Poigravanje s mozgom

16+16+

Sreda 21:00

Sreda u 22:00

Sezona 6
00:30

Sledeće emitovanje

 1. Petak 10 april u 17:00

  Filmska magija (Sezona 6)

 2. Ponedeljak 13 april u 17:00

  Poigravanje s mozgom Kompilacija - Fer igra 1 (Extra)

 3. Sreda 15 april u 10:05

  Um caruje, snaga klade valja (Sezona 6)

Sinopsis

Poigravanje s mozgom se vraća i prikazuje opasne vratolomije, poznate učesnike i mnogo ludih interaktivnih igara. Teme epizoda čine: "Borba polova", "Muzika", "Optičke iluzije", "Performanse", "Moć ubeđivanja", "Zakon privlačnosti" i "Magija na filmu".

Klipovi

Epizode

 • Zbunjivanje

  +

  Glumac Ted Denson pridružuje se Kiganu-Majklu Keju kako bi istražili nauku koja se krije iza lažnih vesti. Saznaćete kako naši umovi pokušavaju da razdvoje istinu od laži, ali lako ih je prevariti sa par trikova.

 • Filmska magija

  +

  Tifani Hadiš i Kigan-Majkl Kej istražuju kako Holivud manipuliše našim umovima dok gledamo filmove. Zalazeći duboko u Kulešov efekat, Kigan i Tifani istražuju nauku koja se krije iza snimanja filmova.

  Sledeće na programu
  Petak 10 april u 17:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Deca protiv odraslih

  +

  Entoni Anderson i njegova mlada koleginica Marsai Martin takmiče se kako bi otkrili koliko se razlikuju mozgovi dece i odraslih. Tokom provere ko brže reaguje, iskustvo se takmiči sa mladošću.

  Sledeće na programu
  Sreda 15 april u 21:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Zaljubljeni mozak

  +

  Kigan-Majkl Kej i glumica Rebel Vilson istražuju nauku o ljubavi. Rebel dobija zadatak da pronađe sebi atraktivnog muškarca i njen izbor otkriva kako naši umovi biraju savršene partnere.

 • Igre polova

  +

  Voditelj Kigan-Majkl Kej poziva glumce i supružnike Kristen Bel i Deksa Šeperda da istraže kako određeni hormon stimuliše umove muškaraca i žena da donose dijametralno suprotne odluke.

  Sledeće na programu
  Sreda 29 april u 21:00
  6+6+
  Na National Geographic
  Sledeće na programu
  Sreda 6 maj u 09:50
  6+6+
  Na National Geographic
 • Zvuk muzike

  +

  Voditelj Kigan-Majkl Kej ugošćava Džeka Bleka, Kajla Gasa i Megan Trejnor, pevačicu nagrađenu Gremijem, kako bi istražili neverovatne načine na koji muzika utiče na naš mozak.

 • Moć i ubeđivanje

  +

  Kigan ugošćava preduzetnika Marka Kjubana kako bi istražili svet ubeđivanja i to kako ljudi poistovećuju pozitivne karakterne crte sa privlačnošću i uspehom.

  Sledeće na programu
  Sreda 6 maj u 21:00
  6+6+
  Na National Geographic
 • Um caruje, snaga klade valja

  +

  Voditelj Kigan-Majkl Kej ugošćava kvoterbeka Nju Orleans Sejntsa i osvajača Superbola, Drua Briza, u istraživanju nauke koja se krije iza nadljudskih atletskih sposobnosti.

  Sledeće na programu
  Sreda 15 april u 10:05
  6+6+
  Na National Geographic