Životinjski borilački klub

AllAll

Petak 9 mart 18:00

Najbolje Borbe

02:42

Sledeće emitovanje

 1. Petak 9 mart u 06:50

  Tuča na plaži (Sezona 1)

 2. Petak 9 mart u 07:40

  Životinjski borilački klub (Sezona 2)

 3. Petak 9 mart u 08:25

  Životinjski borilački klub (Sezona 2)

Sinopsis

Životinjski borilački klub prikazuje bitke između nekih od najvećih i najžešćih boraca životinjskog carstva. Otkriva nam izuzetnu motivaciju i taktike koje stoje iza svakog sukoba punog adrenalina.

Klipovi

Epizode

 • Sudar titana

  +

  U afričkim nizijama, američkim brdima i pustinjama, Životinjski borilački klub otkriva prirodu, krvavu od zuba i kandži. Lavovi se sučeljavaju, vukovi nasrću na grizlija, nilski konji udaraju, a jedan od najvećih svetskih majmuna kreće da ubije.

  Sledeće na programu
  Petak 9 mart u 22:50
  AllAll
  Na Nat Geo Wild
 • Najsmrtonosniji stanovnici Afrike

  +

  Ravnice Afrike su dom najstrašnijih grabljivaca - geparda, lavova, hijena. Ali bitka za opstanak nikada nije jednostrana, pa i plen može biti strašan. Videćemo šta se desi kad lavovi naprave grešku svog života i pokušaju da ulove ratobornog nosoroga.

  Sledeće na programu
  Petak 9 mart u 23:40
  AllAll
  Na Nat Geo Wild
 • Kraljevske ubice

  +

  U akcijom nabijenoj epizodi Životinjskog borilačkog kluba otkrivamo šta se događa kada se najopasnije vrste životinjskog carstva bore zubima i kandžama u najsmrtonosnijim sukobima. Ova epizoda baca novo svetlo na najžešće borbe...

  Sledeće na programu
  Subota 10 mart u 00:30
  AllAll
  Na Nat Geo Wild
 • Očnjaci furije

  +

  Surove bitke za opstanak se vode na svim nivoima, od slonova teških po šest tona, koji se bore u slepom besu koji pokreće testosteron, do sluzi pokrivenih, nekoliko santimetara dugih kik-boksera vodozemaca koji vise iz čeljusti smrti.

  Sledeće na programu
  Subota 10 mart u 01:20
  AllAll
  Na Nat Geo Wild
 • Borba za moć

  +

  „Životinjski borilački klub: borba za moć“ otkriva da se i najepskije bitke dobijaju ili gube u deliću sekunde. U svetu borbi divljih životinja ništa nije sigurno. Bilo da se životinja bori za hranu, sklonište ili goli opstanak, nema garancija.

  Sledeće na programu
  Subota 10 mart u 02:05
  AllAll
  Na Nat Geo Wild
 • Iznenadna smrt

  +

  U ovoj, akcijom ispunjenoj, epizodi „Životinjskog borilačkog kluba" pod imenom „Iznenadna smrt" otkrivamo šta se dešava kada se životinje bore zubima i kandžama u najsmrtonosnijim sukobima.

  Sledeće na programu
  Subota 10 mart u 02:55
  AllAll
  Na Nat Geo Wild
 • Oslobodite zver

  +

  Epizoda Životinjskog borilačkog kluba "Oslobodite zver" otkriva nam da je život u divljini konstantna borba i šta su sve životinje spremne da urade kako bi preživele i pobedile.

 • Lomitelji kostiju

  +

  Divljačke borbe za opstanak su u srcu ove epizode Životinjskog borilačkog kluba. Na kopnu, u moru i u vazduhu, životinje se bore kako bi sprečile izgladnjivanje, potvrdile svoju dominaciju i obezbedile naslednike.