Opaka tuna

16+16+

Motaj iz sve snage za tunu!

Sezona 5
02:38

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 22 januar u 07:10

  Punom parom ili kući (Sezona 4)

 2. Utorak 23 januar u 07:10

  Savijeni štapovi i slomljena srca (Sezona 4)

 3. Sreda 24 januar u 07:10

  Događaj u Mejnu (Sezona 4)

Sinopsis

Pecaroši Nove Engleske svakodnevno se hvataju u koštac sa opasnostima i teškoćama zakonitog lova na ugroženu vrstu – plavorepu tunu. Već generacijama pomoću štapa zarađuju za život.

Klipovi

Epizode

 • Prva riba je najteža

  +

  Na početku sezone lova na plavorepu tunu predstojeće leto obećava bogate ulove i veliku zaradu. Ali lov na tunu je kocka, pa je pred nama najizazovnija sezona do sada.

 • Pokušaji i promašaji

  +

  Svaki brod, osim jednog, ulovio je ribu tokom prve nedelje sezone lova na plavorepu tunu. Sve oči su uprte u kapetana Pola Herberta i njegove pokušaje da ulovi tunu.

 • Bratstvo plavorepih

  +

  Već dugo važi verovanje među ribarima da dobra karma na okeanu donosi dobro u životu… ali ne igra svaki kapetan prema pravilima.

 • Kome treba kapetan?

  +

  Tajna uspeha lovaca na plavorepe tune je ekipa. Pravi primer za to je Pinvil. Već treću nedelju sezone lova na tunu, Pinvil predvodi flotu sa ekipom iz prethodne sezone. Da li će uspeti da nastave niz ili će morati da predaju štafetu nekom drugom?

 • Ego u akciji

  +

  Na početku pete nedelje, još uvek se priča o pet tuna koje su Džordi i Sandro ulovili prethodne nedelje. Dejv zbog toga što je propustio ovaj događaj ima krizu samopouzdanja. Očajnički želi da se iskupi u očima svoje ekipe.

 • Teška vremena

  +

  Sredina je sezone lova na plavorepu tunu i kapetani imaju priliku da analiziraju kako im do sada ide sezona. Najuspešniji brodovi treba samo da održe ritam. Manje uspešni brodovi moraju više da se potrude ako žele da spasu sezonu.

 • Kapetanova kesa s blagom

  +

  Tokom druge polovine sezone lova na plavorepe tune, svi se nadaju velikom ulovu i konkurencija među brodovima je na vrhuncu.

 • Ringe ringe raja

  +

  Rivalitet između kapetana Dejva Karara i Tajlera Meklafina postoji već dugo, ali ove nedelje pala je poslednja kap koja je prelila čašu i Dejv je odlučan da nauči Tajlera lekciju.

 • Napad besa

  +

  Šampion prošle sezone, FV-Tuna.com i Pinvil iz Nju Hempšira, nastavljaju da dominiraju kao što su to činili čitave sezone.

 • Purpurna kiša

  +

  Ostalo je svega još tri nedelje do kraja sezone i učesnici saznaju da im se približava olujno nevreme koje će trajati nekoliko dana. Sada kapetani moraju da odluče da li da rizikuju i da nastave da rade i po oluji.

 • Kraj se bliži

  +

  U Glosteru u Masačusetsu ostalo je još samo dve nedelje do kraja sezone na plavorepu tunu. Kako vreme ističe, kapetani i posada znaju da moraju da iskoriste svaki dan, jer nikada ne znaju kada će da im se posreći.

 • Sad je pravi čas

  +

  U poslednjoj nedelji sezone i sve manje dana preostalih za postizanje rezultata, kapetani brodova bore se za poslednje plavorepe tune u najneizvesnijoj borbi u istoriji "Opake tune".

 • Pridružite se ekipi

  +

  Prvi put u istoriji "Opake tune" imamo priliku da odemo iza scene i vidimo ribare koji stavljaju sve na kocku kako bi ulovili plavorepe tune i kamermane koji čine sve što je potrebno kako bi uhvatili svaki trenutak najnepredvidljivije akcije na moru.