U divljini sa Berom Grilsom

12+12+

Od 18. aprila, NEDELJE U 22:00

Insert

Epizoda 3 - Sezona 1
00:59

Sledeće emitovanje

 1. Subota 16 mart u 06:20

  Bri Larson na Bisernim ostrvima (Sezona 5)

 2. Nedelja 17 mart u 06:20

  Džoel Makhejl u Slot kanjonima Arizone (Sezona 5)

Sinopsis

Stručnjak za preživljavanje vraća se u divljinu s nekim od omiljenih zvezda Holivuda. Od Marvelovih superjunaka do nagrađivanih umetnika, svake nedelje se novi gost pridružuje Beru na putovanju kroz neke od najekstremnijih prirodnih okruženja na svetu. Zajedno, moraće da se oslone na tradicionalne tehnike preživljavanja, kao i na mentalnu i fizičku izdržljivost, da bi preživeli u ovim opakim uslovima.

Epizode

 • Teri Kruz na Islandskom platou

  +

  Teri Kruz, zvezda serijala "Bruklin 99", pridružuje se Beru Grilsu u epskoj avanturi duž opasnog Islanda. Avantura počinje spuštanjem iz helikoptera i vožnjom skijama kroz planine. Moraju da se spuste niz vulkan, a da ne izazovu lavinu.

 • Kigan-Majkl Ki na islandskim poljima lave

  +

  Ber Grils leti pomoću raketnog pojasa kako bi pokupio komičara Kigana-Majkla Kija. Dvojac započinje svoju avanturu na Islandu u poljima lave.

 • Danika Patrik u pustinji Moab

  +

  Ber Grils vodi vozača Daniku Patrik u pustinju Moab na ludu avanturu u divljini.

 • Deni Treho u pustinji Moab

  +

  Ber Grils vodi ikonu Los Anđelesa Danija Treha na zapanjujuće vrhove i strme kanjone Nacionalnog parka Arčes u Juti.

 • Rejn Vilson na planini La Sal u Juti

  +

  Ber Grils nagovara Rejna Vilsona da traga za skrivenim ulovom u šumi jasika na planini La Sal. Ovo je stara metoda obučavanja u planinarstvu.

 • Džina Karano na Dolomitima

  +

  Ber Grils pomaže glumici i stručnjakinji za mešovite borilačke veštine Džini Karano da se suoči sa strahom od visina na italijanskim Dolomitima.

 • Entoni Meki na italijanskim Dolomitima

  +

  Ber vodi zvezdu Marvelovih filmova Entonija Makija do najviših vrhova Dolomita u jednu nezaboravnu avanturu. Boreći se s hladnoćom, dvojac putuje koracima vojnika iz Prvog svetskog rata, suočava se sa strmim liticama i lovi snežne pacove.

 • Bobi Bouns i Kejtlin Parker u Sijera Nevadi

  +

  Prvi put u serijalu "U divljini sa Berom Grilsom", Ber vodi radijskog i televizijskog voditelja Bobija Bounsa nazad u divljinu. Ovog puta, pridružiće im se Bobijeva verenica Kejtlin Parker.