Zmije u gradu

AllAll

Izvuci

03:00

Sinopsis

Hvatači zmija Sajmon i Suzi se širom Zmijskog grada suočavaju sa najsmrtonosnijim zmijama i vraćaju ih u divljinu. Tu su crne mambe na otpadima i u policijskim autima, kobre u manastirima i klima uređajima, piton na venčanju i bumsleng u zidu.

Epizode

 • Uljez na venčanju

  +

  Hvatači zmija Sajmon i Suzi žure kroz Zmijski grad da bi uhvatili najveću afričku kobru u bazenu, pitona koji je upao na venčanje i ogromnu crnu mambu koja teroriše komšiluk.

 • Užas u kampu

  +

  Sajmon i Suzi su pozvani da uklone besnu crnu mambu sa velike gomile drveta. Kobra pljuje otrov kao luda kad Sajmon pokuša da je izvuče iz šupljine u drvetu, a za hvatanje šumske kobre potrebno im je gotovo mesec dana.

 • Pomahnitala mamba

  +

  Sajmon i Suzi žure da spasu zmije koje su došle na ljudsku teritoriju. Love zastrašujuće brzu crnu mambu u kuhinji i kobru ispod kade koja Sajmona zasipa otrovom. On mora i da se suoči sa strahom od visine da bi uhvatio zelenu mambu na drvetu.

 • Košmar u kancelariji

  +

  Hvatači zmija Sajmon i Suzi žure da izvuku zelenu zmiju koja se zavukla u kancelariju. Sajmon dođe do užasavajućeg otkrića u kontejneru za prevoz robe nakon što građevinari nabasaju na veliku crnu mambu, a Suzi hvata jednu od najopasnijih zmija.

 • Čudovište ispod kreveta

  +

  Mogla bi to da bude scena iz horor filma: crna mamba u dečjem krevetiću! Sajmon i njegova devojka Suzi jure na drugi kraj grada da spasu detetu život. Takav je svakodnevan život ovog para koji gleda opasnosti u oči.

 • Koga jednom ujede

  +

  Sajmon i Suzi spasavaju teško povređenu kobru iz nečije kuće i moraju da je odvedu kod veterinara na amputaciju. Dobijaju poziv sa univerziteta gde je crna mamba pojela dva mačeta. Oboje za dlaku izbegavaju ujed dok pokušavaju da ulove čudovište.

 • Pomolite se

  +

  Velika crna mamba se krije u televizoru, monahinja beži od kobre, a beba pitona se zaglavila u jedinici za klimatizaciju.

 • Siktanje sa visine

  +

  Sajmon i Suzi jure mambe u čitavom gradu i pozivaju vatrogasnu jedinicu da pomogne Sajmonu u jednom od najopasnijih hvatanja!