Hoće li dr Brenda moći da mu pomogne? Stari pastuv se oprašta sa svojim danima slave dok dr Pol obavlja kastraciju.

 • Neverovatna dr Brenda

  +

  Dr Brenda već više od 21 godine radi u klinici. Osoblje i klijenti se prisećaju njenog rada, a ona ima pune ruke posla sa kobilom koja ne može da se ugoji i psom sa velikom ranom na stomaku.

 • Ljubav prema štencima

  +

  Dr Pol mora da pomogne mnogim životinjama u Mičigenu pre nego što proslavi 46 godina braka sa svojom suprugom Dajen.

 • Apokalipsa krave

  +

  Čarlsa je posetio ujak iz Holandije koji ne govori engleski, pa Čarls mora da nauči dovoljno holandskih reči da bi mogao da se sporazumeva s njim. Pol pomaže koliko može jer ima pune ruke posla.

 • Nazdravimo Mou

  +

  Dr Pol je iz Holandije, ali njegov dom je Mičigen. Sugrađani mu odaju počast, ali on nema vremena za slavlje jer mora da kastrira nove članove Maršalove farme i da suzbije epidemiju konjuktivitisa na farmi Finerti.

 • Loš lavež

  +

  Klinika je prepuna, pa su dr Pol i Dajen odlučili da je prošire. Mešalice za cement i dizalice rade, ali na terenu se posao odvija kao i obično. Dr Pol, Čarls i dr Brenda rešavaju probleme naprasite alpake i malog magarca.

 • Pričaj mi kao ćurka

  +

  Čarls usvoji tri ćurke koje su pobegle na Dan zahvalnosti. Gejl i Lin Vernet dovedu izgladnele i bolesne napuštene pse u kliniku, ali u njoj nema mesta. Konj sa gadnom ranom na kopitu stiže na parking klinike.

 • Pol-tergajst

  +

  Bliži se Noć veštica, a dr Pol je u svom elementu. Čarls ima neke trikove u rukavu, ali dr Pol je obliven krvlju, mokraćom i dobio je udarac u koleno. Nakon besnog krda krava, dr Pol se ne plaši duhova na groblju.

 • Deda Mrazove šape

  +

  Dr Pol uoči Božića i dalje radi u ambarima. Uslovi za kastriranje nisu baš idealni, ali to dr Polu ne smeta. Dr Brenda pomaže irvasu koji želi da vuče sanke Deda Mraza. Vlada praznično raspoloženje.

 • Zauzdani živci

  +

  Konji izluđuju dr Pola dok pokušava da izleči velike noseve koji cure, užasne rane, pa čak i probleme sa erekcijom. On je uvek dorastao zadatku, ali sada je pozvan da održi govor na Univerzitetu u Mičigenu!

 • Gornje kopito

  +

  Dr Pol se bori sa kravama koje ne žele da se podvrgnu pregledu, a dr Brenda ima hitan slučaj van radnog vremena jer konj ima kolike. Njih dvoje su spremni za akciju, ali nemaju dovoljno osoblja i u ordinaciji vlada haos.

 • Smrznuto vime

  +

  Veterinarima, telićima i mačkama je ove zime teško zbog mraza. Farmeri, stoka i kućni ljubimci pokušavaju da se prilagode, a dr Pol zna da će u biti toplo samo ako bude zauzet.

 • Bolesni zeka

  +

  Kad dr Emili prihvati posao na klinici, dobije pravu mičigensku dobrodošlicu i već prvog dana isprlja ruke na farmi. Dr Emili je od koristi, ali dr Pol mora da leči konja sa kolika, a zeca koji ne može da skače i povređenog psa.

 • Lavež novca

  +

  Životinje su nemirne nakon duge zime i upadaju u nevolje više nego obično. Dr Pol spasava nerođeno tele i njegovu majku, kao i psa koji je bio gladan novca i postao je kasica prasica koja laje.

 • Prosipanje, ispadanje i Pol

  +

  Posle duge zime, životinje su spremne za toplo vreme i upadaju u nove nevolje. Pas Redži ima gadnu ranu, a radoznali štenci Roksi i Lili imaju sopstvenih problema nakon što su provocirali bodljikavo prase.

 • Padaju kokoške s neba

  +

  Zec Popaj je došao u kliniku zbog prevelikih zuba. Dr Pol ima pune ruke posla sa štenetom koje je progutalo opasnu količinu nikotina i kozom sa zagonetnom bolešću koja bi mogla da zarazi celo stado.

 • Težak dan u kancelariji

  +

  Pol i ostali veterinari imaju nekoliko hitnih slučajeva u jednom danu. Štene sa problemom sa očima, ptica sa slomljenim kljunom i tri alpake koje su možda skotne. Dr Pol ne mari za radno vreme kad su životinje ugrožene.

 • Vrisak snov

  +

  Dr Pol posećuje farme širom okruga jer je sezona prinova stigla. Spreman je da se uhvati u koštac sa problemima, ali sada je pozvan da baci prvu loptu u mičigenskom omladinskom bejzbol klubu.

 • Debeli zeka

  +

  Klinika je prepuna. Tu su prase, ogroman zec, skotna kuja i povređena kokoška. Dr Pol u svoju porodicu prima još jednog napuštenog psa, ali to nije lak zadatak. Cela porodica će pomoći oko toga.

 • Crno belo i Polovo

  +

  Čarls zbog udarca konja mora da ostane kod kuće. Dr i gđa Pol lee malu zebru, kastriraju moćnog trkaćeg konja i pomažu kravi koja ima problem sa zubima. Može li Dajen da prati dr Pola na terenu?