Doktori iz unutrašnjosti

12+12+
©National Geographic
Doktori iz unutrašnjosti

Sinopsis

Ben, Erin i njihova dva sina Čejs i Čarli žive i rade u središtu američkog lanca prehrane. Ovde se ubiru plodovi napornog rada farmera Srednjeg zapada i potom se prevoze na stolove porodica širom države.

Epizode

 • Malo vežbe u preriji

  +

  Porodica Šroder je dodatno opterećena slučajevima izazvanim nedavnim poplavama u Nebraski. Veterinari leče skotnu kravu koja je previše slaba da bi stajala, zatim pomažu kokoškama s bolesnim nogama i čitavom leglu prasića.

 • Dostava pasa

  +

  Rano proleće u Nebraski donosi nov život i nepredvidive veterinarske izazove za dr Erin i Bena Šrodera. Veterinari saniraju prolaps materice kod krave, postavljaju dijagnozu za smrtonosnu crevnu bolest i izvode carski rez na psu uz pomoć sinova.

 • Magija stare farme

  +

  Stiglo je proleće, ali snežna oluja preti Nebraski i veterinari Erin i Ben Šroder moraju da se bore s nepredvidivim vremenom. Uprkos snegu, s dolaskom proleća veterinari imaju priliku da pomognu u stvaranju novog života pregledom steonih krava.

 • Rodeo u starom gradu

  +

  Pred početak gradskog rodea, veterinari Erin i Ben Šroder proveravaju zdravlje životinja koje će učestvovati u predstavi. Dr Ben izbegava pobesnelog bika i zbližava se sa svoja dva sina dok brinu o nerazvijenom teletu i zmiji koja odbija hranu.

 • Držite konje!

  +

  Veterinari Erin i Ben Šroder stalno se suočavaju s komplikovanim bolestima svojih pacijenata.

 • Mnogo lamine ljubavi

  +

  Veterinari Erin i Ben Šroder stalno se suočavaju s komplikovanim bolestima svojih pacijenata.