Čovek protiv čudovišta

AllAll
© Djuna Ivereigh
Čovek protiv čudovišta

Sinopsis

Avanturista i filmski snimatelj Ričard Teri putuje duboko u srce amazonske prašume da sazna istinu iza alarmantnih izveštaja o stvorenju sa osam nogu koje teroriše udaljene zajednice koje žive duboko u džungli.

Epizode

 • Afrički vukodlak

  +

  Izveštaji iz Tanzanije zvuče kao scenarija horor filmova. Veliko, nasilno stvorenje odvlači farmere u smrt. Meštani kažu da je to stvorenje toliko lukavo, da je možda ljudsko biće koje se pretvorilo u životinju. Ričard je na tragu afričkog vukodlaka.

 • Krilati ubica

  +

  Avanturista Ričard Teri putuje na udaljeno indonežansko ostrvo da bi istražio izveštaje o letećem stvorenju koje napada ljude. Meštani kažu da napadi nisu ničim izazvani i da se odvijaju u šumama i selima, pa nigde nisu bezbedni.

 • Mesojed iz Mekonga

  +

  Ričard putuje u Tajland na legendarnu reku Mekong u potrazi za stvorenjem koje je odgovorno za niz napada zbog kojih se neki meštani plaše da uđu u vodu. Morski div napada u plićaku i žrtvama nanosi užasne rane i bol.

 • Zver iz Amazona

  +

  Avanturista Ričard Teri vodi nas u dubine Amazona u potragu za velikom zveri odgovornom za niz napada na lokalno stanovništvo za koju se kaže da napada u vodi, ali i na kopnu. Može li Ričard otkriti tajnu pre nego što i sam postane žrtva?

 • Brazilski "Bigfut"

  +

  Generacijama se u selima Amazona ispredaju priče o biću po imenu mapinguari koje napada bez upozorenja. U navećoj prašumi na svetu gde se nove vrste otrkrivaju gotovo svakodnevno Ričard pokušava da sazna da li je mapinguari više od mita.