Najsmrtonosnije životinje u Africi

Subota 9 februar 15:35

AllAll
Najsmrtonosnije životinje u Africi

Sledeće emitovanje

 1. Subota 9 februar u 15:35

  Džinovske ubice (Sezona 2)

 2. Subota 9 februar u 16:25

  Teren bandi (Sezona 2)

 3. Subota 9 februar u 17:10

  Napad mačke (Sezona 2)

Sinopsis

Na bojnom polju u Bocvani za preživljavanje je neophodno da budete lukavi i genijalni. Ova trodelna serija istražuje kako lovci i lovina koriste različita oružja, trikove i taktike kako bi stekli prednost.

Epizode

 • Ukradi ili umri

  +

  Afrička divljina je prepuna lopova. U mračnom podzemlju Bocvane niko i ništa nije sigurno. Nepravda i teror vladaju, a zločin se isplati. Svaka životinja mora da se bori za ono što je njeno. I najveće dobrice su primorane da pređu na tamnu stranu.

 • Mafijaška pravila

  +

  Na žestokim borilištima Bocvane tajna je pripadati grupi. Što više, to bolje, ali pobedu odnose samo oni koji igraju po pravilima grupe. Kako se dobija položaj u grupi i šta sve treba da se uradi da se taj položaj zadrži?

 • Supermoći

  +

  U stalnoj borbi za opstanak, životinje su razvile različite supermoći koje im daju najbolju šansu za preživljavanje u smrtonosnoj igri koja se odigrava u Kalahariju.

 • Nađi i uništi

  +

  Na ravnicama Bocvane životinje igraju igru žmurke iz strave. To je borba u kojoj pobeđuju taktika i hrabrost, a pobednik može biti samo jedan.

 • Pokretne mete

  +

  U pustinji Kalahari životinjski instinkt koji životinje tera na seobu je ključan za njihov opstanak. Tokom sušne sezone koja ne prašta, život u pokretu može da bude opasan.