Hitna služba za egzotične životinje dr K

Ponedeljak 18:00

AllAll
©National Geographic
Hitna služba za egzotične životinje dr K

Sledeće emitovanje

 1. Ponedeljak 17 maj u 18:00

  Iznenađenje Uskršnjeg zeca (Sezona 5)

 2. Ponedeljak 17 maj u 20:10

  Iznenađenje Uskršnjeg zeca (Sezona 5)

 3. Ponedeljak 17 maj u 21:55

  Borbe zečeva (Sezona 4)

Sinopsis

Nema dosadnih dana u veterinarskoj stanici dr Kej. Tamo dr Kej i njena vešta ekipa leče sve, od koza i prasića do majmuna, ptica, reptila, zečeva i svih ostalih egzotičnih životinja koje možete da zamislite.

Epizode

 • Majmun vidi, majmun radi

  +

  Pustinjska lisica Zenon ne može da se osloni na prednju nogu i dr K misli da joj je slomljen zglob. Džek, petnaestogodišnja plavo-zlatna ara, slomio je butnu kost nakon pada. Manki, dvoipogodišnji galago, nov je u porodici i samopovređuje se.

 • Preslatki

  +

  Pinat, jednogodišnji jazavac, ima krvav urin i dr K sumnja na infekciju urinarnog trakta, ali testovi pokazuju drugačiji, iznenađujuć problem. Badi, mladunac tvora, dolazi u kliniku s naduvenim želucem. Naget, trogodišnji zec, ima apsces obraza.

 • Putovanje labuda

  +

  Dan je prepun misterija u klinici dr K. Prvo bradata agama stiže u kliniku s misterioznom bolešću. Vili Nelson, slatki prerijski pas, ima neočekivanu reakciju na operaciju, dok je Lea, afričku kopnenu kornjaču, pregazio automobil.

 • Šta kog patka?

  +

  U Hitnoj službi za egzotične životinje ulog je velik. Ekipa pokušava da spase Lila Bita, prerijskog psa s nateklim licem i opasnom infekcijom. Zatim veterinari leče Kroketu, vijetnamsku svinju koja se guši nakon što je progutala velik komad voća.

 • Kornjača na skejtbordu

  +

  Veterinari pokušavaju da utvrde uzrok šepanja kod zeca, zašto kornjača ne može da hoda i zašto svinja ne jede i ne vrši nuždu. Mimi, crvenonoga kornjača, ne može da hoda. Dr Ti pravi mali skejtbord da pomogne Mimiju.

 • Kakadu sa stavom

  +

  Maksimus, mali jazavac, ima veliku izraslinu na licu. Zec Dejzi ima povređeno stopalo koje se neočekivano pogoršava. Kakadu po imenu Frida čupa sopstveno perje i nervozan je. Šeli, žutouha kornjača, ima problema s oticanjem.

 • Misterija bolesne lisice

  +

  Trogodišnji gušter Smaug ima problem sa stomakom koji se pogoršava. Rutinski pregled ptice prestaje da bude rutinski, jer dr K otkriva iznenađujući problem sa četrnaestogodišnjim kakaduom Lolom. Arktička lisica Dajna dolazi s misterioznom bolešću.

 • Bez zuba i nemilosrdan

  +

  Misteriozni slučajevi zaokupljuju veterinare u klinici. Tuti, jednogodišnja nimfa, stalno povraća. Jemenski kameleon po imenu Bezubi sukobljava se sa cvrčkom oko hrane i dobija nateklinu na oku. Snoubol, prelepa mlada zmija, prestaje da polaže jaja.

 • Majko mila!

  +

  Nikad nije dosadno u klinici. Bigi je bučna svinja kojoj je potrebno podizanje oka. Prepelica Fred, kojeg je napao prijatelj iz jata, pokušava da pobegne. Badi je bradata agama koja se guši od obroka. Ofelija je ženka tvora koja napada veterinare.

 • Iznenađenje Uskršnjeg zeca

  +

  Dekster, patuljasta koza, ima krv u urinu. Marli, dvogodišnji gušter, gubi na težini i ima povećan abdomen. Lusi, zec star dve godine, ima izraslinu na bradi, ali dr Keleher pronalazi mnogo veći problem. Babls je skotna ženka morskog praseta.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 maj u 18:00
  AllAll
  Na National Geographic WILD
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 17 maj u 20:10
  AllAll
  Na National Geographic WILD
 • Ovo malo prase…

  +

  Dr K i njena ekipa nemaju odmora od neobičnih slučajeva. Romeo, tvrdoglava nigerijska patuljasta koza, ne može da piški. Adelin, vijetnamska svinja, dobija napad. Mali zec Snoubol ima izraslinu na bradi, a leopard-kornjača Leo zviždi dok diše.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 24 maj u 18:00
  AllAll
  Na National Geographic WILD
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 24 maj u 20:10
  AllAll
  Na National Geographic WILD
 • Ovo je kinkadžu!

  +

  Ova nedelja u klinici dr K prepuna je uspona i padova. Sunčanom papagaju zaglavilo se veliko jaje. Džimi-Din, maldunče vijetnamske svinje, dovodi četvronožnog prijatelja na prvi pregled kod veterinara. Kinkadžu Pepe ima opekotine na repu.

  Sledeće na programu
  Ponedeljak 31 maj u 18:00
  AllAll
  Na National Geographic WILD
  Sledeće na programu
  Ponedeljak 31 maj u 20:10
  AllAll
  Na National Geographic WILD