Svet podzemlja

16+16+
Svet podzemlja

Sinopsis

"Svet podzemlja" ponovo uranja u svet sive ekonomije. Vodimo vas na margine društva i izveštavamo o potkulturama i kriminalu na način kakav dosad niste videli.

Epizode

 • Švercerska katastrofa

  +

  Underworld Inc. ispituje američko crno tržište alkoholnih pića od Apalača do Njujorka. Širom Juga nova generacija ilegalnih proizvođača pravi male količine kvalitetnog pića. Proizvodi se šalju na Server i Jug, do tržišta žednog autentičnog alkohola.

 • Kradljivci automobila

  +

  Zbog povećane bezbednosti automobila, kriminalci postaju sve dovitljiviji. Za bande je krađa automobila unosnija od prodaje droge. U Santa Mariji se ukradu tri auta dnevno. Lopovi ih izvode iz zemlje, a zatim švercuju preko mora.

 • Trgovina organima

  +

  Globalno crno tržište trgovine bubrezima cveta. Legalni tokovi ne mogu da zadovolje potražnju. To je stvorilo podzemlje plaćenih brokera, posrednika i korumpiranih lekara. Za vreću novca traže i ranjive donore i očajne primaoce.

 • Pranje novca

  +

  Sledimo prljav novac iz američkih skrovišta do prodavaca i transportera koji ubacuju milijarde na pranje u Meksiko. Vlasti SAD su sve bliže novcu kartela. Ako narko lordovi žele opran novac u bankarskom sistemu, moraju da ga prebace u Meksiko.

 • +

 • Pakao frakturisanja

  +

  Procvat kopanja u Vilistonu u Severnoj Dakoti je doveo na hiljade radnika u ovaj nekada uspavani gradić. "Crna zlatna groznica" 21. veka je privukla i crnoberzijance. Otpušteni radnici postaju najsnalažljiviji kriminalci podzemlja.

 • Prevare iz Las Vegasa

  +

  Varanje na kartama, oružane pljačke, prevaranti - kriminalci iz cele Amerike hrle u kazina Las Vegasa. Da bi se odbranili, kazina su razvila vrhunski sistem nadzora koji podržava oko 5000 radnika obezbeđenja.

 • Crna berza 5

  +

  Od telefona do oružja, kradljivci koštaju američku ekonomiju preko 30 miliona dolara godišnje. Pljačke pokreću ljudi spremni da kupe po nižoj ceni. Razrađena kriminalna mreža se proteže van granica, a lopovi isporučuju klijentima širom sveta.