Divlja Kolumbija

Sreda 22:50

AllAll
Divlja Kolumbija

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 20 jun u 08:25

  Prirodno blago Seranije De La makarene (Sezona 1)

 2. Sreda 20 jun u 09:15

  Put u srce Amazonije (Sezona 1)

 3. Sreda 20 jun u 13:15

  Prirodno blago Seranije De La makarene (Sezona 1)

Sinopsis

Naziv Kolumbija nosi sa sobom određene asocijacije: egzotično, bezakonje, opasnost. Iako mala, ova država je druga po biološkoj raznovrsnosti, ona je dom za oko 14 procenata svih vrsta na planeti koje su se prilagodile životu u različitim staništima.

Epizode

 • Divlja obala Čoka

  +

  Ćiribikete je nepoznati svet, skriven duboko u Kolumbijskoj Amazoniji. Preistorijske kule, vodopadi i duboki kanjoni okruženi su rekama, jezerima i prašumama punim života. Naučnici samo nagađaju šta se još krije u ovoj neprohodnoj džungli.

  Sledeće na programu
  Sreda 20 jun u 14:50
  Na Nat Geo Wild
  Sledeće na programu
  Četvrtak 21 jun u 00:30
  Na Nat Geo Wild
 • Prirodno blago Seranije De La makarene

  +

  U srcu Kolumbije leži jedinstven i slabo istraženo prostranstvo peščara; Seranija de la Makarena. Deo je prvog nacionalnog parka u državi gde je pronađeno više od 15 miliona uzoraka.

  Sledeće na programu
  Sreda 20 jun u 08:25
  Na Nat Geo Wild
  Sledeće na programu
  Sreda 20 jun u 13:15
  Na Nat Geo Wild
 • Put u srce Amazonije

  +

  Ćoko regija u Kolumbiji je vrlo raznolika. To je najvlažnije mesto na svetu i jedina zemlja Južne Amerike koju zapljuskuju i Pacifik i Atlantik. Prašume, izolovane Andima, pružaju dom jedinstvenim, endemičnim i još neotkrivenim vrstama.

 • Divlja Kolumbija

  +

  Kolumbija je druga po biološkoj raznolikosti na svetu. Ona je dom za oko 14% svetskih vrsta. U Kolumbiji ima više vrsta ptica i kičmenjaka nego bilo gde drugde na Zemlji. Svi su se prilagodili životu u raznolikim staništima.