Kad ajkule napadaju

Sreda 14 novembar 14:05

AllAll
© Fox and its related entities. All rights reserved.
Kad ajkule napadaju

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 14 novembar u 14:05

  Kad ajkule napadaju: Bekstvo iz ralja (Extra)

 2. Četvrtak 15 novembar u 01:15

  Kad ajkule napadaju: Bekstvo iz ralja (Extra)

Sinopsis

Ajkule sve češće napadaju duž američke obale, a mnogi napadi se odvijaju na novim lokacijama. Oni uništavaju živote i razaraju zajednice. Turisti, naučnici i meštani očajnički pokušavaju da otrkiju uzrok porasta broja napada. Čega treba da se čuvate?

Epizode

 • Najsmrtonosnija plaža na svetu

  +

  Niz od deset napada ajkula za svega osam godina ostavio je stanovnike udaljene luke Sent Džons u Južnoafričkoj Republici u šoku.

 • Teror u Australiji

  +

  Godina je 2015. i severna obala Novog Južnog Velsa u Australiji je pod opsadom. Lokalna zajednica je u stanju panike dok turizam zamire.

 • Surferi pod opsadom

  +

  Godina je 2016. i severna obala Oregona je pod napadom. Zajednica surfera i lokalno stanovništvo zabrinuti su zbog zastrašujućeg razvoja događaja.

 • Udarni talas na Havajima

  +

  Skoro 6 miliona turista iz Amerike posetilo je Havaje prethodne godine, posebno ostrvo Oahu. Tokom 2015. godine, ovaj raj ostao je u šoku zbog tri napada ajkula za svega tri nedelje.

 • Haos u Meksiku

  +

  Kankun je meka za turiste, ali između 2011. i 2013. godine desilo se šest napada ajkula. Istražitelji su u potrazi za odgovorima.

 • Ubica iz San Franciska

  +

  Tim istražitelja analizira šta bi mogao da bude uzrok misterioznih i zastrašujućih napada ajkula duž severne obale San Franciska.