Opaka tuna

16+16+

Ponedeljak u 21:00

00:30

Sinopsis

Serija Opaka tuna će pratiti tri nova kapetana koja stižu u Gločester sa jednim ciljem: da pobede lokalnu flotu. Međutim, imaće pune ruke posla kako bi pobedili iskusne kapetane Gločestera. U užurbanoj sezoni borba za plavorepu tunu dolazi do samih granica, kao i do neverovatne završnice za pobednika sezone. Ne propustite uzbudljivu trku za plavorepom tunom na kanalu National Geographic.

Klipovi

Epizode

 • Neprijatelj među nama

  +

  Na otvaranju sezone elitu Gločestera izazivaju novi, vrhusnki ribari. Kapetan Bob Kuk i posada broda Debela tuna zakleli su se da će srušiti šampiona Dejva Kararu i brod FV-Tuna.com. Tajler se na Pinvilu sukobljava sa kapetanom Krakena Semom Loom.

 • Rat na vodi

  +

  Novi brodovi, Debela tuna, Vasabi i Kraken, sarađuju kako bi pobedili konkurenciju. Originalna flota iz Gločestera uzvraća udarac za odbranu svoje domaće teritorije. Bez plavorepih tuna, kapetan Tajler Meklolin muči se da održi korak.

 • Odred braće

  +

  Ulazeći u sezonu plavorepih tuna uz pretnje da će dominirati, tri nova broda popela su se na vrh lestvice, što je dokaz da su dostojni protivnici originalnoj gločesterskoj floti.

 • Prati vođe

  +

  Ove godine je kvota mala i zbog brzog ribolova sve je spalo na strategiju i dobar početak sezone. Međutim, novajlije neće olakšati posao gločesterskoj floti. Svaki potez koji veterani naprave novajlije prate u stopu.

 • Krvne veze

  +

  Ribarenje je porodično nasleđe koje ide unazad nekoliko generacija i lični je izazov za kapetane u Gločesteru. Dok se takmičenje između mahera i novajlija zahuktava, gločesterski kapetani oslanjaju se na porodične veze.

 • Razbijanje šifre

  +

  Na vodi je sve više brodova i mala ribolovačka kvota se brzo popunjava. Potreba za pronalaskom dobrog položaja za pecanje postaje važnija nego ikad pre. Gločesterska flota se oslanja na lokalno znanje, ali mnogi strani brodovi prate ih u stopu.

 • Dok je ulov dobar

  +

  Flota je saznala da bi ribnjak mogao da se zatvori, jer je cena plavorepe tune pala na najniži nivo dosad. Prepunjeno tržište preti da zaustavi takmičenje, a brod Hot tuna grčevito se bori da se popne na vrh.

 • Prekid lova na plavopere tune

  +

  Usled prezasićenja tržišta plavorepom tunom, cene se ubrzano spuštaju toliko da riba postaje skoro bezvredna. Plan je pogurati rezerve kroz tržište i izjednačiti ponudu sa potražnjom.

 • Nazad na posao

  +

  Na tržištu ima viška plavorepe tune i cene su u padu. Prvi put dosad dolazi do prekida ribarenja, u nadi da će se potražnja izjednačiti sa ponudom i da će se cene izbalansirati. Nakon četiri dana kapetani dobijaju dozvolu za nastavak ribarenja.

 • Rasprava

  +

  Tri nova kapetana stižu u Gločester sa jednim cljem: da pobede lokalnu flotu. Imaće pune ruke posla da pobede iskusne kapetane Gločestera. Petostruki prvak, kapetan Dejv Kararo iz "FV-Tune", pod pritiskom je jer želi da osvoji novu titulu.

 • Uzburkano more

  +

  Kada samo jedan ulov može da vam preokrene sezonu, ribari moraju da isplovljavaju svaki dan ili rizikuju da ispadnu iz trke. Međutim, sa dolaskom oluje i nemirnog mora, kapetani moraju da se opredele između nagrade i rizika.

 • Ananas mafija

  +

  Dok se sezona lova na plavorepe tune zahuktava, kapetani se oslanjaju na amajlije kako bi upecali veliku ribu. Tajler Meklolin, kapetan "Pinvila", deli ananase svim brodovima Gločestera, koji će im doneti sreću u ribarenju kako bi pobedili novajlije.

 • Završnica

  +

  Vreme ističe dok se flota takmiči u hvatanju najvećih i najboljih plavorepih tuna pre nego što se kvota ispuni. Novajlije se svojski trude da preotmu vodeću poziciju od broda "Hot tuna".

 • Borba za plavorepu

  +

  Kvota za lov atlantske plavorepe tune se smnajuje i kraj sezone je na vidiku. Novajlije "Fet tuna", "Vasabi" i "Kraken" nalaze se ispred iskusnijih rivala "FV-Tuna.com", "Hot tune" i "Pinvila". Sada se kapetani Gločestera trude više nego ikad pre.

 • Nema više vremena

  +

  Ostalo je još samo 48 sati da se osiguraju plate. Novajlija "Kraken" nalazi se na čelu tabele i sada ekipa iz Gločestera mora da odbrani svoja lovišta. Petostruki prvak "Dotkom" želi da ponovi pobedu, ali povećava se mogućnost smene na tronu.