Iscedi i sredi: Veterinarka dr Džoja

12+12+
©National Geographic
Iscedi i sredi: Veterinarka dr Džoja

Sinopsis

Veterinarka i dermatologinja dr Džoja navikla je na gnoj i sve ostale kožne izlučevine. Što gadnije, to bolje! Od zaglavljene ušne masti do cista iz kojih curi gnoj, nijedan slučaj nije previše neobičan za ovu veterinarku.

Epizode

Sezona 1
 • Izrasline Malog Tima

  +

  Mešanac pitbula Boboa ima udarce koji su otkriveni tokom testa na alergiju, Snagls, pas mešanac maltezera i pudle, ima misterioznu izraslinu na licu. Neka smrdljiva iznenađenja izazivaju gađenje većine članova ekipe!

 • Ljigavi umak od pasulja

  +

  Lola je mešanac labradora i retrivera i raste joj rog. Dr Džoja mora da ga pregleda. Spasena mačka Bin Dip šepa, Skvirt, španijel kralja Čarlsa, odlazi na pregled ušiju da bi ekipa utvrdila zašto slabije čuje, i pitbul Maksimus dobio je roze boju.

 • Podigni me, Snuti

  +

  Boni Su je spaseni bostonski terijer, koji zamišlja da je pterodaktil, mače Skoti odlazi na laserski pregled, Ragaca, slatki napuljski mastif se bori protiv opasne infekcije, i šitsu Megi ima ogromnu izraslinu veličine limuna!

 • Uši su mi pune crva

  +

  Maltezer Džoni Bi Gud, se kupa u peni za kupanje. Haski Baterkap se bori za život, Kuper, pas dr Džoje, ima crviće u ušima, Poli, mešanac labradora i retrivera ostavlja gomilu peruti ispod kreveta i bigl Pops, ima veliku masu na grudima.

 • Kod kuće sa šugom

  +

  Nemačkom ovčaru Niku se ljušti koža, Glori, kuče pitbula je malo, ali puno krpelja, slatki jorkširski terijer Snikers, ima neobičnu ranu, koju dr Džoja mora da pregleda i dr Džef pokušava da izvede tešku videoskopiju dok ga nadgleda njegov mentor.

 • Njuškam te kasnije!

  +

  Kraljesvka kobra Papi iznenađuje ekipu svojom veličinom dok dr Džoja skida neke grudvice. Čivava Dilberto ima izrasline u ušima, a ženki pitbula Moli Mej mora da se reši njen manjak dlake, da bi se udomila. Zlatni seter Dejzi ima akne na repu.

 • Prepuno voska

  +

  Dr Džoja pregleda australijskog ovčara koji se ponaša kao kokoška, havanski bišon ima neobične gnojne izrasline i pitbul je ostao bez bubnih opni. Kasnije, nemačka doga ima osećaj da joj mravi šetaju po koži.

 • Gljivica među nama

  +

  Dr Džoja ima posla sa malom čivavom, engleskim stafordskim terijerom i mešancem pirinejskog labradora. Svi ovi pacijenti imaju neobične grudvice i druge izrasline koje treba ukloniti.