Dodir Zemlje: Divlji paket 2015

12+12+

Subota 17 februar 09:15

Kraljice poskoka

01:08

Sledeće emitovanje

 1. Petak 26 januar u 02:05

  Ostrvo zmajeva (Sezona 1)

 2. Subota 17 februar u 09:15

  Ostrvo zmajeva (Sezona 1)

 3. Nedelja 18 februar u 04:25

  Ostrvo zmajeva (Sezona 1)

Sinopsis

Serija vodiča u svet koji nas istovremeno ispunjava divljenjem i strahom.

Epizode

 • Neverovatni pauci

  +

  Emisija Neverovatni pauci otkriva skriveni svet u kom vladaju dlakava, osmonoga čudovišta poznata kao arahnide među kojima su neke od najefikasnijih mašina za ubijanje na Zemlji. Izgledaju gtroteskno, ali su neverovatni, a videćete i zašto.

 • Neverovatni kopači

  +

  Stvorenja koja kopaju naseljavaju vanzemaljski svet gde bizarne adaptacije i lukava oružja pomažu u preživljavnaju u klaustrofobičnoj tami. Istražite neobični svet kopača.

 • Ostrvo zmajeva

  +

  Postoji ostrvo na kojem i dan danas lutaju zmajevi, tajni svet podzemlja u kojem vladaju ratni gospodari. Mesto gde se svi bore za opstanak. Na ostrvu Komodo postoji kraljevstvo vatre i sumpora sa nizom od 452 vulkana koji eruptiraju na dnu okeana.

  Sledeće na programu
  Petak 26 januar u 02:05
  AllAll
  Na Nat Geo Wild
  Sledeće na programu
  Subota 17 februar u 09:15
  AllAll
  Na Nat Geo Wild
 • Kraljice poskoka

  +

  Poskoci su Majk Tajson među zmijama sveta – kratki i zdepasti, ali poseduju munjevitu brzinu i žestok otrov. Od američkog Divljeg zapada do vrelih džungli u srcu Afrike, otrovnice starog i novog sveta su se spojile da stvore superporodicu zmija.

 • Potraga za velikom kobrom

  +

  U njenoj dužini od 4,2 metra krije se skoro 2 kašičice otrova. U prevodu, njen naziv znači "hrani se zmijama". Svi stanari šume žive u strahu od nje, uključujući i ljude. Malo toga se zna o ovim otrovnim zmijama. Upoznajte kraljevsku kobru