Primitivni opstanak: Kina

12+12+
National Geographic
Primitivni opstanak: Kina

Sinopsis

Hejzen Odel je ponovo sa nama. U tri nove episode, putuje u kineske provincije Hejlungđang i Junan. Hejzenovo putovanje će biti puno avantura, dok pokušava da ulovi ribu za praznik i putuje tajnovitim dolinama kako bi ponudio mir rivalskom klanu.

Epizode

Sezona 1
 • Pobesnela reka

  +

  Hejzen Odel se pridružuje plemenu iz doline Dulong, Jugozapadna Kina. Moraće da prođe kroz nemirne vode i šume pune otrovnih zmija i medveda kako bi došli do planina čiji su vrhovi prekriveni snegom, gde skupljaju lekovite trave i med. Kako bi se dokazao plamenu, Hejzen mora da donese zalihe do sela.

 • Poslednji kineski revolveraši

  +

  Hejzen Odel pridružuje se Bijašima, poslednjem plemenu u Kini koje sme da nosi oružje. Tokom boravka sa plemenom mora da nauči da uhvati vodenog bivola, da se bori sa kobrama i strmim dolinama i mnogim drugim izazovima, kako bi prošao ritual pristupanja.

 • Nomadi sa irvasima

  +

  Hejzen Odel pridružuje se Evenkima u šumama unutrašnje Mongolije, da bi naučio da jaše njihove irvase i štiti ih od medveda i riseva tokom noći. Dva irvasa iz krda su nestala i Hejzen kreće u potragu svojim kanuem. Usput preživljava Evenkinim tehnikama.