Dr Ti - Teksaski veterinar

AllAll
©National Geographic
Dr Ti - Teksaski veterinar

Sinopsis

Dr Loren Tilen se vratila u Teksas kako bi otvorila sopstvenu veterinarsku kliniku za egzotične životinje. Klinika dr Tilen nalazi se pored jedne od najvećih bolnica za životinje u državi. Uz pomoć kolega, ona leči životinje: od emua do ježeva.

Epizode

Sezona 1
 • Velika ptica, veliki problem

  +

  Nikada nije dosadno dok dr Ti leči veliku pticu sa velikim problemom. Zatim dolaze dva lemura sa ozbiljnim rivalstvom i slatki bodljikavi jež sa misterioznim kvrgama. Slatka nimfa je dovedena u hitnu, a život joj visi o koncu.

 • Zec 911

  +

  Prelepoj plavo-crvenoj ari treba pomoć dr Tija zbog svraba. Par prelepih kratkorepih falangera dolazi na prvi veterinarski pregled. Bradata agama ima prefinjen ukus koji bi je mogao koštati života.

 • Bol u činčili

  +

  Dr Ti je zauzet mnogim pacijentima, uključujući slatkog zeca koji boluje od hronične respiratorne infekcije. Tu je i slatka činčila koja ne može da jede zbog problema sa desnima.

 • Užasno kretanje ćurke

  +

  Dr Ti ima pune ruke posla sa bodljikavim ježom kojem mora da se izvadi zub. Ruska kornjača Stoli ne želi da otvori usta i pije svoje lekove. Dr Ti leči žaka sa zabrinjavajućom izraslinom, koja može biti smrtonosna.

 • Majka zmajeva

  +

  Nikad se ne zna ko će sve doći kod dr Ti i kako će ona izlečiti životinje. Ovog puta ima posla sa odbeglom kornjačom, čiji je oklop naprsao. Zatim leči uobraženo zamorče sa ogromnim kamenom, kojeg ne može da se reši. Nimfa gubi nogu, ali pronalazi dom.

 • Nemoguće pecanje

  +

  Ovo nije običan dan, jer dr Ti mora da uspava ribu radi operacije. Činčila mora na ortopedsku operaciju kako bi uživala u životu. Mala bradata agama dobija najmanje ispiranje nosa na svetu. Zec ima neobičnu izraslinu na bradi.

 • Ti i porodica kornjača

  +

  Dr Ti tretira svoje pacijente kao članove porordice, ali ove nedelje pacijent, kornjača Gačager, zapravo pripada sestri dr Ti. Doktorka leči i skotnu zečicu koja ima naporan porođaj. Hrabri geko bori se za život nakon napada mačke.

 • Put do oporavka

  +

  Dr Ti pokušava da izleči kengurov iščašeni članak, ali nema garancije da će riskantna operacija uspeti. Povrh svega, doktorka mora da otkrije uzrok nepoznate mase koja se pojavila na papagaju i mora da povrati apetit zecu.