Afrički lovci

Četvrtak 18:50

AllAll
Afrički lovci

Sledeće emitovanje

 1. Četvrtak 25 januar u 18:50

  Gladni leopard

 2. Četvrtak 25 januar u 21:15

  Gladni leopard

 3. Petak 26 januar u 00:30

  Gladni leopard

Sinopsis

Mudrog starog leoparda izaziva mladi rival; lav mladunče se bori da pronađe svoje mesto u čoporu; ponizna mlada hijena mora da raste brzo jer sušna sezona uzima maha. Moćne, lične priče otkrivaju jedinstvene likove vrhunskih grabljivaca u Africi.

Epizode

Sezona 1
 • Gladni leopard

  +

  Kamuti, mudra stara ženka leoparda, 10 godina je vladala teritorijom od preko 2 km2 u dolini Luangva, ali sada je u nevolji. Sa svojih trinaest godina, ona je jedan od najstarijih leoparda u Africi i više nije efikasan lovac kao nekada.

 • Leopardovo poslednje uporište

  +

  Deset godina je Kamuti, mudra stara ženka leoparda, vladala teritorijom od preko 2 km2 u dolini Luangva. Branila je lovište od lavova koji su joj krali plen i sa svojih trinaest godina postala jedan od najstarijih leoparda u Africi.

 • Krvna veza

  +

  Sušna je sezona, a čopor lavova iz Nsefua očekuje mlade. Tri lavice su skotne. Oni žive u najboljem delu teritorije reke Luangve u Zambiji, sa dva snažna mužjaka, braćom, spremnom da brane čopor do smrti, a baka lavica je tu da pomogne.

 • Nepodoban

  +

  Čopor lavova iz Nsefua ima šest novih mladunca starih nekoliko nedelja koji jedu i igraju se zajedno. Jedan je sitniji i slabije napreduje. Šanse za preživljavanje su mu male. Ipak, kada se odvoji od čopora, stidljivi karakter mu spasava život.

 • Čopor tinejdžera

  +

  Čopor lavova Nsefu bi bio savršen sa šest novih mladunaca i snažnim mužjacima koji ih brane na reci Luangve u Zambiji, ali oni imaju i tinejdžere. Lov sedmoro adolescenata završi se smrću jednog mladunca, a troje mladunaca se izgubi.

 • Preživeli na ravnici

  +

  Na ravnicama Liuve u Zambiji živi klan pegavih hijena. Kraljica klana ima dva nova mladunca. Pratimo porodicu u periodu užasne suše dok je veliko krdo gnuova, omiljenog plena hijena, daleko na severu.