Afrički lovci

AllAll
National Geographic
Afrički lovci

Sinopsis

Dolina Luangva u Zambiji savršeno je lovište za neke od najpoznatijih predatora Afrike. Čopori lavova, divljih pasa, klanovi hijena i osamljeni leopardi bore se za prevlast u zemlji u kojoj suša dovodi plen na njihov prag.

Epizode

Sezona 3
 • Kimbin uspon

  +

  Čopor lavova Mvamba dominira zapadnom obalom reke u zambijskoj dolini Luangva. Ali budućnost ove porodice je neizvesna.

 • Čopori i predrasude

  +

  Majlo je mladunče u moćnom čoporu Mvamba koji vlada teritorijom na zapadnoj obali reke Luangve. Čopor ima 20 članova i vode ga tri brata, Pankeri. To je najveći čopor u ovom delu, što pruža Majlu najbolji mogući početak u životu.

 • Nestaško odrasta

  +

  Nestaško je harizmatično mladunče koji je imalo težak život. Uvek je bio drugačiji i starija braća su ga gnjavila, a majka odbacila. Ovaj lav danas je tinejdžer.

 • Leopard koji je promenio svoje tufne

  +

  Dolina Luangva u Zambiji savršeno je lovište za neke od najpoznatijih predatora Afrike. Čopori lavova, divljih pasa, hijene i leopardi bore se za prednsot u zemlji u kojoj suša dovodi plen na njihov prag.

 • Smrtonosni rivali

  +

  Tandi i Lula mladunci su divljih pasa, stari tek dva meseca. Jedine ženke u leglu od šestoro mladih, Lula voli da se igra i tuče sa braćom, dok je Tandi usamljenik. Ona često istražuje daleko od ostalih.

 • Sudar bivola

  +

  Čopor Mvamba je najmoćnija porodica lavova u dolini Luangva u Zambiji. Na čelu su tri mužjaka, trojica najmoćnijih lavova u zemlji.