Hitna služba za egzotične životinje dr K

AllAll
Hitna služba za egzotične životinje dr K

Sinopsis

Specijalista urgentne veterine za egzotične životinje, dr Suzan Keleher, ne zna šta je dosadan dan. Pacijenti Dr K i njenog obučenog tima su raznovrsni, od ježeva do velikih mačaka, ptica, gmizavaca, zečeva i svih ostalih egzotičnih životinja koje možete da zamislite.

Epizode

 • Poboljšanje svinje

  +

  Sa dva hitna slučaja i dve operacije, ovo će biti veoma zauzet dan u klinici dr Kej. Bambi, sedmogodišnja nigerijska patuljasta koza, ima trudove već 24 časa. Dr Kej radi ultrazvuk i, pošto ne vidi znakove života, vodi Bambi na hitni carski rez.

 • Velika očekivanja

  +

  Od šepajuće vijetnamske svinje do tukana koji je napustio jato i tri zaraćena petla, Dr Kej i njena ekipa imaju pune ruke posla sa slučajevima divljih životinja koje je teško rešiti. Dalas, vijetnamska svinja, oporavila se nakon malo češljanja.

 • Majmun-veverica koja jede suši

  +

  Od majmuna-veverice koji jede suši preko misterije koja povezuje nimfu i keramički kip do skotnog zeca koji se krije u kupatilu? Ordinacija dr Kej prepuna je slučajeva egzotičnih životinja. Ekipa posmatra zečicu Gven, koja sprema gnezdo za mladunce.

 • Ne zezaj petla

  +

  Zec dr Ti je životno ugrožen, beba makao dobija novu nožnu protezu, a zamorčetu se okreće želudac. Jedan živahan petao je izgubio tlo pod nogama. Dr Ti dolazi u stanicu i kada ima slobodan dan jer njen zec Bendžamin odbija hranu.

 • Dve glave su bolje od jedne

  +

  U klinici se ove nedelje leče neobične egzotične životinje, od kengura sa jakim nogama i burmanskog pitona do voljenog miša, novorođene koze i dvoglavog mladunčeta zmije. Kengur Kejlin dolazi na ultrazvuk, a vlasnici se nadaju da je skotna.

 • Trik magičnog zeca

  +

  Veterinari imaju pune ruke posla jer je kornjači potrebna transfuzija krvi, jedna guska ima otvorenu ranu na vratu, a jedan miš pokušava na sve načine da umakne lekarima.U kliniku dolazi i jedan falanger, koji se nalazi u "smrdljivoj situaciji".

 • Moj lovački tvor je pojeo šta?

  +

  Doktori moraju da otkriju šta se desilo nakon što pronađu misterioznu izraslinu na golubu. Veterinari pronalaze strani predmet u jednom lovačkom tvoru, a zatim istražuju misterioznu bolest savanske mačke.

 • Savršena oluja

  +

  Nakon nedavnog uragana klinika je puna novih slučajeva. Afričku kopnenu kornjaču udario je auto, a vijetnamska svinja stara sedam nedelja urla od bolova. Jedna dvogodišnja ara ima problema sa disanjem, a jedan kraljevski piton je možda skotan.

 • Poludeli tvor

  +

  Šeldon, jedanaestomesečna svinja, pojeo je pseću hranu i stiže u kliniku zbog povraćanja. Šeldon je pojeo toliko hrane da je pod rizikom od abdominalne opstrukcije ili čak pucanja.

 • Priroda zove

  +

  Baba, zelena ara, ima misterioznu izraslinu i dr K će uraditi sve da ukloni ono što izaziva stomačne probleme ovoj ptici. Dr T pregleda Donatelu, malu kornjaču koja je izvukla deblji kraj u borbi sa štenetom pitbula.