Divlje životinje

12+12+

Četvrtak 12 oktobar 22:30

U stilu orke

Sezona 3
02:27

Sledeće emitovanje

 1. Četvrtak 12 oktobar u 13:30

  Čudni susreti (Sezona 1)

 2. Četvrtak 12 oktobar u 22:30

  Čudni susreti (Sezona 1)

 3. Četvrtak 19 oktobar u 07:39

  Čudni susreti (Sezona 1)

Sinopsis

Od scena koje oduzimaju dah do neverovatno svirepih scena, u Divljim životinjama donosimo vam trenutke koji će vas ostaviti bez teksta. Tu su najopasnije, najglasnije životinje, životinje koje prkose smrti i zakonima prirode.

Klipovi

Epizode

 • Otpadnici

  +

  Grbavi kit za dlaku promaši uplašene kajakaše. Porodica crnih medveda uživa u bazenu. Mačka grubo probudi psa. Delfini - projektili, opasni los i majmuni koji traže kavgu. Mačja hrabrost i orao koji će se radije udaviti, nego da gladuje.

 • Rođeni za divljinu

  +

  Slon koji se sveti, vapiti sa trabolinom, papagaj koji ima nastup besa i hijene koje ne žele da se odreknu svog mesta za stolom. Ove životinje dokazuju da su rođene da budu divlje.

 • Paklene ulice

  +

  Najopasnije životinje dokazuju da ne mogu uvek da uspeju same. Kad lav obori mladunče bizona, ostatak krda ga spasava. Čovek sa kamerom naiđe na zvečarku i brzo shvati da su strašnije kad ih ima više.

 • Žurkolomci

  +

  Od strašnih morskih grabljivica do najvećih afričkih zveri, ove životinje se ne plaše da se približe. Usamljeni slon bane na žurku, a surfer ne zna koliko su mu čeljusti ajkule blizu. U ovoj epizodi gledamo hrabra spasavanja i neizbežne propasti.

 • Dvostruka nevolja

  +

  Grabljvci će učiniti sve što moraju da prežive, ali sudbina ume da izvede iznenađujuće preokrete... U Divljim životinjama 3…

 • Ubistveni plen

  +

  Od hrabrih pasa spasilaca do zebri koje okreću leđa lavljoj jazbini, ovi borci smišljaju kako da da ostanu živi... u Divljim životinjama 3.

 • Besni džinovi

  +

  Bitke između smrtonosnih grabljivaca, opasne zamke i zasede od kojih srce udara - svaka pobeda je varljiva... u Divljim životinjama 3.

 • Teški udarci

  +

  Grabljivci vrebaju u zasedi, a plen se bori za život. Svaka priča je borba za opstanak u ovoj epizodi Divljih životinja 3.