Zmije u Gradu

AllAll

Sreda 18:00

Izvuci

03:00

Sledeće emitovanje

 1. Sreda 21 novembar u 18:00

  Siktanje u noći (Sezona 5)

 2. Sreda 21 novembar u 20:25

  Siktanje u noći (Sezona 5)

 3. Četvrtak 22 novembar u 05:10

  Siktanje u noći (Sezona 5)

Sinopsis

Zmije u gradu je dokumentarna rijaliti emisija koja se bavi svakodnevnim životom lovca na zmije Sajmona Kiza i njegove devojke herpetologa Susi Gilet. Njihov život i emisija odvijaju se u Durbanu u Južnoj Africi.

Epizode

 • Toplo i uznemireno

  +

  Ogromna crna mamba zaglavljena je u tesnom i mračnom krovu i Sajmon mora da ugura glavu unutra da bi je našao. Sajmon mora i da prevaziđe svoj strah od visine i uhvati Bumslenga na drvetu.

 • Zmijska oluja

  +

  Sajmon i Suzi bore se protiv tropske oluje kako bi spasili crnu mambu. Samo jedna greška može ih koštati života. Zelena mamba ugrožava živote cele ekipe. Sajmon i Suzi dodaju se pitonom.

 • Mama mamba

  +

  Crna mamba zaglavljena je u kauču u maloj sobi sa Sajmonom i Suzi. Centimetri ih dele od zmijskih zuba. Sajmon ima pune ruke posla kad shvati da je zelena mamba koju hoće da uhvati, bremenita.

 • Velika zverka

  +

  Porodicu proganjaju kobre iz Mozambika. Njihovu šestogodišnju ćerku ujela je jedna zmija, a druga zmija uvukla se u kuću. Suzi dobija iznenađenje nakon što ju je za ruku ujeo stepski smuk, koji ne želi da popusti.

 • Tunel propasti

  +

  Simon i Suzi rvu se u blatu sa 3,6 m dugačkom crnom mambom zaglavljenom u odvodu. Novi vlasnik kuće ima neočekivanog posetioca i Suzi se prlja pokušavajući da izvadi šumsku kobru iz toaleta.

 • Siktanje u noći

  +

  Grad zmija razaran je letnjim olujama, dok Sajmon i Suzi traže crnu mambu u gomili pločica, pri svetlu lampe. Nakon što se nebo razvedri, Suzi se bori sa opakom šumskom kobrom.

  Sledeće na programu
  Sreda 21 novembar u 18:00
  AllAll
  Na Nat Geo Wild
  Sledeće na programu
  Sreda 21 novembar u 20:25
  AllAll
  Na Nat Geo Wild