Velika riba, Teksas

12+12+
Velika riba, Teksas

Sinopsis

"Velika riba, Teksas" prati klan Kvindonovih iz Galvestona dok održavaju prodavnicu ribe, svoj porodični posao. Mora da raste i razvija se po svaku cenu.

Epizode

Sezona 1
 • Kralj zaliva

  +

  Badi Gajdon je legenda Meksičkog zaliva. Vrednim radom je stvorio ribolovačku firmu i otvorio "Kejtinu ribarnicu morske hrane" u kojoj radi cela njegova porodica. Badijev sin Nik je dobio porudžbinu za 6.800 kg ribe koju treba uloviti za 24 časa.

 • Vratio se Crni Džek

  +

  Kejtina ribarnica je jedna od najzaposlenijih u Zalivu, a zbog nedavnog povećanja kvote su još zaposleniji. Nik mora da se nosi sa zahtevima ribarnice i oca koji ga stalno kritikuje. Badi saznaje da je tokom Nikove smene dopremljena pokvarena riba.

 • Kameno dno

  +

  Kvota je veća, ali i problemi. Nik sada mora da radi duplo više: prodaje ribu i traži magacin za cipale koji stižu. Hans je na moru i lovi kirnju, ali kad iskrsnu problemi, mora da odluči da li da ide na sigurno ili rizikuje.

 • Uragan Badi

  +

  Kada u ribarnici počne neočekivani istovar zubatca, Kenijevo pecanje biva odloženo. Krivac za to je Badi, jer je brodu dao zeleno svetlo za istovar, a nije nikom rekao. Klasičan slučaj "Uragana Badija" koji pravi haos i ostavlja žrtve.

 • Varšavski pakt

  +

  Kejtina ribarnica opslužuje najveće ribarske kompanije. Kada jedna od njih želi da proveri ribu, Badi zove svog brata Kenija da ih usluži. Cena impresioniranja kupca je celodnevno ribarenje i plata za Kenija i posadu.

 • Samo riba, bez igre

  +

  Hans završava veliki lov na kirnje kada mu Nik javlja da u ribarnici nema zubataca, pa mora da ulovi 2,5 tone pre povratka na dok. Nažalost, Hans ne može da nađe mesto gde riba grize i traži savet od Kenija.

 • Sudar Gindona

  +

  Kad Nik sazna da mu nedostaje 5 tona zubataca, traži pomoć od Kenija i Hansa. Kenija godinama zovu u pomoć, a njegov uobraženi bratanac Hans tvrdi da je najbolji ribar u porodici. Rešavaju da podele porudžbinu i takmiče se.

 • Pomoćnik manje

  +

  Kejtina ribarnica je jedna od najzaposlenijih u Meksičkom zalivu. Zbog povećanja kvote imaju još više posla. Hans mora da ispuni ogroman zadatak i ulovi 7,5 t mesa da bi zadovoljio potražnju, ali jedan od pomoćnika dobija smrtonosnu zarazu.