Spaseni

Ponedeljak 31 avgust 21:00

14+14+
National Geographic
Spaseni

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 31 avgust u 21:00

  Povratak iz mrtvih

 2. Ponedeljak 7 septembar u 21:00

  Nesreća

Sinopsis

"Spasen" je novi serijal koji okreće tradicionalni žanr preživljavanja naglavačke. Prepričavajući dramatične istinite priče iz čitavog sveta, koristeći snimke samih spasilaca, ovaj serijal staviće gledaoce u srce dešavanja i prikazati svaki obrt.

Epizode

Sezona 1
 • Nesreća

  +

  "Spasen" je novi serijal koji okreće tradicionalni žanr preživljavanja naglavačke prepričavajući dramatične istinite priče iz čitavog sveta, korišćenjem snimaka samih spasilaca. U ovoj epizodi, planinar je zaglavljen u pećini koja se puni vodom.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 7 septembar u 21:00
  14+14+
  Na National Geographic
 • Opasno krvarenje

  +

  "Spasen" je novi serijal koji okreće tradicionalni žanr preživljavanja naglavačke prepričavajući dramatične istinite priče iz čitavog sveta, korišćenjem snimaka samih spasilaca. U ovoj epizodi, biciklista je slučajno presekao svoju arteriju, kilometrima daleko od pomoći.

 • Povratak iz mrtvih

  +

  "Spasen" je novi serijal koji okreće tradicionalni žanr preživljavanja naglavačke prepričavajući dramatične istinite priče iz čitavog sveta, korišćenjem snimaka samih spasilaca. U ovoj epizodi, kajakaš na Novom Zelandu pokušava da spase prijatelja.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 31 avgust u 21:00
  14+14+
  Na National Geographic
 • Izgubljen na moru

  +

  "Spasen" je novi serijal koji okreće tradicionalni žanr preživljavanja naglavačke prepričavajući dramatične istinite priče iz čitavog sveta, korišćenjem snimaka samih spasilaca. U ovoj epizodi, turisti pokušavaju da prežive nakon potonuća broda.

 • Potopljeni preživeli

  +

  "Spasen" je novi serijal koji prepričava dramatične istinite priče koristeći snimke samih spasilaca. U ovoj epizodi, ekipa je poslata da izvuče tela iz olupine broda na dnu mora, ali iznenađeni su kada otkriju da je jedna od žrtava još uvek živa.

 • Izvučen iz pakla

  +

  "Spasen" je novi serijal koji prepričava dramatične istinite priče koristeći snimke samih spasilaca. U ovoj epizodi, spasioci se probijaju kroz nevreme da bi pomogli ribolovcu kome se ruka zaglavila u čekrku.