U divljini sa Berom Grilsom

12+12+

Insert

Epizoda 3 - Sezona 1
00:59

Sinopsis

Stručnjak za preživljavanje Ber Grils vraća se na National Geographic kanalu u divljinu sa nekim od omiljenih poznatih ličnosti Holivuda. Od Marvelovih superjunaka do nagrađivanih zabavljača, novi gost pridružuje se Beru svake nedelje u avanturi kroz neke od najekstremnijih prirodnih staništa na svetu. Zajedno moraju da se oslone na bušmanske tehnike kako bi preživeli u ovim opasnim mestima dok istovremeno guraju svoja tela do mentalnih i fizičkih granica.

Epizode

Sezona 5
 • Bri Larson na Bisernim ostrvima

  +

  Bri Larson pridružuje se Beru u avanturi kroz džunglu, na ostrvu blizu obale Paname. Njihova avantura počinje iskakanjem iz helikoptera u okean.

 • Džoel Makhejl u Slot kanjonima Arizone

  +

  Komičar Džoel Mekhejl pridružuje se Beru Grilsu u pustinji Arizone u jedinstvenoj avanturi. Dvojac ima nameru da prođe kroz ogroman kanjon, ali najveći izazov je da izdrže jedan drugog.

 • Kara Delevin na Sardiniji

  +

  Probijajući se kroz planine Sardinije, glumica i manekenka Kara Delevin dobija priliku da ispuni san i pridruži se Beru Grilsu u avanturi života.

 • Rob Rigl na Islandu

  +

  Komičar Rob Rigl ispituje svoje veštine preživljavanja sa Berom Grilsom u avanturi života na islandskom glečeru Vatnajekild.

 • Armi Hamer u Sardiniji

  +

  Glumac Armi Hamer, nominovan za Zlatni globus, pridružuje se Beru Grilsu na ronjenju kroz podvodnu pećinu koju navodno koriste šverceri uz obalu Sardinije.

 • Dejv Bautista u kanjonu Glen u Arizoni

  +

  Ber Grils vodi bivšeg šampiona u rvanju Dejva Bautistu u avanturu kroz pustinju Arizone. Tamo će se probijati kroz opasne kanjone, niz brutalne litice i divljinu reke Kolorado.

 • Čening Tejtum u planinama Norveške

  +

  Prošlo je pet godina otkako je Čening Tejtum bio gost u serijalu "U divljini sa Berom Grilsom". Vratio se i ovog puta, on i Ber odlaze u divljinu Norveške.

 • Bobi Bouns na norveškim fjordovima

  +

  Radijski voditelj Bobi Bouns pridružuje se Beru Grilsu u avanturi života na ogromnom norveškom fjordu. Avanturu počinju helikopterskim letom kroz planine ali, nakon sletanja, opasnost vreba svuda.

 • Aleks Honold na švajcarskim Alpima

  +

  Zvezda filma "Slobodno penjanje" i alpinista Aleks Honold pridružuje se Beru Grilsu u neverovatnoj avanturi kroz Švajcarske Alpe. Aleksu nisu strane visine, ali nije navikao da pada sa njih i zato Ber započinje avanturu iskakanjem iz helikoptera.